![]() |
Šta su i njemu platu ukinuli na mjesec dana? :D
|
Citiraj:
|
Penal se može i promašiti :D (hint: Dammir :D )
|
Citiraj:
Koje smo sreće to bi nas moglo koštat proljeća. Dinamo-Zadar 1:0:) |
i te kako, nažalost :( sad je već moglo biti puno lakše. ovako će trebat jurišat u obje tekme.
|
1:0:)
Brko, kaj je to bilo danas?:D |
Koji primitivizam ''navijaca'' Splita, ajd bar su jos jednom pogledali prvaka Hrvatske uzivo
|
Citiraj:
|
u subotu Istra dobiva Hajduka onako kao u kupu i eto pizdarije ispod marjana :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zato i kazem :D
|
Evo boda Brko:)
Trenutno Istra-Ajduk 2:0:D |
Smijem se, a plače mi se:goood: Dam se kladit da če netko dobiti otkaz, bolje reči dat če ga..Mislim ko više hoče vodit tu..Al glavno da je prije mjesec dana bila euforija, em ti euforije kad je to sve jad i bijeda, osim Dinama koji jedino nešto znaći u ovoj ligi..
|
Gotova tekma, 2:0:D
Lokomotiva-Zagreb ista reza... |
Nije da čagam al....čagam :D
|
Ako riješimo Rijeku u gostima mislim da može lokot na ovu temu :D
|
Hajduk izgubio, a Rijeka gubi...
ko je sad kriv Hajduku??? |
krivi su svi,bespotrebno je pojedinačno imenovat :D
BTW,beskrajno sam sretan zbog Chage,opet je zabio. Iako neće nikad više biti isti ko prve sezone(kotirao je kao jedan od najboljih zadnjih veznih za balkanu opcenito) i više nego solidnim igrama ugurao se u prvu postavu Dinama a time i u repku Kameruna. Go Chago! |
A opalili cipelu Vuliću kad je imal fin rezultat i bodovnu prednost nad Dinamom:D
|
Dinamo, ako ozbiljno nešto ne krene po zlu, sigurno će biti prvak. Kod Hajduka su problemi ti što imaju kratku klupu, mentalitet te te što drugi kroje trenerima što i kako moraju raditi. Čestitke dinamu, koji ipak koliko toliko jadni hrvatski nogomet vadi u europi, što se ugleda tiče.
|
ček,pa stisli smo im foot-loose,štih maču il kak godto nazvali,pola tuceta,wow :D
|
Tko je taj mali Mateo Kovačić?
16 godina?:D |
Citiraj:
http://www.goal.com/en/news/15/germa...-mateo-kovacic Budemo vidli jel zbilja Messi :D |
Uuuuu, odmah Messi bogte:D
Nego, veli Goran Vučević Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nekaj se priča i da ode Ibro u Galatasaray...
|
osigurali ostanak u ligi valjda jesu pa nevidim razloga zaš i nebi otišao,tam ce bit sretan a i Galati fali cener od odlaska Casio Lincolna :)
|
Opet problemi u Dinamu..
|
koji su to kroneri... čekaj, što nije dovoljno jednom reći "gle, toga nema, ako bude, bit će po glavi stanovnika". seljačine. ovaj sammir fakat je neki Dammir :D
|
Vahid ima potpuno pravo, bez discipline nema ničega, i treba ih suspendirati i uzeti im bar po pola premasnih godišnjih ugovora. U inozemstvu igrači na takve 'izlete' ni ne pomišljaju, jer su kazne navedene u ugovoru i često dovode odmah do cipele, ako već si odlučio se za profesionalni sport onda mu se posveti ko profesionlac, ma samo dokaz da kod nas nema profesionalizma.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:03. |