![]() |
Citiraj:
https://postimg.cc/gallery/mLTtXQv |
Baš su smecari ovi iz telemacha..sad išao provjeriti..6.11. mi se automatski produžio eon tv...poruku da se ukidaju sportski programi nisam dobio...vidim ovdje da su se ukinuli 10.11....
Logično bi bilo da mi kanali vrijede do 6.12. pa nakon toga da se ukinu..sutra ću ih zvati i pisati mail... Njihove usluge sigurno više neću koristiti... Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Meni na Xiaomi 4k sticku radi brzo i bez problema...
|
Moj nije 4 k..
Upravo otkazao uslugu. Ko ih hebe.
|
Ja im pisao prigovor u tražio povrat novaca...također ću otkazati...
Ovo je samo kod nas moguće. Kakav *ederluk.
Ide instantni otkaz. |
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...7a%20korisnika.
To su oni. zato su sad i išli u poskupljenje tj. prebacivanje paketa :) |
Ae, sve ce to raja platit
Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
Dakle, ističe mi uskoro UO i mene je jutros prodajni predstavnik zvao i kaže da Arene i SK dolaze samo u najvećem paketu, da nije kao i do sada da su uključeni u EON Trio Full... Pa sam išao i na web provjeriti kod njih i vidim da su i dalje uključeni u Full paket (onaj srednji)...
Pa ko tu koga...?:lol2: |
I ja razmišljam da im otkažem zbog poskupljenja.
|
Citiraj:
Koristiš samostalni EON TV ili imaš Trio paket kao i ja kod njih? Jer njima i dalje na web-u stoji da srednji paket EON Trio Full ima SK i Arene i da je i dalje 35€... |
EON Full u bilo kojem paketu ima sve SK, Arene i ES kanale.
|
Bok kako se ponaša EON aplikacija sa HIsense tv om QLEDom?
Ne šteka aplikacija i to ili? Ako tko koristi |
Povisili cijenu usluge. Imao EON Full TV Pre.
Dosad bila cijena 12,90. Sad je povisili na 14,90 |
Kasniš točno 10 dana.
|
Kakvi su ovo kreteni neviđeni. Bez ikakve obavijesti, maila, da iskoči prozor u EON aplikaciji, ništa, su maknuli SK kanale iz najmanjeg paketa. Ne samo to, nego iako bi ja sad htio povećati na srednji paket da u miru pogledam F1 do kraja, to mi ne da nego moram čekati da istekne obračunsko razdoblje, koje naravno ističe nakon vikenda i nakon što prođe F1…
Nikad ovako loše iskustvo nisam imao, HT kakav god da je uvijek ima korektne obavijesti unaprijed, i nikad se ništa ne dogodi bez najave. Najmanji mi je problem da oni miču kanale, sigurno su to u uvjetima napisali tako, ali onda kao prvo nek ostanu do kraja obračunskog razdoblja, a kao drugo nemoj me zajebati da ja uopće ne mogu prijeći na taj skuplji paket da gledam ono kaj hoću… ukratko, baš sramotno iskustvo |
Citiraj:
"Svim postojećim korisnicima je poslana obavijest putem Moj Telemach aplikacije (push notifikacija), a korisnici koji koriste EON BOX primili su obavijest i putem TV sučelja." |
Još si ovo zaboravio:)
Dio korisnika koji nema verificirane kontakt podatke niti koristi EON BOX nije bio u mogućnosti primiti obavijest putem navedenih kanala. Takvim korisnicima je informacija o promjenama dostupna na našim web stranicama ili ju možete dobiti izravno putem kontakta s korisničkom podrškom. Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
A uredno se registrirao s mail adresom na koju mi dođe obavijest da sam kupio za taj i taj mjesec paket.
Kreteni i push notifikacije koje gasim skoro na svim aplikacijama. |
Ekipa i dalje se ne može staviti Netflix na eon box?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ali ako je nešto počelo u periodu koji smo platili trebali su ispoštovati tako da puste do kraja obračunskog razdoblja i onda ugasiti s novim obračunskim razdboljem. Možda smo neki uzeli taj paket samo radi SK i F1 i sad su nas sjebali.
|
Točno to, ja sam platio taj paket samo zbog Sportkluba i F1, a sad su me pošteno zajebali.
Ili su trebali pustiti do kraja obračunskog perioda ili mi daj da uzmem skuplji paket. Ne vidim problem da ako sam već platio jeftiniji paket onda ne naplate punu cijenu skupljeg nego još naplate razliku koliko bi koštalo za tih 10 dana skuplji paket. Nije neka astronomska matematika. Ovo sa slanjem obavijesti neću pretjerano komentirati, samo me podsjetilo kako je u Vodiču kroz galaksiju obavijest u rušenju Arthurove kuće stajala u zaključanom ormariću nekorištenog toaleta gdje je bio stavljen znak “pazite se leoparda” |
Evo otkazao ih. Mulci jedni.
|
Ja sam vidio i dobio obavijest.
|
Na ovom njihovom ruteru G-1426G-A bi trebao ugasiti DHCP ali nemam admin pristup? Da li postoji onaj "defaultni" password za admina ili ih moram zvati?
|
Username: tech Password: tech@ |
Citiraj:
|
dešava li se nekome na SK 4K kanalu da se u vrijeme prijenosa (F1) zacrni slika na 2-3 sekunde ? Povremeno mi se zna desiti i na arenama, ali ne tako često. Nema nekoga pravila ili vremenskog intervala u kojem se to dešava, ali kroz F1 trku desi se 5-6x sigurno.
Gledam na ONN 4K android boxu, ali dešava se isto i na Xiaomi TV Box S (2nd) |
Philips android tv, nemam nikakvih problema. Čak je prebacivanje kanala instantno, slika odlična
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kaj pederi sada otključali kanali za Božić i NG?
|
Nek si ih imaju...
Citiraj:
|
Više ne daju prepaid korisnicima HBO na poklon, barem su meni tako sada rekli.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:57. |