![]() |
I meni je 30ms, i oduvijek mi je bio toliki. Nego, koliko ti imaš vremena kad ti padne na pamet pingati youtube?
Samo pitam ;) Ja ga konzumiram svaki dan nekoliko sati i nisam primjetio ping! Nije da se igram igrice ;) na youtube-u. |
Sutra nakon 44 dana dolazi stricek sa modemom za VDSL.
Prvi sam u Samoboru koliko cujem :D Imamo optiku po nekoliko zgrada u par kvartova. Ja nisam u tome pa mi je ovo ludo :) Zicao sam 2 mjeseca, glumio da mi je drugi operater rekao da je moguce i slicne stvari. Nista zlonamjerno. Isplatilo se. Valjda. Javim sutra rezultate.:goood: Sad sam na 15/0.5 oliti pravih 10.5/0.35 sto je max parice :beer: |
Citiraj:
|
Mislim da to nije do AMIS-a. To netko drugi ograničava. Illuminati :)
|
Ping ne da se pogorsao nego se popravio.
Sve u cixu i svi u peeringu imaju 5ms barem kod mene. Citiraj:
http://www.speedtest.net/result/4154483342.png stari imate u potpisu.. stari speedtest.. http://www.speedtest.net/result/3319173329.png BAKAR 1ms :D P.S. Za testne korisnike do 15.3 traje besplatan vdsl. |
Sad sam resetirao router pa je ok, valjda se neš zblesiralo.
Code:
Tracing route to google.com [208.117.229.181] |
To nema veze a routerom nego ti je ovaj put odgovorio server u njemackoj, a prvi puta google server iz cixa.
|
Citiraj:
|
To je do googlovog geo location servisa koji locira u kvart, nista nije savrseno pa ni oni. U svakom slucaju premq cixu bi trebao stalno imati jednu ms.
|
Moze mi neko na VDSLu pojasnit nes. Naime, sad su me prebacili (prije par sati) koliko sam skuzio, ali imam smetnje i na TVu i pri surfanju...
SN Margin (Up/Down) [dB]: 5,9 / 4,8 Bas i nije prihvatljiv, jel ? Bandwidth je skocio sa 16 na 29 sto sam i htio ponajprije zbog uploada , ali ovo se pogorsalo jako... cca 900m od centrale sam. Da se vratim nazad na adsl ? Moze li se to ? :fiju: Da ne pricam da tu i tam nece otvorit web page iz prve.. |
Samo ti njima prijavi gresku pa ce oni to rjesit. Malo su se osilili s marginom, vjerojatno ti ne trba tako niska jer ima viska brzine.
|
Meni je jos malo niza pa nemam takvih problema ali ni nemam iptv. :)
Sto se tice surfanja probaj stavit neki DNS ako vec nisi. Npr od googla pa ce ti se stranice otvarat brze nego inace. https://developers.google.com/speed/public-dns/ |
Totalno sam izaso iz telefonije. Jel ja moram imat jos dan danas splitter ? :D
Nemam telefon, niti IP tel. |
Ne moras imat spliter vise .
|
Rekli iz sluzbe da ce probat opet modulacijom nesto...
SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,2 / 5,7 u 2 puna sata... FEC Errors (Up/Down): 2.119 / 1.895.207 CRC Errors (Up/Down): 15 / 5.170 HEC Errors (Up/Down): 0 / 29.747 |
Ta količina errora je normalna, ne zabrinjavaj se za to. Samo obrati pozornost na to kakva ti je veza.
http://www.pohrani.com/f/7/Fu/1JEDHKL0/untitled.jpg |
Face, nemas problema nikakvih uz ovo ??:beer:
|
Niti malo :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Bez TV-a. Uličica tamo kod Deak Tehne :) |
Amis nudi lumiu 535 uz potpisivanje ugovora ili 8 mj 50%
|
Reci ti meni jesu ti konacno sredili tvoj IPTV, ili jos uvjek traje tvoja agonija sa Amisom.
|
Upravo sam zvao i ja u vezi slike jer fakat im je očajna kockice, noise i kompresija užas... uglavnom kaže frajer da je proslijeđeno no nemaju još nikakav povratni odgovor da li će se išta poduzet u vezi tog.
|
Šta nisi reko da poslje nove dolazi ogromno poboljšanje slike ? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
opet ce cackat sutra..valjda :/ |
Meni danas puknula veza 11 puta nakon reconnecta od 24h. Sync na Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 21.999 / 65.999. Ziher nekej prčkaju.
|
Kod mene je zadnjih dana doslo do velike promjene na liniji. Download brzina je duplo brza, ai upload je bolji. Izgleda da rade neke promjene.
1.10.2014. zamjena za V2 DSL Connection Link Information Uptime: 0 days, 0:09:39 DSL Type: ITU-T G.993.2 Annex B (VDSL2) Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 8.363 / 23.338 Data Transferred (Sent/Received) [B/B]: 0 / 0 Output Power (Up/Down) [dBm]: 3,9 / 7,1 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 45,9 / 36,1 SN Margin (Up/Down) [dB]: 5,8 / 6,4 System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): - Error Seconds (Local/Remote): 1 / 0 FEC Errors (Up/Down): 9 / 2.481 CRC Errors (Up/Down): 0 / 6 HEC Errors (Up/Down): 0 / 4 22.02.2015 DSL Connection Link Information Uptime: 5 days, 7:09:17 DSL Type: ITU-T G.993.2 Annex B (VDSL2) Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 9.421 / 48.178 Data Transferred (Sent/Received) [B/B]: 0 / 0 Output Power (Up/Down) [dBm]: 6,4 / 18,7 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 11,4 / 24,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 5,0 / 5,1 System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 28 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 40 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): - Error Seconds (Local/Remote): 99.822 / 0 FEC Errors (Up/Down): 2.180 / 10.730.253 CRC Errors (Up/Down): 0 / 64 HEC Errors (Up/Down): 0 / 0 |
Citiraj:
Zanimljivo ja sa slicnom linijom (udaljen sam cca 1200m od centrale) imam 30/4.5Mbit. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:33. |