![]() |
Da li postoji app s kojim mogu kontrolirati mob preko PC-a ?
Recimo, dopisivati se u whatsappu, ali preko PC-a, jer me nervira ova obicna tastatura dok ne dođe swype ? |
imaš viber i mislim da telegram pc verzije :D
|
Džaba kad su mi svi na vocapu.
|
Citiraj:
p.s. radi odlično ako se dopisujes na engleskom. HINT: moguće je naučiti wp US keyboard da pamti i konta hrvatski jezik poprilicno dobro ali treba vremena i strpljenja puun klinac. Imam kolegu sa 920kom i uspio ju je natjerati da skonta kada piše hrv a kada eng i da mu ovisno o tome daje predloške riječi, ali mislim da mu je trebala godina dana aktivnog unošenja novih riječi xD :lol2: |
|
Citiraj:
E sad, ili kod tebe nešto nije u redu, ili nas Mar po običaju farba sa mrdanjem po fotošopu sa svojim fotkama, ili je istina u sredini:D |
Citiraj:
Pogledaj da ti slučajno nije manualni fokus upaljen. Moguće je i da stabilizacija nevalja i previše kompenzira rezultirajući u mutnoj slici. Imaš li još koju iz vanka ili su sve ovakve? Probaj slikat zid kući ili nešto slično i pritisnit na ekran da fokusira prvo i onda okinit (ili prvo stisni do pola okidač i onda do kraja). Fokus u 1020 je sporiji od uobičajenog smartphonea pa to triba pripazit... P.S. Koristi Nokia camera jer defaultna kamera ne podržava DNG. |
|
http://www.pohrani.com/f/K/zw/21W4CQ...504bhdrjpg.jpg
HDR http://www.pohrani.com/f/47/WI/Goc5P...9165125pro.jpg evo i od mene slike od 1020 dok je još bila u mojem vlasništvu. |
RIP Nokia. Od sada si M$ Mobile.
http://wmpoweruser.com/nokias-handse...oft-mobile-oy/ |
Citiraj:
|
"Nemate više jamstvo na Vaš mobilni uređaj, jer dotična firma više ne postoji."
:D |
nebi me cudilo da bi naši genijalci uveli tu politiku :D
|
Što nije bilo govora da će mobiteli i dalje biti brandirani kao Nokia, ali da firma mjenja ime u MS Mobile?
|
Citiraj:
|
Vjerovatno će slijedećim updateima na "About" pisati Microsoft Mobile Oyi.
|
Citiraj:
|
|
Mod: pravac tržnica i tema za procjene EDIT: Isprike .... |
Dečki, ovo je WP8 tema koja NEMA nikakve veze sa fotografiranjem, fotkama i obradi istih.
Otvorio sam vam temu i prebacio raspravu OVDJE. Molim da se držite teme. Znam da je fotoaparat sastavni dio smartphonea, ali nije u redu da floodate temu sa fotkama i kalibraciji monitora. |
Juče probao nešto uslikati i samo mi se resetirao mobitel. I nekidan, isto htio nešto uslikati i nisam mogao sliku dobit, samo crno. Nakon restarta ok, al ono.
Ima još netko problema takvih? Ativ S, 8.1 je gore |
Meni ok radi. :) Dva puta mi se dogodilo da video snimka ima distorziran/metalan audio. :)
|
Citiraj:
|
Naletio na informaciju oko izlaska Cyan nadogradnje u Nokia discussions.
Navodno stiže nakon 31.5. Znači, negdje krajem nakon 30.6 dok ga operateri prožvaču. |
Pozdrav ljudi.
Trebam neki privremeni jeftin mob s navigacijom. Lumia se čini kao logičan izbor. Imam na ponudu Lumiu 520 i Lumiu 900 za istu lovu. Naravno, 900 mi se više sviđa. Od mobitela trebam: Push maila. Navigaciju Whats up. Nedostatak ostalih aplikacija mi nije problem. Može li Lumia 900 odraditi posao za mene? |
Naravno. Bez problema.
|
Citiraj:
Meni to radi samo kad slikam pomoću onscreen okidača. |
Citiraj:
ja sam, na Lumia 820, nakon nadogradnje imo ogromnih problema sa battery drainom... tvornicki reset je, djelomicno, rijesio problem.. al i dalje ne prikazuje realno stanje baterije.. zna mi po par sati pisat da je bat na 100% (sto je nemoguce - posto ga stalno koristim)... pa odjednom padne na 80-ak% i tak... bitno mi je da mi se ne gasi.. ;) nist... izdrzat jos mjesec dana :fiju: ATIV S obicno medju prvima dobije nadogradnju ;) Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel još uvijek postoji mogućnost instaliranja Nokia aplikacija (prvensveno navigacije) na druge WP8 uređaje?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:04. |