![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=pvIB59Tau5g |
Citiraj:
da li je igdje vidljivo sto je koristio? |
Citiraj:
A PB-u sa takvima onda treba jos duze da ga skuze. Blaženi bili dedicated serveri pa te cheatere možeš banirat ako ništa drugo barem sa svog servera |
Citiraj:
|
Citiraj:
znaci broj cheatera je enorman, i trenutno se ne moze nista poduzeti u vezi toga? govorim o automatizmu, jer na velikoj vecini servera nema prisutnih admina... |
Citiraj:
|
Vidim da je na Steamu još 3 sata neka akcija za bc2 - 30eura...A ja ga uzeo pred nepuna 3 dana po 50....
Jedno pitanjedi se može vidjet nekakva lista hr servera??I ovi dlc-ovi,jel ima di za download ručno,ili se automatski instaliravaju??? |
Citiraj:
Akcija za 30€?? Pa ima redovno i za manje, ima negdje link u ovoj temi. meni frend uzeo nekidan takodjer po 160-170kn, online, samo key. |
Citiraj:
|
map pack 3 je ovdje, vidio sam nelson bay u sqdm na diabolicu -> http://www.gametracker.com/server_in...137.225:19567/
|
jel se kome možda igra random ledi? vidim da netu da ima takvih slučajeva
|
Citiraj:
|
jel netko od vas ima defend 4 flag pin
ak ima kak ste to uspijeli jer vidim dosta ekipe se sa time muci. ja sam se isto jucer trudio iz petnih zila da ga dobijem i nikaj. |
moras igrat conquest i kad neprijatelj pocne zauzimat zastavu rijesi ga i vrati ju pod svoju kontrolu.
|
znam da se dobije u conquestu, nisam tolki n00b :D
ma probavo sve nacine, i mislim da mi je jednom pisalo flag defender kada sam ubio nekoga i nista. morat cu kampirat i ubijat, ili postaviti svud okolo c4, pa da se skrumpam da doddje njih 5-6 pa da ih roknem sa c4 :lol2: |
mislim da 4x trebas napraviti flag defender u jednoj rundi
|
Citiraj:
uzmes inzinjerca i samo prasis RPG-om |
morat cu se danas sa mansk
bum ja probo sa c4, tak je mozda jednostavnije hehe neki kazu da moras stisnut q da zadas naredbu da se brani zastava. |
to je squad defend order
|
Citiraj:
bum se danas mucio malo sa time, valjda ce me posrat pa cu ga dobit :D |
Znači 350 kunića za online klaonicu..hm....uskoro rođendan..mogao bi se ogrebat lagano..
Usput,jel ima gdje kakav , ajmo reći tutorijal za online igranje da nebi uletio u igru kao s Marsa pa ekipa poludi i proglasi te noobom il tako nešta. Posebno se to odnosi na već stalne igrače pa ako imate neka nepisana pravila il tako nešta, slobodno napišite?? Ili pak nema nikakve razlike u odnosu na npr COD 2- samo peri deri... Kakva je situacija sa citerima i ostalim noobovima.. |
Ovaj filmic ti je ok ak si friski u BC2. Vise manje objasnjava kak stoje stvari u igri.
http://www.youtube.com/watch?v=0p4fk...layer_embedded |
Citiraj:
pa ovo je vise timska igra znaci igras za tim a ne za sebe :) makar mnogi to shvate krivo i igraju za sebe i onda te najcesce proglase noobom! |
Citiraj:
do srijede je 16€ na g2play, sto je nekih 115 kn |
Citiraj:
Citiraj:
Šta preporučate : digital download, EA download manager, scan serial keya... |
Citiraj:
|
OK,thanx...odoh se snaći za pay pal račun...odlična prilka!!
|
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |