![]() |
Fuj monoblock, kosta vise, hladi losije, nakon promjene platforme bacis ga u smece, a sve samo radi (arguably) boljeg izgleda :)
|
Imam i full copper, prilagodiću se uslovima u NR200.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a14c6ba9a8.jpg
|
Citiraj:
|
Ovaj combo bi trebao fino da stane ispred napajanja, naručen danas. Prednost mu je in/out sa donje strane rezervoara, koji mogu i da zarotiram u levo. Moram da vidim šta ću za grafiku, primarno jer još nema bloka za 6700XT.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...880fe4b854.jpg |
|
|
Hydra mini ako se ne varam
|
na taj je princip ali reko bi da nije.
|
|
Citiraj:
|
|
da, lici. pitao sam i frajera koji ga prodava reko da ne zna da je s ebaya.
|
Pitanjce za vlasnike Nr200.
Ako se savi SFX-L PSU vidim da nije moguće staviti obicni 25mm vent inzad (drugi), ima neki mod ili piši propalo? Govorim o opciji kada je PSU montiran pored matične. |
Ekipa uletio mi je Dell XPS na poslu :) Pa si sve mislim da prodam ovu svoju pilu. Kaj mislite jel ce to se moci prodat kod nas u Hrvatistanu ? Konfa je u moj komp dijelu.
|
Očekuj jedno 357 pm-a sa upitom da li ćeš prodati samo grafičku....
Ali da, mislim da ćeš i cijelu konfiguraciju je prodati bez problema :) |
Posla sam ti PM kao kontru na tih 357, za sve bez graficke. :D
|
Kaj je najgore ja nemam uopce startnu cijenu da pitam, a najradije bi sve dao u kompletu :)
Pa druge godine opet ispocetka slagao dok dodu nova kucista i novi procesori. Tako da mali help oko procjene bi bio pozeljan |
Skyreach 4 Mini
|
Work in progress....
EDIT: brate mili sta sam ja to uploadao prek moba prvo :D https://i.ibb.co/hFqrtX2/eee05332-f8...7e64b17030.jpg Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk |
3 privitaka
Radi se nešto :)
Nisam dugooo vodenjaču slagao. |
Citiraj:
|
Čekao jednom mjesečno drop od 9. mjeseca i napokon uhvatio negdje sredinom prvog :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Definitivno ću mijenjati kroz neko vrijeme. :) |
Umrla tema?
|
Malo nas je aktivnih na forumu općenito, a još manje je SFF ekipe. Ali slobodno baciš slike novih kućišta :)
|
Citiraj:
Može, spremam nešto novo pa stavim kad bude :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Dečki, trebao bi savjet. Dakle, već neko vrijeme imam ogromnu želju složiti si manju konfu, ne mora baš biti SFF jer sam i ograničen novcima, ali ako može za neku ne preveliku lovu bilo bi ok.
Također bi volio što više toga iskoristiti od stare konfe, trenutne. Vidim da u HR to baš i nije toliko zastupljeno niti ima baš nekog velikog izbora takvih specifičnih komponenti pa bi svaki savjet i smjernica bili dobrodošli. Nadam se da sam postao u dobru temu, isprike ako nisam i neka mod onda prebaci gdje treba. |
Ako hoces ostaviti cim vise toga sto imas, pogledaj sfftime.com (riba2233 od par postova iznad radi te caseove), jer unutra mislim da mozes ugurati sve sto imas.
Inace je za ITX ploce (+SFX napajanja) puno veci izbor i fleksibilnost. Ako bi isao u neku promjenu ploce onda definitivno pogledaj Cooler Master NR200. |
Wow, hvala, još ako dobro vidim ta firma je u Rijeci, a ja sam također u Ri. Odlično, baš ono što sam i tražio, ovaj drugi 14l case bi mi taman odgovarao, prebacim sve, jedino zamjenim AiO sa nekim slim coolerom i to je to. Odlično, zahvaljujem za info.
|
koji ti je budget za početak i što misliš kupovati, a što ostaviti?
Ja sam prije koji mjesec složio jedan NR200p build pa ti mogu iz prve ruke reći što i kako. ako ideš na pravi SFF build onda moraš iz nule. Znači kupiti ploču, napajnje, kučište. Ako misliš nešto ostaviti onda si pogledaj NZXT H210, mislim da je to jedno od kučišta koje mogu prihvatiti ATX napajanje i AXT ploču, ako se ne varam. |
I mene zanima ova tema, kad vec duke nece dat svoju konfu bez grafe :P
junkieee mos nabacit sta si slozia u n200? |
Citiraj:
Dakle ništa za sada, ići na sve iz nule mi ne odgovara nikako, pogotovo ne sada sa ovakvim cijenama grafičkih. |
Posalji ribi poruku, ili nazovi i nadji se s covjekom :)
|
Citiraj:
Ova druga u potpisu je u pitanju. B550I AORUS PRO AX R5 5600x + Scyhte Mugen 5 Fractal 650W SFX-L 16GB rama NVME neki od 500GB + ssd 4 venta, 2 za usis 2 za ispuh zraka u NR200P Gigabyte 1070 - ovo se mijenja uskoro sa nekom 3070ti ili jačom Sve skupa me koštalo oko 6000kn (bez diskova i grafe) Radna verzija toga: https://ibb.co/hW7Nj7X @ Bub0 Prodaj dio starih komponenti i razliku ulupaj u nove, možda ti sadašnja grafička i sadašnji ram odgovara za novu SFF konfu |
Super, hvala ti na informaciji, ja tako nesto slicno kombiniram za novi PC, samo sam mislia da su SFF kucista nedostupnija i skuplja, a ovo NR200(P) je skroz prihvatljivo.
Ok, znam da "prava" SFF sub x litara jesu, nemojte odma drvlje i kamenje. :D |
Uvijek postoji mogućnosti bez grafičke. Nedavno sam okačio YT gdje R5 5600G integruša radi solidne igre, čisto za početak dok ne stabilizira cijene grafičke
U N200p stane ATX , potreban 3D print kavez . Ja sam nabavio, ali nisam računao zbog masivnog hladnjaka i grafičke. @junkiee Fino, možeš li zatvoriti bočnicu unatoč hladnjaku Mugen 5 ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:26. |