![]() |
a onda izgleda ok zar ne?
mislis da bi zbog hladnjaka javio no display? |
Cimer imao 4770, svaki put kad izvadim tu karticu iz PCIE slota i vratim, ne daje sliku, isto no signal. Onda 20 puta promjenim DVI izlaz na koji je spojen monitor i proradi.
|
Budem probao ali sumnjam da je do toga.
Jer kad upalim PC nečujem onaj beep koji se uvijek čuje nakon startanja PC-a! Isto tako se FAN kartice vrti bez problema tako da stvarno neznam koji se vrag dogadja... |
HD4770 Minimum napojna
Imam neku napojnu(nisam otvarao komp) ima 400W.
Kaže da je to Smartbox SMB400-8. Jeli to dovoljno za HD4770? Jer ova konfa je slaba,pa oću apgrejdat. |
Za tu grafu je ako nemisliš ništa više nadograđivati/clockati jer to napajanje neki veći upgrade nemože podnijeti(šrotex napajanje):D
I ako nešto kupuješ to bi prvo trebalo promijeniti i uzeti nešto bolje/kvalitetnije. |
Ma kasnije napojna,budem kupio CX500,Athlon II x2 270,2/4GB RAMa.
HDD će mi bit Samsung spinpoint F3. To sve kasnije,grafička mi baca artefakte. |
Btw. kad bi kupovao polovnu,koliko bi koštala?
|
jesi probao oven trick, probaj me metnut u rernu na 200 stepeni na 10 minuta skini hladnjak i sve skini termlanu ,nadji tepsiju, u tepsiju metni aluminijske folije, , onda napravi 4 kuglice oko 1 cm precnika i na 4 kuglice stavi graficku msm odvoji je od tepsije odnosno folije (folija je u tepsiji) i stavi 10 min 200 stepeni ...
te linije su dokaz da grafa krepava |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |