PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Android aplikacije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=207579)

kvaju 12.12.2016. 21:52

Ljudi, ako nista čuli LastPass sada nudi što je prije premium opcija bila, sada je free,dakle sve šifre koje sačuvate na browseru na PC, možete i na mobu koristiti, fenomenalna aplikacija, ako niste probali definitivno probajte, ja je koristim već 2 god premium, a sada je sve to free.

Gabre 12.12.2016. 22:14

Nekako nisam pobornik nekoj grupi developera dati kompletan pristup svim mojim accountima. Dosta mi je da google sve vidi a jos neki thrid party app

Sent from my Pixel XL

Dottore 13.12.2016. 03:45

Citiraj:

Autor imart (Post 2999000)
Pa google pamti sve passworde ako potvrdis. Imas u postavkama cak pospremljene i username i passworde koje si omogucio chromeu da ih zapamti. Al radi samo na kompu. Jednom kad ih popamti imas ih i na mobu

chrome://chrome/settings/passwords

Ajde sad probaj preko Tugabrowser pa javi. Budeš pametniji

schetz 13.12.2016. 09:57

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2992487)
Probao Multiling keyboard. Odlična, no problem, ona nema 5. red s brojevima.
Inače, super je podesiva i dobro mi je to što nema hrvatska slova nego se č,ć, đ, š i ž dobiju dužim pritiskom na c, d, s i z. Stvarno je podesiva na sve moguće načine no nedostatak reda s brojevima je problem.
Njen nasljednik je Multiling O keyboard, koja ima taj redak s brojevima. No kod nje ako odabereš hrvatski, svi dijakritici imaju zasebnu tipku, što smanjuje tipkovnicu. Ak odabereš engleski, duži pritisak npr. na c ne daje č. Glupo, iako je instaliran i hrvatski rječnik.
Tak da sam se vratio na Kii keyboard. Koja nema npr. podešavanje razmaka oko slova na tipkovnici, al ostalo sve je ono što mi treba.
Šteta za Multiling, fakat je odlična.

Google keyboard od sada Gboard ima number row kao opciju. A ima i multi language što je isto fina opcija. Čisto ako želiš probati.

Neo-ST 13.12.2016. 10:13

Je, predivna. Kad to uključiš, slova postanu toliko mala za obične mobitele da je beskorisno. Možda na tabletima bude lakše.

schetz 13.12.2016. 11:47

1 privitaka
Meni baš i nisu mala al valjda svako ima svoju viziju kakva bi trebala biti 😀 Privitak 17390

Gabre 13.12.2016. 18:41

ja cu poludit, nikako nac kako da iskljucim rjecnik, ili kako se zove da mi ne podvlaci rijeci koje tipkam i izbaciva prijedloge. Sve sam opcije prosao, pogasio, i dalje mi to radi.

radi se o Pixelu sa stock pixel/google tipkovnicom.

tutix 13.12.2016. 18:52

Settings > Language and Input > Spell Checker > Off

Settings > Language and Input > Virtual Keyboard > Google Keyboard > Text correction > poisključivat šta ne trebaš.

BlackDwarf 13.12.2016. 18:53

Citiraj:

Autor mandak (Post 2996534)
Problem s HERE WeGo. Skinuo mape za BiH i Hrvatsku, skinuo hrvatski jeziku i ulogirao se. Kad GPS pronađe moju lokaciju onda za destinaciju upišem neko mjesto. Svaki put dobijem pogrešne rute. Nema šanse da dobijem dvije ili tri rute, pa da mogu odabrati. Uvjek mi se nudi ruta koja vodi od mog mjesta do destinacije ali sasvim drugim pravcima nego kojima bi trebalo ići.

LG G4 H818P Dual SIM, Marshmallow 6.0.

Ista stvar isao za Njemacku prvi put i skrene me u Austriji s autoceste, platim izlazak i onda ponovo ulazak platio. Vozio se 20km kroz sela da opet udem na autocestu.

Sent from my Lenovo A7020a40 using Tapatalk

Buger 13.12.2016. 18:58

Da i instaliraš neki chromomium i on ti sve passworde pobriše s Googla

Dottore 13.12.2016. 19:23

Citiraj:

Autor tutix (Post 2999359)

Settings > Language and Input > Virtual Keyboard > Google Keyboard > Text correction > Auto-correction > Off

Ispravak na boldano. Tu prestaje nuditi dodatne riječi

Gabre 13.12.2016. 19:27

Citiraj:

Autor tutix (Post 2999359)

Settings > Language and Input > Virtual Keyboard > Google Keyboard > Text correction > poisključivat šta ne trebaš.

pas masters, ovo prvo je zajebavalo, taj spell checker, evo nista vise ne radi.

druga opcija mi je vec bila pogasena. A jesu ga zakomplicirali sa tipkovnicom i podesavanjem postavki na vise mjesta.

FALA! :chears:

virty 14.12.2016. 09:26

Citiraj:

Autor kvaju (Post 2999014)
Ljudi, ako nista čuli LastPass sada nudi što je prije premium opcija bila, sada je free,dakle sve šifre koje sačuvate na browseru na PC, možete i na mobu koristiti, fenomenalna aplikacija, ako niste probali definitivno probajte, ja je koristim već 2 god premium, a sada je sve to free.

Koristim ga dugo vremena, super stvar.

Poslano sa mog Samsung Galaxy S7

Mario92 14.12.2016. 14:17

Kupio sam Lighning Browser+, bio mi je super osim kaj se znao ponekad crashati. U međuvremenu sam naletio na Tugabrowser i smatram da je to daleko najbolji browser na Androidu koji sam ikad koristio.

Neo-ST 14.12.2016. 14:34

Citiraj:

Autor Mario92 (Post 2999688)
Kupio sam Lighning Browser+, bio mi je super osim kaj se znao ponekad crashati. U međuvremenu sam naletio na Tugabrowser i smatram da je to daleko najbolji browser na Androidu koji sam ikad koristio.

Misliš Tuga?
Zašto?

Dottore 14.12.2016. 15:13

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2999693)
Misliš Tuga?
Zašto?

Optimiziran za sve Snapdragon procesore. Manje opterečuje i bolji prikaz stranice.

Mario92 14.12.2016. 15:17

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2999693)
Misliš Tuga?
Zašto?

A službeno se zove TugaBrowser pa ga tak i zovem :D

https://labs.xda-developers.com/stor...aurora.browser

Ali da, radi jako brzo i fluidno, ima jako fora stvari - background audio, power saving mode, Web Refiner (blokira reklame, trackere, domene s malware-om), Web Defender (blokiranje third party trackera), Secure Connect (HTTPS Everywhere)... velim, bolji browser još nisam koristio.

Citiraj:

Autor Dottore (Post 2999706)
Optimiziran za sve Snapdragon procesore. Manje opterečuje i bolji prikaz stranice.

Čak i na Exynos i MTK procevima radi prilično dobro.

Neo-ST 14.12.2016. 15:45

Idem ga instalirat i kad me pita da se logiram, upišem svoj google email i izbaci "this account already exists on this device".
Wtf?

EDIT: Treba odmah nakon instalacije dati permissions aplikaciji da pristupi kontaktima. Settings-app manager-tuga browser-permissions-contacts

I da, browser je jeben. Koliko samo smeća filtrira, oglasa, trackera... :care:

Buger 15.12.2016. 23:23

Jel ti možda obrisao passworde od mailova, foruma itd :D? Inače meni se Tugabrowser na sony z3c znao crashati. Dobra stvar je što blokira reklame.

Neo-ST 15.12.2016. 23:37

Kako misliš "obrisao" ?

kvaju 16.12.2016. 09:19

Jesu ispravili bug da Tuga briše te šifre sa gmaila i to? Da ga opet probam

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Neo-ST 16.12.2016. 13:12

Tek danas primjetim da Tuga ne prevodi stranice automatski kao Chrome. Npr. http://m.spiegel.de

Ništa onda nažalost :(

HumWeed 16.12.2016. 21:46

Ljudi trebam pomoc
Odkako sam instalirao aptoide, google play store mi vise ne zeli
updejtirati nijedan app, samo vrti skidanje i to je to.... a ne skida

Maknuo sam appstore i skinuo ponovo apk zasebni, i opet isto...
Ima lijek ? Jer htio bi oba zadrzati posto aptoid ne vuce sve sto gstore ima (od instaliranih appa za upd)

zvonac 16.12.2016. 22:05

Ovaj tuga browser ne pokriva cijeli zaslon, kao recimo atlas browser, koji je isto odlican, kojeg trenutno koristim i cini mi se da je to najbrzi browser..

S tim da non stop moram palit opciju request desktop site, tuga browser..

coconut 17.12.2016. 07:32

Google izbacio Gboard koji kombinira tražilicu i tipkovnicu, a koliko vidim i neke funkcije Swiftkeya
http://www.phonedog.com/2016/12/16/g...-now-available

tiki66 19.12.2016. 21:31

Danas mi je updateao na Gboard i dobio sam proljev, koji će mi kuki search na svakom ćošku? + opet mi je vratio layout na onaj sa ČĆŽŠĐ i poremetio pol tipkovnice, a i ne mogu isključiti taj dodatan bar sa searchom / prijedlozima za tipkanje pa mi tipkovnica zauzme pol ekrana.

Ima li tko prijedlog za neku normalnu tipkovnicu koja služi kao tipkovnica, bez GIF, tone smajlića, 1000 tema i ugrađenog searcha i kuhala za vodu?

Gabre 19.12.2016. 21:36

Pa pogasis u opcijama sto ti ne pase.

Sent from my Pixel XL

xlr 19.12.2016. 21:40

Nema tih opcija.
Vrati zadnji normalni apk sa apkmirrora i bok, ne updejtaj vise. Ova hr slova se daju ugasiti tako sto u postavkama dodas hr qwertz layout i odaberes ga u languages, ali search bar ostaje

kvaju 19.12.2016. 22:14

Kod mene ima opcija da ugasim search.http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...418b97fbeb.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

amerix 19.12.2016. 23:01

Svejedno ostaje traka sa opcijama. Iritantno

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:52.