![]() |
Uz 300 kn koje placam za 13 Mbit iskamcenog interneta, tv i tel , da saddoplacujem jos madaaj, a da ne pricam da su mi router mijenhali 3, 4 puta i svako malo neke pizdarije, i kao udaljeni ste kilomettar od centrale, dok su drugi fino testirali50 mbita, to me bas jako uvrijedilo
|
Kao što rekoh to ti je sad VIP. inače Amis je imao najbolju korisničku ali eto....sve je to sada samo povijest...
Ja čekam (vrlo brzo) kraj ugovora i onda lagnao optikica 80/40 i telefon za 160 kunića kod Iskona (Tcom)... |
Citiraj:
|
Citiraj:
A bila je i akcija koju sam i potpisao 50% manje u prvih 12 mjeseci. Samo da se zna. Kako ce sada biti kod VIP-a budemo vidli. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eo 100% su se prodali :D
http://www.ictbusiness.info/telekomu...sa-u-hrvatskoj |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.amis.hr/jesen2014ftth/?ut...lqEBoCtj7w_wcB
u novim ponudama amis garantira brzinu od 50 mbita kako???? |
Citiraj:
ovo ti je za adsl http://www.amis.hr/jesen2014/ btw sad tek vidih to je jesen 2014-a godina to je staro, kolko vidim zasad nemaju novih ponuda. |
Citiraj:
|
pozz ljudi, imam situaciju da mi poslije pola 5,5 drastično padne kvaliteta neta. brzina i ping na speedtestu su dobri ali gubim pakete što uzrokuje visoke pingove u igrama pa me zanima jel netko iskusio nešto slično?
|
Kod mene je uvijek isti ping, ali prijatelj koji je na T-comu u vecernjim satima ima taj problem, a on je isto iz Dubrave.
|
meni se to počelo događat zadnjih tjedan dana, inače nikad problema. jučer sam ih zvao i kažu da imaju problema na mreži i da se dosta ljudi žalilo i da će poprvait u roku dan-dva pa ću vidjet.
|
Mozda su se vipovci poceli igrati s mrezom.
|
danas me zvali oko 14h da je sve riješeno, kao imali su nerih problema sa stranim partnerima ili šta već. uglavnom sve opet radi kako treba:goood:
|
Pozdrav,
možda nije prikladna tema, ali ne znam gdje bi pitao. Naime imam AMIS i ruter Telsey CPL7 imam optiku. Sa Internetom sve pet prezadovoljan sam. Problem je sljedeći: naime imam PS4 spojen preko WIFI-a i sve je uredu sa konekcijom na konzoli. Međutim ne mogu se spojit na PSN iz nekog razloga (error NW-31456-9). Eh sad zašto je to na ovoj temi, a ne na PS4 ili već. Iz razloga kad sam tražio rješenje tog problema mi je izbacilo da bi se trebao spojit na ruter i napravit sljedeće: Select Advanced Menu 1. Select Firewall Settings from menu on the left side 2. Check Enable DMZ Host 3. Enter DMZ IP Address ( your PS4 IP ) 4. Click Save Sting Međutim nema tih mogućnosti na web sučelju mog rutera. Ako sam fulao "ceo fudbal" sa temom molim Vas da me preusmjerite na pravi dio foruma :D Hvala. |
Citiraj:
Korisnik nema te opcije vidljive |
Hvala ti, rješeno.
|
Citiraj:
Pa Vip je najbolja korisnicka u hr :P |
Citiraj:
|
Dobro to stoji sto se tice cijele stranice opcenito, sve je natrpano sa hrpom sadrzaja i nepregledno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
AMIS->BNET
Krece tj krenulo je masovno nudjenje prebjega s amisa na bnet kod onih korisnika koji imaju tu mogucnost.
FTTH možete zaboravit .. HFC se sad fura kao napredna tehnologija:lol2: Citiraj:
|
Ja sam pod ugovorom još dve godine mogu mi sisat :D nadam se da kad istekne neće počet sa nekim koaksijalcima opet muvat tu po ulazu da mi uvedu jer ne želim opet koaksijalne fat kablove. Nadam u to vrijeme trajanja ugovora da će t-šrot provest optiku da uzmem Turbo 200 i nabavit ću neke boxove i samo od šrota uzet net i telefon za telku ću se snać nekako.
|
Citiraj:
|
Da, na puno mjesta ali ne na svima. Sad se samo HFC od bneta siri ..nema vise optike tj sirenja ftth.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:58. |