![]() |
Ljudi, ako nista čuli LastPass sada nudi što je prije premium opcija bila, sada je free,dakle sve šifre koje sačuvate na browseru na PC, možete i na mobu koristiti, fenomenalna aplikacija, ako niste probali definitivno probajte, ja je koristim već 2 god premium, a sada je sve to free.
|
Nekako nisam pobornik nekoj grupi developera dati kompletan pristup svim mojim accountima. Dosta mi je da google sve vidi a jos neki thrid party app
Sent from my Pixel XL |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Je, predivna. Kad to uključiš, slova postanu toliko mala za obične mobitele da je beskorisno. Možda na tabletima bude lakše.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
1 privitaka
Meni baš i nisu mala al valjda svako ima svoju viziju kakva bi trebala biti 😀 Privitak 17390
|
ja cu poludit, nikako nac kako da iskljucim rjecnik, ili kako se zove da mi ne podvlaci rijeci koje tipkam i izbaciva prijedloge. Sve sam opcije prosao, pogasio, i dalje mi to radi.
radi se o Pixelu sa stock pixel/google tipkovnicom. |
Settings > Language and Input > Spell Checker > Off
Settings > Language and Input > Virtual Keyboard > Google Keyboard > Text correction > poisključivat šta ne trebaš. |
Citiraj:
Sent from my Lenovo A7020a40 using Tapatalk |
Da i instaliraš neki chromomium i on ti sve passworde pobriše s Googla
|
Citiraj:
|
Citiraj:
druga opcija mi je vec bila pogasena. A jesu ga zakomplicirali sa tipkovnicom i podesavanjem postavki na vise mjesta. FALA! :chears: |
Citiraj:
Poslano sa mog Samsung Galaxy S7 |
Kupio sam Lighning Browser+, bio mi je super osim kaj se znao ponekad crashati. U međuvremenu sam naletio na Tugabrowser i smatram da je to daleko najbolji browser na Androidu koji sam ikad koristio.
|
Citiraj:
Zašto? |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://labs.xda-developers.com/stor...aurora.browser Ali da, radi jako brzo i fluidno, ima jako fora stvari - background audio, power saving mode, Web Refiner (blokira reklame, trackere, domene s malware-om), Web Defender (blokiranje third party trackera), Secure Connect (HTTPS Everywhere)... velim, bolji browser još nisam koristio. Citiraj:
|
Idem ga instalirat i kad me pita da se logiram, upišem svoj google email i izbaci "this account already exists on this device".
Wtf? EDIT: Treba odmah nakon instalacije dati permissions aplikaciji da pristupi kontaktima. Settings-app manager-tuga browser-permissions-contacts I da, browser je jeben. Koliko samo smeća filtrira, oglasa, trackera... :care: __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Jel ti možda obrisao passworde od mailova, foruma itd :D? Inače meni se Tugabrowser na sony z3c znao crashati. Dobra stvar je što blokira reklame.
|
Kako misliš "obrisao" ?
|
Jesu ispravili bug da Tuga briše te šifre sa gmaila i to? Da ga opet probam
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Tek danas primjetim da Tuga ne prevodi stranice automatski kao Chrome. Npr. http://m.spiegel.de
Ništa onda nažalost :( __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Ljudi trebam pomoc
Odkako sam instalirao aptoide, google play store mi vise ne zeli updejtirati nijedan app, samo vrti skidanje i to je to.... a ne skida Maknuo sam appstore i skinuo ponovo apk zasebni, i opet isto... Ima lijek ? Jer htio bi oba zadrzati posto aptoid ne vuce sve sto gstore ima (od instaliranih appa za upd) |
Ovaj tuga browser ne pokriva cijeli zaslon, kao recimo atlas browser, koji je isto odlican, kojeg trenutno koristim i cini mi se da je to najbrzi browser..
S tim da non stop moram palit opciju request desktop site, tuga browser.. |
Google izbacio Gboard koji kombinira tražilicu i tipkovnicu, a koliko vidim i neke funkcije Swiftkeya
http://www.phonedog.com/2016/12/16/g...-now-available |
Danas mi je updateao na Gboard i dobio sam proljev, koji će mi kuki search na svakom ćošku? + opet mi je vratio layout na onaj sa ČĆŽŠĐ i poremetio pol tipkovnice, a i ne mogu isključiti taj dodatan bar sa searchom / prijedlozima za tipkanje pa mi tipkovnica zauzme pol ekrana.
Ima li tko prijedlog za neku normalnu tipkovnicu koja služi kao tipkovnica, bez GIF, tone smajlića, 1000 tema i ugrađenog searcha i kuhala za vodu? |
Pa pogasis u opcijama sto ti ne pase.
Sent from my Pixel XL |
Nema tih opcija.
Vrati zadnji normalni apk sa apkmirrora i bok, ne updejtaj vise. Ova hr slova se daju ugasiti tako sto u postavkama dodas hr qwertz layout i odaberes ga u languages, ali search bar ostaje |
Kod mene ima opcija da ugasim search.http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...418b97fbeb.jpg
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Svejedno ostaje traka sa opcijama. Iritantno
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:52. |