PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Što trenutno igrate? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24633)

Manuel Calavera 22.12.2019. 17:16

Citiraj:

Autor mkey (Post 3365325)
Da roknu novi nastavak svakih par godina ja smatram da se ne bi baš prodavalo jer bi došlo do (još većeg) zasićenja. To sam komentirao jer je u video naglašeno da nove stvari rijetko idu van. Iako poanta priče stoji, a to je da se i ta igra pomalo pretvara u servis. Već neke stvari koje smo vidjeli u GTAIV i GTAV pokazuju da tendencija ide prema tome da se sadržaj izmijesti nekamo drugamo.

Zato što je rockstar pametna ekipa koja zna kako se štancaju naslovi, za razliku od ovih debila što izbacuju CoD i assasins creed svake godine...

Znaju da bi došlo do zasićenja, rokneš igru jednom u cca 5 godina +/-, a takve igre se igraju dugo... Taman toliko uznapreduje grafika da je veći odmak + par manjih osvježenja + ljudi se zažele nakon toliko godina i to je to. Samo ne treba istrošiti brand kao CoD

Ti što štancaju svake godine - i da igra valja - cockblockaju je sa sljedećim naslovom. Igre poput GTA V i Skyrima nisu se prodavale odlično samo prve godine, nego i godinama kasnije

mkey 22.12.2019. 18:04

Ne znam koliko su pametni a koliko su realno u stanju izgurat tako velike naslove bez da slome kičmu na tri mjesta. Svaka čast, kad rade, ne štede se, ne može se to stavit u istu kantu s codovima.

A što se tiče cockblock naslova, GTAIV bih svakako stavio u tu kategoriju.

quazar912 22.12.2019. 18:12

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3365601)
Kaj je Čerobl?

ma fali "n"...glupi android ne primi uvijek sva slova.

Citiraj:

Autor Badboy (Post 3365605)
Mislis na stalkera? ja neznam kak mozes usporedit ubi.igre sa stalkerom

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

da, stalker. a kak nebi mogo usporedit?

Mommistake 22.12.2019. 18:16

Onda šta je Černobl? :D

quazar912 22.12.2019. 18:18

otkrio je "badboy" :rtfm:

Tajl3r 22.12.2019. 19:38

"Cernobl" Clear Sky neznam po koji put(ali ovaj put u/x64 enginu).

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Brko 22.12.2019. 23:50

Citiraj:

Autor quazar912 (Post 3365641)
ma fali "n"...glupi android ne primi uvijek sva slova.

da, stalker. a kak nebi mogo usporedit?

Ako su tebi Stalkeri isti i usporedivi sa AC i FC UbiDrek franšizama, to samo znači da ih nisi igrao :) ako kažeš da jesi, lažeš :D

Samo toliko ;)

Alfa_R 23.12.2019. 02:57

Čitam i ne vjerujem da je tako nešto izjavio... :hitthewal:
Dobro da nije i witchera ukljucio u to....

Alfa_R 23.12.2019. 03:37

Druga brka još krivim.. imam dobar stroj, sve zahtjevne igre mogu lijepo vrtiti... Monitor novi je legao i umjesto da igram pucačine i ja stalno igram vražjeg spyra na 144 Hz i još klizim lagano na mjestu jer igra ima bug iznad 120 hz....
Ne mogu si pomoći... zarazan je. No dobro, još malo... 3 dio napola riješen.. neću biti lud pa ići sve na 100% dizati...

quazar912 23.12.2019. 08:26

eto to je to ovdje...čim ideš protv struje odma si izrod. jednoumlje na razini sj. koreje. zašto me to podsjeća na jučerašnji elekšion daj?

m&n 23.12.2019. 10:11

Ubo u Epic Storu The Division 2 za 5 eura pa cu sada polako to igrati...
u tih prvih sat koje sam odigrao mogu reci da je ovo nesto bih mogao igrati...

Nisam jos stigao niti odigrati COD MW SP odmah se prebacio na MP..

Morpheous 23.12.2019. 11:26

Fallout 3 GOTY edition po prvi puta. Ne mogu vjerovati koliko je ova igra ogromna. Otprašio sam po main questovima do kraja i sada riješavam DLC-ove. Mislim da neću imati volje za side questove jer nemam toliko života na raspolaganju :D

Clifton 23.12.2019. 11:50

The Last of Us, Grounded level.

spektar psovki mi nikad nije bio širi.

Brko 23.12.2019. 12:36

Citiraj:

Autor quazar912 (Post 3365778)
eto to je to ovdje...čim ideš protv struje odma si izrod. jednoumlje na razini sj. koreje. zašto me to podsjeća na jučerašnji elekšion daj?

Evo još jednog potlačenog, samog protiv svih, ostavljenog na dnu...

Ajmo ispočetka.

Prvo, tko te nazvao izrodom?
Drugo, kakvo jednoumlje?
Treće, rekli smo da politika no passaran ovdje na forumu.

Back on topic. 3 igre Stalkera NISU i NE MOGU biti jedno te isto kao što su to FC i AC franšize. To nisu reciklaže jedno drugoga već je to jedna priča ispričana kroz 3 dijela koja imaju itekako veze jedna s drugim.

Zato sam i rekao da tebi to može biti isto samo ako nisi odigrao sve 3 igre kompletno. I što vjerujem da nisi.

Ukoliko misliš da to nije istina, odigraj sve 3 Stalker igre, i vidjeti ćeš ovo što sam rekao i što su kolege rekle.

Ako imaš kakvih problema koji nemaju veze sa forumom, rješavaj ih van foruma, a ne da provociraš nazivajući se izrodom i spominjanjem nekih struja i jednoumlja. Stvarno želiš ići tim putem?

Reci "Stalker mi je smeće i glupa igra". I sve u redu. To je mišljenje i bok zdravo. Ali mišljenje da je Stalker = FC/AC je kao da kažeš da je tvoje mišljenje kako je crvena boja crna u biti ;)

Badboy 23.12.2019. 12:52

sekiro definitivno goty za mene

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Beetlejuice 23.12.2019. 22:05

Citiraj:

Autor Morpheous (Post 3365827)
Fallout 3 GOTY edition po prvi puta. Ne mogu vjerovati koliko je ova igra ogromna. Otprašio sam po main questovima do kraja i sada riješavam DLC-ove. Mislim da neću imati volje za side questove jer nemam toliko života na raspolaganju :D

Ako nisi zaigrao Fallout New Vegas obavezno. Po mom osobnom izboru mi je bolji nego f3.

Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk

Brko 23.12.2019. 22:34

Odigrao Postal 2, Postal 2: Apocalyptic weekend (na orginal tjedan Pon-Pet, DLC dodaje subotu i nedjelju) i nakon toga DLC koji je u biti standalone igra Postal 2: Paradise Lost.

Tko nije ovo igrao, a volio je igrati Postal 2, obavezno neka odradi Paradise Lost. Sad je jasno odakle ideja da Far Cry 5 dobije New Dawn nastavak :) Odlično, baš sam uživao u svemu tome :D Inače, Paradise Lost je isprika developera za Postal 3 koji je bio flop samo takav.

gmax 23.12.2019. 23:21

Quake "blago" modani s DarkPlaces engine-om, Rygel's 2.7GB ultra texture pack-om i Quake Reforged high monster pack-om. Kao da je ponovno ljeto 96. :goood:

listerstorm 23.12.2019. 23:42

Citiraj:

Autor Beetlejuice (Post 3365995)
Ako nisi zaigrao Fallout New Vegas obavezno. Po mom osobnom izboru mi je bolji nego f3.

Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk

U odnosu na F3, puno bolji. Više priče i dijaloga, više RPG elemenata.
Za 6€ ide Fallout New Vegas Ultimate (uključuje 4 DLC-a, kako je Old World Blues genijalan).

Rocky Rocastle 23.12.2019. 23:57

Nadovezao bih se na ovo za New Vegas, odlična igra, DLC-ovi gušt za riješiti. Trojka mi je bila dobra, ali NV ju je nadmašio u svakom pogledu. Četvorku sam stao nakon 20-ak levela...

Trenutno se uz FM20 pegla i CoD MW, dobro je došao ovaj weapon double xp weekend. :D

Na PS4 Horizon koliko stignem pored ovog dvoje iznad.

Morpheous 24.12.2019. 10:10

Hvala na preporukama, New vegas je već spreman za aktivaciju :chears: a četvorka će malo pričekati

Manuel Calavera 24.12.2019. 18:11

Ja sam u 2 navrata probao (ne tako davno) žešće moddati fallout nv, al uvjek sam nešto sjebao na kraju, popizdim i odustanem, pa ga nikako nisam prešao. Fallout 3 prešao uzduž i popreko

emilblomsky 26.12.2019. 12:49

God of war.
Nakon dosadnog wolfensteina pravi preporod.
Jedino me zaje... navikavanje na gamepad, ali i to ide lagano.
Da, zbilja ne znam kako na njega idu fpsovi, jer mi je teško ciljati i na ovim rpgovima.
Valjda navika.
I da, grafika je neusporediva u odnosu na pc.
Detalji u daljini su svi mutni na ps4, ali igrivost je vrh.

tutix 26.12.2019. 17:40

Nakon 10 godina bez igranja na kompu, odvalio 2 kampanje CoD: Modern Warfare 2 i CoD: Black Ops. Probao malo Forzu Horizon 4 ali nije mi nešto ultra zabavna.

Sad se skida BF: Bad Company 2 \_(ツ)_/

pogi 27.12.2019. 19:06

Kupio sam Limbo na zimskoj rasprodaji.... hebali ih pauci

rap_4_life 28.12.2019. 15:07

Prije mjesec dana krenuo The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition, zbog obaveza na poslu odigrao samo par sati i stao, prekjucer pogledao cijelu seriju na netflixu, jucer i danas se ozbiljnije uhvatio igre, ne silazim s kompa totalno sam se navuka, koje remek djelo od igre :care:

Mommistake 28.12.2019. 16:11

A još nisi ništa vidio :)

Alfa_R 28.12.2019. 19:19

Mislim da više nikad nećemo vidjeti takvu igru na kompu bez da je unište sa monetizacijom, sjw forama....

Ja sam sam stao pred kraj drugog dlc-a i sve se mislim da je upiknem na gogu za 14$ goty edition za drugi prelaz..

Deathwish 28.12.2019. 19:45

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3365280)
Postal 2 sa Steama :D 16 godina kasnije... što danas kažu SJWovi na taj gem :D

vjerojatno svaki "ist" i "ism" moguci

Jos da im netko kaze za Heavy metal F.A.K.K 2 :D

Mladenxy 29.12.2019. 10:00

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 3365622)
Zato što je rockstar pametna ekipa koja zna kako se štancaju naslovi, za razliku od ovih debila što izbacuju CoD i assasins creed svake godine...

Zadnja dva assasinsa su najbolja u serijalu i općenito jako kvalitetno, čak i najkvalitetnije kaj danas možeš igrati na PC-u kaj se SP tiče, barem do dolaska RDR2. Igre nisu kratke, lijepo izgledaju, zabavne i zarazne...nisu suhoparne, igraš na kopnu i moru, povijesne lokacije. Igre stvorene za kauč gaming na velikoim TV-u.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39.