![]() |
Koja je najbolja solucija da od običnog TV-a napravim Smart?
Treba mi samo IPTV da mogu gledati sport i crtiće. Sve ostale stvari su nebitne. Ima li Amazon stick opciju IPTV? Dobro bi mi bilo da s daljinskim od TV-a mogu sve upravljati, da mi ne treba dodatni daljinski što obično bude s Android boxovima. |
sve ima amazon fire
|
alo moze IPTV lista, prvenstveno sport sve drugo je dobrodoslo...
hvala |
Meni bi isto trebala lista, tipa kopija ovog što nudi iskon/max tv. Naši programi + Fox i ta sranja. Ili bar info gdje tražim takve stvari.
|
Tražim isto kao i forumaš prije mene ^^
|
Trazite trazite
Kad vam se dade info, povratne poruke nikakve. |
Di mi je post??? Šta sam krivo napisao????
|
"IPTV (imena providera isključivo na PM)"?
|
Kaze trazi na aliexpress no tamo ne pise sto ima unutra, pa ako tko ima vise info moze na PM. Zanima me stabilnost HR programa i to HRT 1234 i RTL. Cim jeftinije ako je moguce. Neda mi se vuc kable sa krova u dnevnu pa reko mozda ima neki IPTV solidni.
|
sa aliexpressa će biti ok, ja već imam skoro dvije godine i nemama zamjerki. uglavnom 90% kanala radi normalno.
|
AJ da probam ovako, jel ima tko listu s ALija a da u kodu koji je dobio od kungfu majstora nema riječi koje počinju s "LIV..O" i "MAG..".
|
Pozdrav. Moje iskustvo s kinezima u zadnje vrijeme je pušiona. Testovi il ne rade il završim s hrpom arapskih i francuskih program. Znam da su ih stisli al ak neko ima relativno pouzdanog kineza...Klasika, ex yu i sport prvenstveno. I englesko govorno područje. Hvala unaprijed na PP
|
Pozdrav.
Može preporuka za dobar IPTV Sport filmovi (max tv i ostali ex kanali su prioritet) Hvala |
Pozdrav,
Molim preporuku za IPTV (sport, ex yu,) može i neki kinez da nije preskupo. Tek ulazim u svijet IPTV-a. Koristio bih na laptopu te da li da koristim Kodi ili VLC. Hvala na dobronamjernim komentarima na PP. |
Molim preporuku za IPTV, bitno mi je da ima Nickelodeon HR.
|
Ovo i mene zanima..imam ga na RD listi ali audio nije HR
|
Da li netko ima informaciju gdje i od koga zakupiti legalni stream nogometa u 4k formatu. Namjera mi je uzeti OLED, pa preko njega gledati Ligu prvaka i recimo Premiership u 4k po mogučnosti. Ali ne bih se htio zezati sa streamovima upitne kvalitete i sa kašnjenjem, već bi htio uzeti nešto pošteno. Nisam našao ništa pametno osim BT Sport, koji ima neku opciju za 4k IPTV, ali treba vidjeti da li je UK samo.
|
Preporuka za iptv za android box, jednostavno i stabilno...
hvala |
ovi naši kanali kod kineza uopće nisu stabilni. Tako da znaju oni koji se upuštaju u te kineske jeftine avanture.
znači naši HRT 1,2,3,4,Int, rade ok ali to imate i u aplikaciji HRTi besplatno u full HD. Ovaj RTL evo par dana nije radio pa je proradio u FullHD ali pitanje kada će prdnut a i nestabilan je - znači slika se smrzne. To sam riješio s A1 Explore pretplatom koja me 3 mjeseca došla 0 kuna ali će stizati naplata 40 kuna i tu sam zadovoljan jer imam HBO GO. Ove Arene su "bože sačuvaj" kod kineza. Tu još nemam rješenja Nova TV je žešći zajeb ima 2 streama ali nikad ne znaš koji će biti s boljom slikom ili zvukom te koji od ta 2 neće štekati odn., smrzavati se. Pokušavam to riješiti Nova Plus aplikacijom ali ne radi na mojem MI BOX S, apsurdno. Stvarno sam probao sve i svašta od skupih lista do eto ovih jeftinih. Kinez je 16 eura bio godinu dana. Koliko para toliko muzike |
Ekipa, jel se ove liste koje kupujemo mogu gledat u Njemačkoj ili je kažnjivo kao npr. skidanje s torrenta? tnx!
|
Jedni se boje
Jedni koriste vpn Jedne boli briga Al koliko ja znam, mnogo njih gleda i nikom nista |
Citiraj:
torrent ne bez VPN-a |
Moj kinez ne odgovara na poruke. Ni ne čita ih. Njegov web shop na Aliji je prazan, počistio sve... od 14 mjeseci pretplate imao sam cijelih 4 mjeseca. Jbg. 160 kn. Što reći. Ubo sam nekog random lika, testna linija je bila ok, ustvari ista kao i sve druge a tražio sam ih 5-6 za probu.
Jel još ko tako popušio? Citiraj:
|
Ne samo od kineza. Malo imas lista koje ce raditi a da plaćaš jeftino. I naši od Vardara fo Triglava će te zeznuti.
|
ma jeli ?
|
Probao sam bar 4-5. Jeftino - ne valja :)
|
A neće naši jeftini zeznuti ali je kvaliteta upitna.
Ne samplaju sami kanale već zamjena ko nekoć cardsharing. Ja imam nekog jeftinog našeg ali jedino kaj gledam je nogomet na Portugalcima/Slovencima(najbolja slika,stabilnost) tako da nemam muda to preporučivati drugima...but it rocks my boat. |
Može preporuka za listu na PM.
Sport me ne zanima, pretežno film i serije programi kao i ovi naši domaći. Usput, imam MI BOX 4 - na čemu najbolje vrtiti listu, kroz Kodi i koji plugin ili neku aplikaciju na samom boxu? |
Fire stick tv 4k u pola cijene na amazonu
|
svi fire-i i cube su 33-50% snižene cijene
moguče 2 kupit od svakog |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38. |