PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Što trenutno igrate? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24633)

Beetlejuice 20.08.2019. 14:15

Meni što smeta u me 3: napucavanje je postalo skroz arkadno (naspram me1 i me2, nisu savršeni ali po mom ukusu bolji), dobivanje side questova slučajnim prešetavanjem kraj ekipe koji vode razgovor (wtf???), skeniranje i exploring maglica (mogli su napraviti mix da sletiš i voziš rovera i da skenaš iz orbite), side questovi turbo plitki, nema misija za vlastitu ekipu, napadaju riperi a šalju te da skupljaš artefakte i sl, prepirke razrješavaš (lol) i veliki konzilitis.

Sve u svmeu kraj mi nije smetao kad se pogleda da kroz cijeli serijal ideš s mišlju da želiš uništiti ripere. Znao sam sto ću izabrati kao konačan odabir.

Ugl želju sam si ispunio, uživao koliko sam mogao a od Andromede ne očekujem ništa haha.

Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk

IHrvojeI 20.08.2019. 20:34

Citiraj:

Autor Beetlejuice (Post 3330572)
Meni što smeta u me 3: napucavanje je postalo skroz arkadno (naspram me1 i me2, nisu savršeni ali po mom ukusu bolji), dobivanje side questova slučajnim prešetavanjem kraj ekipe koji vode razgovor (wtf???), skeniranje i exploring maglica (mogli su napraviti mix da sletiš i voziš rovera i da skenaš iz orbite), side questovi turbo plitki, nema misija za vlastitu ekipu, napadaju riperi a šalju te da skupljaš artefakte i sl, prepirke razrješavaš (lol) i veliki konzilitis.

Sve u svmeu kraj mi nije smetao kad se pogleda da kroz cijeli serijal ideš s mišlju da želiš uništiti ripere. Znao sam sto ću izabrati kao konačan odabir.

Ugl želju sam si ispunio, uživao koliko sam mogao a od Andromede ne očekujem ništa haha.

Andromeda počinje super ali malo kasnije kad skužiš da su svi planeti zapravo isti, questovi su na tim planetima isti, čak si i monsteri na tim planetima isti - sve ode u kurac. Da ne govorim o tome da netko u questu pozove na drugi kraj klastera samo da bi ti rekao da moraš opet na drugi kraj klastera. Ko da to nije mogao odmah reći preko WhatsApp-a. Užas, a toga ima dosta. A da ne govorim o questovima koji su na čekanju zato jer jebi se...

Šteta jer je igra mogla bit pun pogodak da je nisu ujebali s tim glupim dizajnom kvestanja i umjetnog produživanja igre... Animacije su ok, nisu super ali je ok i to je igrin najmanji problem. Pucanje tj fajt je super. Exploring isto ok. Uglavnom, probaj pa vidi pa ćemo vidit.

Morpheous 21.08.2019. 10:37

Da malo razbijem priču o Mass effectu, počeo sam napokon sa Just Cause 4. Igrao sam sve dijelove i nažalost ovaj ne mogu preporučiti osim ako ga netko ne nađe na velikom popustu. Igra je premonotona i preslična svim prethodnim dijelovima. Čak je i mapa monotona (ne u smislu ljepote, već se replicira jedno te isti dizajn iz igre u igru), dijalozi plitki i prazni, humor očajno loš, protivnici neraznoliki, predvidljivi, tupi, spawnaju se na sve strane bez ikakve logike, uništavaju se jedno te iste crvene građevine kao i u prethodnim dijelovima..... igra nije dubinski napredovala ni u čemu.

Za sada sam na otprilike trećini igre sudeći prema dijelovima mape koje sam otkrio. Ako ju je netko prešao, može kakav info da li kasnije postaje bolja?

HCS 21.08.2019. 10:53

Nije, ali to je JC. Mozak na pashu i rokaj :lol2:

Morpheous 21.08.2019. 11:05

Citiraj:

Autor HCS (Post 3330768)
Nije, ali to je JC. Mozak na pashu i rokaj :lol2:

A ništa, nastavit ću s rokanjem dok sve ne razvalim :D

mamutarka 21.08.2019. 11:18

igram gta IV iz nostalgije, jedan od bugovitijih GTA-ova, i cijela slika je nekako ispana, boje i sve, vozni model mi je tak tak, auti ko da nemaju kočnice, znam da ima raznih dodataka koji to sev ispravljaju ali neda mi ih se stavljati

priča super

mkey 21.08.2019. 21:27

Meni osobno GTAIV je imao najlošiju priču od trojke. Ali što se tiče dviju ekspanzija, to mi je već bilo puno bolje. Šteta što zbog tolikih tehničkih problema nisam niti jednu od tih igara uspio završiti bez da mi se sjebao savegame pa sam se svakako morao snalaziti.

devaa 23.08.2019. 11:47

Me andromedu sam igrao punih sat vremena i ugasio i otad stoji vec 2 mj.

Manuel Calavera 23.08.2019. 16:20

Bila igra dobra ili loša tako velike RPG se ne može suditi u 1h

Beetlejuice 28.08.2019. 00:02

Ova Andromeda mi uopće nije loša. Bolja od ME 3 po mom ukusu u svim aspektima. Istraživanje puno bolje od 3ke,likovi ok, sučelje kako spada. Sve u svemu nije loše kako sam mislio.

Dobra im je fora s više profila. Žao mi što nema više slotova za powere. 3 su mi malo.

John Creasy 28.08.2019. 00:12

Stalker Lost Alpha DC 1.4007, koji vrh od igre

pogi 30.08.2019. 19:23

Inside.

Skinuo sam je kad sam vidio tu na forumu da je besplatna.

Odlična.

alen.s 30.08.2019. 21:29

remnant from the ashes - trenutno je prelazim s 2 frenda (coop kampanja za trojicu) ali iskreno igra nije nešto...

ExtremePower 07.09.2019. 00:31

1 privitaka
Malo opuštanja navečer uz MXGP 2019
Privitak 21474

Morpheous 07.09.2019. 10:05

Igram napokon Shadow of the tomb raider. Ovo je jedan nastavak previše u novom rebootu. Na 30% sam i igra je tako monotona da se tjeram igrati dalje,ali Lara je Lara - moram joj pomoći :-)

Mommistake 08.09.2019. 00:30

WoW Classic :)

Arms War level 23.

Dalthor 08.09.2019. 23:53

Prešao Hellblade: Senua's Sacrifice - oduševljen igrom, neznam jesam li igrao neku s tako dobrom atmosferom i napetošću. Jedna od rijetkih igara koje se nemogu igrati bez slušalica.

Nybelung 09.09.2019. 13:52

Cijelo ljeto proveo uz Total War: Attila. Odmah sam išao na VH/Legendary težinu. Bilo je poprilično čupavo dok nisam pohvatao osnove. Kampanja sa Alanima je bila pakao. Poslije njih sve je pizdarija. :)

Igra tko TW: Warhammer 1/2? Da li da uopće igram W1? Inače sam TW veteran, ali nisam igrao zadnje naslove.

DoxyTheCroat 09.09.2019. 15:27

Layers of fear, i malo sam zbunjen cijelom igrom, na početku cima i najhrabrije.
Nisam pročitao nijedan review ni bilo kakav komentar o igri, tak da neznam kaj očekivati.

Dogodilo mi se sa filmom Quiet Place da nisam znao nikaj o njemu, ni trailer nisam pogledao. Kad sam ga počeo gledati, očekivao sam neki zombie flick, tak da me prodrmao događaj na mostu ... i to me zaljepilo za stolac. Da sam odgledao trailer ili se bilo kako informirao o filmu, bio bi mi bezveze. Ovako je bio nepoznat i napet.

Tak odsad i sa igrama, hvatat ću one o kojima nikaj neznam. Mada je to sve teže, jer sad i traileri imaju STORY TRAILERE ... pa zašto da uopće igram igru? Pogledam story trailer i već imam 80% radnje, pa kad uđem u igru sve je dosadno i isprazno jer me ništa nemože iznenaditi.
Kad se samo sjetim KOTOR-a ... da sam znao bilo što o glavnoj priči, igra bi mi bila sranje.

Ugl. Layers of fear, valjda ću ga odigrati prije nego prodam steam acc.

bachvamix 09.09.2019. 16:39

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 3336318)
Cijelo ljeto proveo uz Total War: Attila. Odmah sam išao na VH/Legendary težinu. Bilo je poprilično čupavo dok nisam pohvatao osnove. Kampanja sa Alanima je bila pakao. Poslije njih sve je pizdarija. :)

Igra tko TW: Warhammer 1/2? Da li da uopće igram W1? Inače sam TW veteran, ali nisam igrao zadnje naslove.

Imam obje i meni se sviđaju. Dvojka je naprednija pa bih krenuo s W2, ali mi je i jedinica draga, a s obje igre imaš onda i mortal empires gdje je spojen stari i novi svijet(mapa je smanjena da se sve to uopće vrti) pa tu onda uglavnom igram rase iz prve igre.
Doduše neke odbija sam fantasy setting, a meni je to baš osvježenje u serijalu.

bambi56x 09.09.2019. 16:46

GTA IV po prvi put. Priča je čak ok iako malo fali momenta. Sve ostalo je katastrofa, ali nekak ću se natjerat da pređem, misiju dnevno bar.

I trenutno se skida Dark Souls III, pa se bacam na to kad dođe gamepad.

devaa 10.09.2019. 14:31

Citiraj:

Autor Morpheous (Post 3335619)
Igram napokon Shadow of the tomb raider. Ovo je jedan nastavak previše u novom rebootu. Na 30% sam i igra je tako monotona da se tjeram igrati dalje,ali Lara je Lara - moram joj pomoći :-)

Ja ju rijesio 95% zasto me tak zavezala za kauc nemam pojma.

@dalthor zasto to svi kazu ? Zasto se ne moze igrati bez slusalica ? Planiram ju nabaviti pa me zanima.

Morpheous 10.09.2019. 16:22

Citiraj:

Autor devaa (Post 3336590)
Ja ju rijesio 95% zasto me tak zavezala za kauc nemam pojma.

Pred krajem sam, prošao sam onu rafineriju. Uglavnom, napucavanje s ljudima mi je monotono, ali sad kada sam toliko prošao mogu reći da su grobnice zanimljive i lijepo napravljene, pogotovo španjolska galija. Općenito gameplay pri istraživanju je jako dobro napravljen, ali čim se pojavi Trinity postane pucačina bez mozga. Sve u svemu, bolja mi je sada nego nakon prvih 30%.

Old.machine 10.09.2019. 18:28

Citiraj:

Autor devaa (Post 3336590)
@dalthor zasto to svi kazu ? Zasto se ne moze igrati bez slusalica ? Planiram ju nabaviti pa me zanima.

Zato jer igra koristi binauralni zvuk:

"Binaural recording is a method of recording sound that uses two microphones, arranged with the intent to create a 3-D stereo sound sensation for the listener of actually being in the room with the performers or instruments."

Najbolje funkcionira kad koristiš samo stereo, isključi u slušalicama surround zvuk ako ga imaš. Zvuk je najveći plus igre, meni je ta igra bila kao interaktivni psihotični simulator za šetanje.

microsoft66 10.09.2019. 20:38

Zavrsio ctr poceo spiderman

devaa 11.09.2019. 11:35

@morpheus u tom djelu se slazem taj dio me ubijao na unchartedu doslovno vec vidis kad dolazi dio sa napucavanjem bez mozga. I stalno je isto dodes na neki dio i vec znas ovaj se skriva tu onaj tam i dalje u istrazivanje mozes kad pobis sve i tak u krug. Da nije tako dobre grafike, pejzaza i istrazivanja obje igre bi bile goli k.

@old.machine hmm imam slusalice doduse ne koristim ih za ps, no valjalo bi probati. 😁

@microsoft spiderman jedna od najzabavnijih igrica koje sam imao prilike igrati na konzoli.

Deathwish 11.09.2019. 12:03

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 3336318)

Igram ja, jebene igre a tek modovi cuda rade.

Obzirom da sam huge battle fan, viditi hrpu divova kako kasape pjesadiju nikad ne dosadi. Al oprez, tu ode vremena, "girlfriend will remember that"

bambi56x 12.09.2019. 15:37

Dark Souls 3 počeo. Nakon 33 minute gameplaya je pao plavi kristalko (peti lik od početka :D). Dobra lekcija da treba polako i pazljivo. Zasad mi se mnogo sviđa igra.

Nybelung 12.09.2019. 21:44

Citiraj:

Autor Deathwish (Post 3336812)
Igram ja, jebene igre a tek modovi cuda rade.

Obzirom da sam huge battle fan, viditi hrpu divova kako kasape pjesadiju nikad ne dosadi. Al oprez, tu ode vremena, "girlfriend will remember that"

Sva sreća pa nemam girlfriend, nego Married... with Children. :D

BlackDwarf 12.09.2019. 22:07

Vratio se na Red Alert 2

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39.