![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: eh da 1v1 skill u online shooterima je izumro s ut-om i quake-om tako da prepirke gdje je lakse nekog ubit u cod ili bf nemaju smisla. ove timske igre ipak zahtjevaju neku drugu vrstu skilla i i grac s k/d 0,5 moze biti visestruko vrijedniji od onog sa k/d 5. no eto situacija na pub serverima je ista kao u svakoj igri, svi igraju neku svoju igru, a za tim najcesce nikog nije briga.. |
Jel jos uvijek radi onaj PcE BC2 server?
|
Nope.
|
Na kojim serverima igrate vi s foruma ili random uzmete server?
|
decki skuzil sam zakaj se battlefield ponekad bloka onak cjela slika stane kupio ja hard i onak svaki dan instaliral jedan program i kad ono jedan dan instaliral sam realtekove drivere i skajpa i opet krešovi i onda izbrisal i opet sve radi normalno tak da pokusajte...:D
|
Rendom, ubiti svugdje gdje ne igra mansky hunt :D
|
Meni je baš zabavno igrat s Manskyjem :D
|
kako izgleda kad te admin ubije,zato što sam prilicno siguran da je mene jedan ubio dok sam ja njega sa uavom sredio,pucam,ubijem ga,i najedanput sam mrtav,a ne pise tko me ubio,niti je itko u bazi.
|
Tocno tako izgleda, samo zalegnes i gledas wtf
|
Citiraj:
|
Igram BC2 nekih 60 sati i to vecinom igram sam,tako da mi je to postalo dosadno.Gledam sad da li tu ima neka ekipa koja igra BC2 pa da se i ja ubacim :D
|
|
Evo ovako, inace ne igram ovakve igre u MP ( jedino CSS) ali bih htio probat pa ono ako nije tajna koliko dodje jedan key za BC2 ? Dali igra mora biti origigi ili moze bit "kupljena" .Koliko treba dnevno igranja da se koliko toliko skuzi princip i nacin igranja jer sto se ovog tice neznam ama bas nista.
Btw @ Mansky - strasni beatovi . Lineup :care: |
Imaš u oglasnicima za cca 120 kuna.
Mora biti original. Ma, u jednom danu sve skužiš i počneš igrati kako treba. |
u jednom danu skužiš da si janje za klanje i onda ga nastaviš primati dok se ne uspneš par levela ili odustaneš od igre ko mnogi...
|
I onda pizdiš 2 tjedna što si svima pokretna meta za vježbanje :D
A poslije toga ostatak gejmanja vrištiš na kriple koji igraju ovu so called timsku igru, a nikom ne puca ona stvar što ti ležiš mrtav dok 8 medica prolaze pokraje tebe, i što vrištiš "ammo" a 5 assaulta su gluhi i slijepi :D |
Znaci da si ipak usparam 120 kn za novi vent za trulju :D
|
Bolje,da.
|
igram maloprije u bijednom timu protiv trojice level 50 medica,katastrofa,svaki od njih ima neki ogromni lmg i rapea sve ispred sebe dok ga njegov pajdas revivea.Protiv takvih likova nemozes nista,jedino da uzmem GL i samo resetam.
|
Citiraj:
|
ma imali smo 3 tenka,ali sve sami debili ih voze,ili noobovi.
Ali dobro,uzeo sam im 2 gold dog taga,meni dovoljno :) |
mislio sam kupit igru jer je dosta povoljno preko enabave, pa me zanima jel bi mogo normalno igrat sa svojom kantom na bilo kojim postavkama (low medium nije bitno)? i jel se isplati dat 240 kuna (uzo bi onu verziju gdje dobiješ kutiju i to) ili da bolje štedim za nešto drugo?
|
Trebalo bi ti dobro iči na toj konfi na 17" na low ili med a sad ovo jel ti se isplati,to samo ti znaš :)
|
Sigurno bi mogao, meni na mojoj radi najnormalnije.
Zašto 240? Imaš u oglasniku za cca 150. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
fala na odgovorima, uzet ću vjerojatno. a sad koju verziju, ovisi kolko mi se bude pišalo u dalj :chears:
|
U vezi sa ovim signatureom sto se moze napravit na ovoj stranici -->http://bfbc2.statsverse.com/
Zanima me da li se statsi na sigu sami updataju ili moram svaki put stavljat novo? |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:32. |