![]() |
ne znam, bum probao ove drivere koje sam dobio s grafom 8.1 mislim, ili cekat 8.7.
iss, sad ce me ekipa ownat :D jer ovak izgleda ko da si 1,5x flesan... |
Koji su najboljii i najstabilniji driveri za ovu grafu?
|
Meni je svaki bio dobar. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
heh... Instalko 8.6 i nisan bas bio zadovoljan pa sam se prebacio na 8.4 i sve ok jedino sto u COD2 mi ne stoji 250 lockano nego varira od 200-250... Isto tako i da stavim lockano 333,varira... (tako je i sa 8.6) :( Neznam... |
Probaj XG Xtreme Warcatse,8.5 su zadnji ako se ne varam..meni su super:chears:...moddani driveri i optimizirani catalysti,di ćeš bolje..
|
Omega za Vistu?
a bilo bi krajnje vrijeme da izbace Omegu za Vistu...
koje god alternativne drivere sam pogledao već imaju za Vistu verzije. reko bi čovjek da će Omega prva od svih izbacit, a kad ono negdje zapelo....:wtf2: |
mrvicu offtopic
da li ima smisla stavljati ovo uz aticu ili je bacanje para :) http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=033744 |
Citiraj:
Koji je to qrc:D:D:nono: |
Naravno, must have it. :nuts:
|
:lol2: @ cijena za fizix....nisam znao da im je takva cijena....
za te pare si kupim još jednu hd3870......:kafa: |
OT: A vi jadnici sa ATI karticama morate kupovati odvojeni PhysX kad već nemate kao mi ostali sve to na GPU :D
Jelc kad ovo vidi odmah će obrisati. |
Citiraj:
:D:D |
Citiraj:
mda...samo kada se gpu optereti 100% onda fizika smanjuje performanse :) |
Ova fizix odvojena kartica me nostalgično vratila u doba kad sam morao kupit odvojenu Diamond Monster 3D karticu (pored tadašnje ATI Rage pro) da bih mogao igrat Quakea1 u opengl-u :)
ah... |
Citiraj:
P.S. Barem me vi ovdje razveselite kad mi je propao sutrašnji koncert :( |
Citiraj:
A jadan basist... :( Nema veze, uskoro su Maideni ionako ;) |
Citiraj:
Tebi nije obrisao, ali meni jest kad sam postao link na Nvidia forumu u raspravi o Physx-u, wtf |
Kad to netko od vas pokrene onda se javite, u međuvremenu "nice PhotoShop".
Edit: Osobno bih volio da ATI prihvati tehnologiju jer barem UT3 sa tim izgleda fantastično a vjerujem da bi i ostale igre mogle profitirati. |
ajde lacy smanji dozivljaj i odi se plakat na nvidia podgrupu :)
ovaj tip sa ngo-a nije indijanac |
danas popodne kupoio u linksu asusov-u 3870 x2 i sad doso doma i pikno ju u plocu i pokopcam 6 pin-sko napajanje, i ocu ukopcat 8pin-sko i nejde unutra... i gledam i nepodudaraju se na grafickoj na konektoru i na konektoru od napajanja rupe, tocnije jedna se nepodudara na kartici je kvadratic, a na napajanju je kvadratic al onako sa dva zapobljena ruba... onda sam u to 8pin-sko pikno 6pin-sko i tak sad radi... e sad je pitanje kak rjesit taj problem? i dal sa dva 6pin-ska mogu dobit maximum graficke?
|
Citiraj:
Ukopčaj 2 x 6pin. EDIT: Dosta je. A i druge solucije (kod nas) nemaš, osim kupnje novog PSU-a s 8pin PCI-E-om. Eventualno ako sam znaš izraditi kabal. |
@Gilbert5: a jbt :D ok... ukapcna su sad 2x6pin-ska... znaci to je dost da tjera graficku? al svejedno thnx na brzom odgovoru! :)
|
imam problema sa driverima... instalirao sam vistu i drivere za vistu sa cd-a od graficke... i nece prihvatit... probo sam 8.4 drivere i ista stvar... koje drivere da instaliram da to sljaka kak spada... :S
|
Meni na Sapphireu idu 8pinski i 6pinski unutra..:chears:
|
i kod mene kad sam kopcao ista situacija, chieftec ima ona 2x 6 pinska i ja ta 2 upikao i evo radi bezprijekorno od prvog dana, tako da nemoras tripati slobodno radi sa tim :)
|
jel ima tko ideju zasto nece pokrenut niti jedan 3dmark? probo sam i 05 i 06 i samo otovri onu pocetnu sliku i pise dolje da kao skrenira sistem i da moze potrajat koju minutu ja sma pustio 10min i otovrim task managaer i 3dmark je nonresponding i ista stvar sa 05 i 06.. :S nemam srece sa ovom grafickom da me jbs... :S
@rux i thedream: koje drivere imate instalirane? i koji OS koristite? |
jesi instalirao hotfix za 3Dmark?
|
jel ovo ok rezultat za 3dmark vintage
http://www.imagesforme.com/show.php/95533_Untitled.jpg a u 3dmark06 sam imao SAMO 11700 score... meni se to cini dosta malo, al mislim da je zbog proca to... ili? |
odkad sam kupio graficku ovu sami problemi... koma... :S crysis nemogu ni igrat baca neki error al mislim da je to do setup-a a ne kompa al ok... al udem u race driver grid i igram i prodem cca pola staze prve (uvijek tocno na istom mjestu skoro, nekad malo ispre nekad palo iza tog mjesta) i uvijek se tu komp samo ugasi... prvo sam mislio da je graficka popipam nije bas vruca... onak izmedu vruceg i mlakog... gledma rami isto ok, proc isto ok... upalim komp opet i gledam temperature proc na 50... reko mozda se on pregrijava nabacim restart maknem clock i sa njega i sa rama znaci sve na difoltu i opet udem u igricu i opet dodem na to mjesto tocnije receno do tog mjesta
i komp se opet samo ugasi... prvo sam imo probleme sa driverima nijedni nisu radili osim sad na visti (preso sam na vist da bi probo dal rade driveri za vistu) i ajd rade driveri i sad ocu igrat nest nemogu... :S neznam vise kaj da radim... dode mi da odem u links i zmajenim za 8800gt il neku tak i jos hard uzmem za razliku cjene... :S EDIT: evo upravo sam igrao i counter strike 1.6 (jer sma mislio, ajde zahtjevan je race driver pa se mozda stvarno pregrijava) ali ako se pregrijava na cs-u onda fkt nesto nije uredu... al mislim da se nepregrijava jer na dodir nije vruca... jel zna netko sto bi moglo bit jer meni stvarno nista vise nepada na pamet... :S |
Stavi proc na defaultne vrijednosti.
|
@AMD..dobrodošao u moj svijet,ja otvorio istu temu..tj. pisao isti tekst kao ti..
Rješenje : pregrijavanje đubreta, Rivatuner skinuti,moddani .cfg file, staviti vent na 40% i to je to Lijep pozdrav:kafa: |
@thedream: skino rivatuner, naso sam taj modani .cfg file i zamjenio ga postojecim i stavio vent na 100% i udem u igricu i nisma uspio ni pocet vozit, vec se ugasio... sad cu probat skinut ona njezina dva venta i stavit dve 120-tke ispod nje... ak ce se onda gasit onda stvarno neznam... :S
EDIT: skino sam negove ventove i ispod stavio 120tke... onda sam na dodir osjetio da je graficka stvarno bila vruca... 120tke odpadaju... rivatuner neslusa... neznam fakat sta da radim... :S |
o bože..:hitthewal:..a reklamacija?
|
Citiraj:
|
Poslao sam ti link na PM kako se modda cfg..pa pamet u glavu..
|
@razer: da...
@thedream: probo i dalje ista stvar... vjeruj mi u ova tri dana sam dosta izgubio zivce... ak ju ostavim jos jedan dan da se zezam sjom bit ce cekic i udri a onda nista od svega... :S thnx svejedno na pomoci! ;) |
pozdrav svima...imam pitanje...
otiso sam na catalyst control centar...i grafa mi na 68 celzijusa...jel to normalno il |
da i ne, ovisi sa kojeg stajalista to gledas
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:27. |