![]() |
Citiraj:
Koja lajna je za draw_fps i da li uopce postoji kao u bf2 Glupi fraps usporava 50% ....... reza mi na 1024x768 , ne trza nista , medium/high/no AA/AF |
Kada usporava Fraps, dok snimaš?
|
Mislim da fraps usporava dok je god pokrenut , a pogotovo dok snimas (mozd malo manje za prikaz fps , ali sumnjam)
Alternativa za prikaz fps , da je najmanji potrosac .... Hmm .. mozda ovo http://www.entropiaforum.com/forums/...s-counter.html |
Ne znam baš da Fraps usporava dok je pokrenut,meni je isto,i sad s ovom konfom i dok sam imao E5200 i 4870.
|
Citiraj:
Morat ću da te knajfam :D |
MSI Afterburner/ Evga Precision tool/Riva tuner
Uz fps ima i temp monitoring i jos djidja. xfire takodjer ima prikaz fpsa |
Citiraj:
|
Više ljudi može.
|
pazi testise na wookiju:
|
Citiraj:
|
Svaki pogodak mu je one shot kill, a svaki pogodak mu nije headshot...kako?
Osim toga, editirane su scene u kojima samo on ubija, a ne kada i njega ubijaju, a i lik ubija uglavnom njubare (pogledajte tagove kada ih kolje) koji još ni ne znaju koja je poanta igre, volio bih ga vidjeti protiv nekog dostojnog protivnika ;) |
pa ono,to je fragmovie,sta ocekujes.
A i nije mu svaki pogodak one shot kill,jedino ako je iz blizine ili HS,inace ih dokrajci pištoljem. |
No scope i Quik Scope će ubijat večinom iz prve, bez obzira kamo ti protivnika pogodio
|
Citiraj:
FY MAN. :stoopid: Kad ja napravim frag movie,vidjet ćete vi,vidjet ćete!!! Kad me pwnaju nožem sa 2 i pol metra...aaaaaaaha! |
Kaj tebe toliko muci to klanje nozem sa 2.5m? Sasvim normalno, tako i treba bit.
Najgore sto je atm u igri je novi hitbox. Sad su svi njubeki i ex cod igraci pro u BC2. Skill potreban da nekog ubijes je jednak nuli :chears: |
Tako onda isto možeš reći za HC mod igranja...
Možda je lakše ubiti nekog, ali i netko lakše ubije tebe. Skill se samo premjestio sa pucanja na izbjegavanje metaka... |
Naravno,treba dodati da se mogu noževi bacat i nuklearke.
|
Imam pitanje u vezi BC2 competitivne igre.Igram BC2 par mjeseci.Sad sam vec naucio mape,upoznao se sa igrom i stekao nekakvo pristojno znanje,a i vjerujem da pomaze to sto imam preko 1000 sati cod4 comeptitivnog igranja makar svi govore da su cod4 igraci noobovi u BC2,ali to nije istina :D.Zanima me kakav je competitivni dio BC2,zanima me da li se igraju warovi(vidio sam da je BC2 uvrseten u clanbase),da li postoje hrvatski klanovi koji regrutiraju i da li znate za neki takav klan?
Htio bih se malo okusat u nekom BC2 waru i koliko god da public bio zabavan znam koliko je bolje igrat organizirano sa dobrom i uvjezbanom ekipom. |
Mi smo trenutno prijavljeni na EDOM (http://www.eurodomination.net/clan.php?clanID=2304) i planiramo se prijavit na ClanBase. Nismo još počeli sa warovima jer smo se tek nedavno registrirali i čekamo još par članova da se regaju, ali par warova smo vec igrali koji su bili međusobno dogovoreni, a ne preko ljestvica.
Trenutno i regrutiramo (iako a EDOM-u piše da ne primamo) pa možeš baciti pogled na www.crobadcompany.com pa na forum p.s. igramo hardcore only, ako ti to paše |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tanka je linija između pojma inteligencije i skilla... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BC2 je jedna od najlakših igara za igrat, držiš se squada/teama i to je to, nije da trebaš geekat igru ne znam kako dugo da bi je znao igrat |
Citiraj:
Pogledaj mu samo statistike http://bfbcs.com/stats_pc/xaero ,posebno killove sa snipom i pištoljima. |
Citiraj:
U codovima i mw2 samo pucas i tu i tamo plantas. |
Citiraj:
874 sata igre i Score per minute 171.75. obicni solist koji ganja k/d. |
meni je score per minute 226.18 :)
|
Ja neam SPM,predobar sam za to.Prebrzo obavljam akcije,da me igra ne stigne pratit.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:22. |