PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   IPTV (imena providera isključivo na PM) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=299390)

Mommistake 08.02.2021. 12:43

Više uređaja, bez obzira gdje su.

Svaki uređaj ima svoj IP (bez obzira je li on bio u istom kućanstvu ili van njega).

Ako imaš 2 TV-a, možeš gledati na 2 TV-a.

Ako imaš jedan tv, možeš drugi dati starcima/frendu.

xlr 08.02.2021. 12:54

Neki daju vise konekcija, ali sa istog IP-ja (npr 3 uredjaja u kuci na istom netu), drugi vise konekcija nebitno koji je IP (npr kad dijelis account s ljudima van tvog kucanstva).

WraGG 08.02.2021. 13:00

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3490759)
Više uređaja, bez obzira gdje su.

Svaki uređaj ima svoj IP (bez obzira je li on bio u istom kućanstvu ili van njega).

Ako imaš 2 TV-a, možeš gledati na 2 TV-a.

Ako imaš jedan tv, možeš drugi dati starcima/frendu.

Kako mislis svaki uredjaj ima IP bez obzira bio u istom kucanstvu ili ne? Zelis reci da IPTV provider vidi kroz NAT interne IP adrese mojih uredjaja?
Provider vidi javnu IP uredjaja i broj uredjaja koji su trenutno spojeni na liniju. Ovisi od providera do providera da li ce dopustiti da se ta dopustena 2 uredjaja u isto vrijeme spajaju sa razlicitih IP adresa ili ne.

SteveO 08.02.2021. 14:37

Pa to i mene zanima, jer onaj koji ce pustit da ja i starci npr gledamo u isto vrijeme nema usporedbe sa onim koji to ne daju nego traze jos jednu pretplatu.

SteveO 09.02.2021. 12:53

Ljudi moze preporuke na PP ali samo servisi koji ne stekaju sa vezom.
Kanali me zanimaju, videoteka sa filmovima je nebitna. Dokumentarni kanali, filmovi i serije i exyu kanali. Da je sto vise moguce u HD kvaliteti.

Ponude u inbox.

xlr 09.02.2021. 13:50

Kada napises cijenu koju si spreman platiti, mozda se netko (napokon) javi :)

SteveO 09.02.2021. 14:46

Sta ja znam, 450 kn otprilike godina.

dadoremix 09.02.2021. 14:48

Ima ovdje sve vise ovih koji traze nesto, javis im... al ruka bi otpala da se povratno jave sa bilo kojim infom.
A pametniji se znaju i sami informirati

xlr 09.02.2021. 14:55

Tu nemas multikonekcije to sam prilicno siguran, kvaliteta bi mogla biti dosta nisko pa nemoj ocekivati ne znam kakvu stabilnost usluge. Support necemo spominjati.

Mislim, za te pare idu kinezi kojih ima na lopate, samo trebas imat srece i ubosti i nikako placati vise od mjesec-dva unaprijed. Na kraju godine kada te svi ti kinezi izdrk* i pocnes gubiti accounte prije roka, doci ces na 7-8 eura/mj prosjecnih troskova (umjesto zacrtanih 5 eur/mj). Das jos par vise i imas real deal. Znas onu kinesku, nisam toliko bogat da kupujem jeftino. E to ti dodje na to.

WraGG 09.02.2021. 15:22

Citiraj:

Autor dadoremix (Post 3491211)
Ima ovdje sve vise ovih koji traze nesto, javis im... al ruka bi otpala da se povratno jave sa bilo kojim infom.
A pametniji se znaju i sami informirati

Bas to! Potrosis vrijeme da im sve objasnis, kreiras liniju i posaljes i onda muk. Pa jebemu, jel tesko napisati recenicu nazad i reci sta ti ne valja? Ima jedan tu na temi kojemu sam par puta tako pomogao i nikad ni hvala ni odgovora. Fuj!

SteveO 09.02.2021. 16:24

Ja sam probao ato mi je poslano i trza a to mi je neprihvatljivo. Moze to bit i 70-80€ ili 100-120 ako mogu spojit na 2 mjesta.

SteveO 09.02.2021. 16:49

Uzeo sam od jednog Makedonca, zasad sve super stabilno, javim se kroz dva dana, ako sve bude ok ima sve moje preporuke.
Ali mozete poslati liste kanala i cijene godisnje da imaju navedeno, uzeo sam ovo na probu pa da usporedim. I samo ako ste i vi na tom provideru i da znate iz prve ruke kakva je stabilnost.

Zanima me i BBC paket sa HR titlovima. Sport me ne zanima pa to stagod ima u paketu.

ExYu kanali
Dokumentarci
Filmovi i serije kanali live
BBC paket

Cijena kao sto je gore navedeno.

SteveO 10.02.2021. 08:17

@tOta ajd procitaj PP

John Creasy 10.02.2021. 17:11

nedavno sam isključio bnet televiziju, tebam iptv listu koja bi to pokrila.. znači naši kanali, sportski, dokumentarni.. cijena a ne znam, recimo ne bitna ako je kvalitetno

SteveO 10.02.2021. 18:41

Imas PP

SteveO 12.02.2021. 21:06

Nasao sam ok listu sa dobrom cijenom. Ima test, ja zadovoljan zasad, uzeo na godinu dana dok mi Total ne istekne a onda mozda na taj tvvies ako je tamo puno vise u FHD.

the_ghost 16.02.2021. 14:21

Trenutno koristim US based providera kojeg placam $10, which is fine, jer je stabilan, radi bez problema i ima sve sto mi treba, imaju discord za prijavu problema i sve ostalo.
E sad, treba mi nesto takvo za starog, da ima sportklub primarno, ako ima i ostale hr programe, moze! Znaci nesto sto koristite mjesecima ako ne i godinama a da stabilno radi, epg, 10 eura mjesecno je fine. Koristiti ce se tivimate/androidtv. Bio bi zahvalan na preporukama.

R3nchi 16.02.2021. 16:50

Citiraj:

Autor SteveO (Post 3490756)
Ljudi sta znaci da se moze koristit na vise uređaja ?
Jel to znaci isti ruter tj ip adresa i vise uređaja odjednom raz i sadrzaj gleda ili mogu gledat ja i starci kod kuce isto pa da je malo jeftinije nego dvije pretplate ?

Znaci da posto imamu 3 sobe tv, i 3 android boxa, da mogu gledat na svima istu listu

SteveO 16.02.2021. 21:23

Da da skuzio sam. Neki kazu da moze i na 2 IP adrese kod *ne smijem napisati ime providera, piši na PP* ako se uzme na 1 godinu. Izgleda da su oni No1 pa onda svi ispod, sudeci po komentarima.

Ico2005 16.02.2021. 21:46

po kvalitete slike zasigurno u vrhu, po stabilnosti baš i ne... imao ga 3 mjeseca kao i onog vražićka, isti klinac obadva... trzanja, loop, reload kanala, desinhronizacija slike i zvuka. za te pare koliko košta 1 mjesec, bajo moj, to mora radit i bit stabilno ko stijena

spawn 16.02.2021. 22:21

Moze na PM taj koji ide na 2 ip adrese a i taj varažičak :)

SteveO 18.02.2021. 02:25

Ico2005 e to je bas i moje misljenje ! U ilegali 10+€ mjesecno i da se toleriraju svaki dan trzanja, za mene je to neprihvatljivo. Onda ostavim TotalTV ili nesto slicno i toga nema, sta ima ima u full kvaliteti ako je u HDu.
Kaze mi jedan kao prijavi pa sredimo, pa necu ja svaki dan slat poruke da kanal steka, dok ti popravis mene je prosla volja. Ako mu diler steka 10 dana mjesecno promjeni ga.

Kad si bio na ta tri mjeseca ? Mozda prije pa da se sad to sredilo ?

Ico2005 18.02.2021. 05:53

obadvojica su bila u uporabi u drugoj polovici prošle godine, jedan 3 i jedan 4 mjeseca. mišljenja sam da to nije vrijedno tih para, preskupo, realno 8 vražićak i 10 eura tvv* za mjesec, ak je na dulje onda jeftinije

SteveO 19.02.2021. 01:18

Tv ti da 2 konekcije za 10 i onda pretpostavljam da vrijedi jer placas realno 5.
Nemam tolerancije uopce za stekanje kanala. Daj mi 200 kanal i kraj, nek rade kako treba. Kad vidim da neko naglasava da ima 7000 kanala pozlije mi, tu ima milion clanova diljem svijeta a server ne moze podnet pola njih. Ocemo gledat parnim i neparnim danima jbt ko u Jugi.

Lika091 26.02.2021. 21:25

Moze neki dobar na Pm. Nije bitna kvantiteta vec kvaliteta

Mihael 06.03.2021. 20:46

Moze preporuka IPTV client aplikacije za Andorid TV da prima url

dadoremix 06.03.2021. 21:05

Tivimate

nansale 06.03.2021. 22:38

Potpis za TiviMate..instalirao ga na Android Tv (RD lista) i puno mi je preglednija lista a pogotovo videoteka na njemu nego na Webos LG tvu (app Smart IPTV s RD listom).

coconut 07.03.2021. 10:14

Koju aplikaciju preporučujete za Samsung SmartTV?
Trenutno gledam poklonjeni MaxTV 2 Go, ali kako on uskoro ističe, želio bih nastaviti gledati slične programe.

btw, ne znam je li problem u Tizen OS ili MAxTV HD aplikaciji, ali TV nije u stanju zapamtiti user/pass pa ga moram upisivati svaki put kada uključim MaxTV. U aplikaciji je označeno da zapamti user/pass, ali...

scarwin 07.03.2021. 19:30

Net iptv

Mihael 07.03.2021. 20:15

Citiraj:

Autor dadoremix (Post 3499287)
Tivimate

krasan app a i cijena isto tako... postoji li jogurt verzija?

probao sam ih podosta, najprakticniji mi se za sada pokazao PVR Live

xlr 07.03.2021. 20:23

Pored tivimatea sve ostalo izgleda kao igracka. A uz jedan premium imas mogucnost koristenja na 5 uredjaja (rodbina, frendovi) pa se i ta cijena brzo "istopi". Ne, fakat, app vrijedi svake kune. Steta sto je free verzija previse okrljastena i (afaik) nema trial/demo.

dadoremix 07.03.2021. 20:25

ako imas vrijedi da se plati, onda je svakako tivimate
Al da .. mi smo tu balkan .. nekima je skupo i windows licenca sa ebay-a

P.s.
ima jogurt verzija po netu, al nemojte kasnije plakat kako vaš iptv više ne radi kako je radio .. jer se scamaju user/pass

Mihael 07.03.2021. 21:45

Ima još opcija putem jellyfin. Isprobat cu i to.
Ovaj pvr live nagura iptv kao source na tv-u i otvara sve kroz defaultno sučelje tv-a kao da gledam antensku televiziju.
TiviMate je stvarno krasan, ako ce mi trebati ekstra funkcije kupit cu ga. Nije 160kn strašno.

Matta 08.03.2021. 09:18

Može na PM nekog dobrog providera za osnovne programe koji se mogu naci na MAXtvu ili HOME-TVu (od BiH Eroneta) i slično. Dakle, ništa fensi, ne trebaju neki "rare" kanali, bitno je da stabilno radi i da radi na tri gledajna mjesta u kući (internet brzina nije problem).
Hvala unaprijed.

Mirkopoter 09.03.2021. 18:26

Postoje li IPTV liste da imaju onako pakete pa da se može uzeti npr. samo Sportska lista pa da bude nešto jeftinije?

salvarez 10.03.2021. 13:22

Citiraj:

Autor Matta (Post 3499724)
Može na PM nekog dobrog providera za osnovne programe koji se mogu naci na MAXtvu ili HOME-TVu (od BiH Eroneta) i slično. Dakle, ništa fensi, ne trebaju neki "rare" kanali, bitno je da stabilno radi i da radi na tri gledajna mjesta u kući (internet brzina nije problem).
Hvala unaprijed.

ja bih isto molio na PM preporuku za osnovne programe ko i na maxtv/iskontv, bitno mi je da radi na fire TV sticku i da se moze gledati na 2 mjesta.

Mihael 11.03.2021. 08:35

Citiraj:

Autor xlr (Post 3499608)
Pored tivimatea sve ostalo izgleda kao igracka. A uz jedan premium imas mogucnost koristenja na 5 uredjaja (rodbina, frendovi) pa se i ta cijena brzo "istopi". Ne, fakat, app vrijedi svake kune. Steta sto je free verzija previse okrljastena i (afaik) nema trial/demo.

Još jedan zgodan i mocan app
OTT Navigator IPTV

i jedan jednostavan odlican
IPTV

Rade normalno kao free verzije.

Preporuka za mac i stalker midleware za windows /linux/mac klijente? tnx

chief_wolfinjo 23.03.2021. 14:44

bok,

koji program preporučate za Windows 10 ?
da je free, i da dobro radi.

tnx

dadoremix 23.03.2021. 18:27

Još se takav nije rodio

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48.