![]() |
Nemam iPhonea (osim te petice koju ne koristim kao mobitel uopce) trenutacno. Ali ga zelim. No 6S me nije bas ocarao, kao ni appleova pohlepa. No mozda i kupim za bozicno vrijeme, jer tada ce biti akcija po razno-raznim ducanima i web shopovima. Ili cu jednostavno pricekati na iP7 :P
|
:) |
i jeli čemu 6S? za hiljadu kn bi zamjenio 6 samo neznam dal ima potrebe, mislim potrebe vjerojatno nema al znate geekove :D
2gb rama i 3d touch dal vrijedi prelaska? |
Ja sam generalno prezadovoljan. Evo napravio je i Linus ok recenziju.
A nije samo to, još jedna bitna stvar - masu brži storage. To je zapravo isto dosta bitno za osjećaj fluidnosti telefona. http://images.anandtech.com/graphs/graph9662/77664.png A9 čip je podosta brži (geekbench 3), GPU je trenutno najbrže ikad stavljeno u telefon :D Tu je još i poboljšana kamera, etc. U principu, sam moraš odvagat... Nisam imao šesticu pa ovako iz prve ruke ne mogu suditi... |
jel prodavao tko šesticu 64gb 10/10 stanje stara pol godine, kolko mogu dobit? jel ide prek 4500?
|
Neide, realnije je 4000kn ako planiraš da ode.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bit ce da si krenuo u kalkulacije za 6s :D |
Nego sta :D
Ima 6s 64gb za 5799kn po njuskalu, mobicro tak nesto, brijem da je 64 |
hmm ja nisam normalan čovjek, počeo sam razmišljat o rozom ajfonu :D :D
|
To je rose gold, nije pink :D
Ma hajde brate, 21. stoljeće je, i meni dobro izgleda što je najgore :) Pusti malodušnike, ako ti se sviđa, go for it! |
Citiraj:
|
nema rozog baš, 64gb je 7k na njuški sunce im njihovo..
ak uzmem rozi to je jedini način da se iz daljine vidi da je S a ne obična šestica :D :D :D |
Znam, zato sam se i začudio odakle ti ta cifra za 64 gb. :D
|
spejs grej :D
|
Citiraj:
http://cdn.nextimpulsesports.com/wp-...teve-Nash.jpeg :D :D |
e ovo je već korisno :D
|
Loši rezultati kvalitete signala
http://net.hr/tehnoklik/mobile/pri-d...la-na-trzistu/ |
Pitanje za ljude koji malo bolje kuže iPhone od mene: Da li je moguće sinkronizirati mailove na računalu sa mailovima na iPhone-u?
Dakle, koristim t-comovu adresu xxx.xxxxx@zg.t-com.hr, POP protokol, na kompu je Outlook 2013 (ako se ne varam), mailove uredno dobivam na iPhone, ali svaki put kada skinem na komp, mailovi se brišu sa T-com servera (koji baš i nema neku veliku veličinu poštanskog sandučića). U zadnje vrijeme mi se počelo događati da za već pročitane mailove na iPhone-u dobivam poruku "could not be downloaded", a na serveru ih nema jer sam ih skinuo na komp. Da li je moguće sinkronizirati mailove da inbox i sent itemsi se vide i na kompu i na iPhone-u? |
Citiraj:
Najbolje rijesenje je forwardirat @xx.t-com.hr adresu na nekakav Gmail/Outlook.com (ili bilo sta sto pordzava IMAP ili EAS) te podesit uredjaje na novu adresu :chears: |
http://static1.fjcdn.com/comments/Lo...0900448fa9.jpg Na 6S+ se tocno vidi sta san pisa za spotlight. BTW upalite na 60p obavezno. |
A ne čudi me ovo...
Ali opet mislim da je taj hardver dovoljno jak za taj display, i da samo malo bolje trebaju to optimizirati u idućim verzijama firmware-a... |
Kako ne bi bio ako može snimat 4K, mora moć upogonit i 1080p
|
Ma dolje je pun video komentara kako je to preslab hardver za fluidno FHD pogonit :gringo:
Pa sam zato u tom tonu napisao, budalaštine :) |
Logika na nivou. I to u maniri onog žešćeg fanbojizma. Mislim da to štucka jer nije optimizirano potpuno, riješit će to tijekom narednih ispravaka siguran sam.
|
Citiraj:
Svejedno hvala :beer: |
Gledam ja taj video u 1080p/60 i nevidim razliku, pogledao vec par puta i jednostavno ne vidim... :(
|
ja vidim kod 3D toucha, tad je očito trzuckanje
|
Vidi se razlika..
Nego, svi su se nekaj razvikali za taj 6s, a niko nece review napisat ovdje:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imaš toliko reviewa po netu, tj. youtube-u da možeš doktorirat Iphone 6S :D Long story short, telefon leti, ja sam kao neki medium-to-heavy user prilično zadovoljan. Kamera je izvrsna, baterija - završim dan sa solidnih 30% što mi je više nego dovoljno. Sa 2GB rama IOS leti, a storage memorija u njemu je skoro na brzini desktop SSD-ova. Samo je pitanje da li je vrijedan tih para, kad recimo vidim da sam ovo mogao uzeti za čabe (produljenje ugovora u firmi), a ovaj 6S sam fino iskeširao. :) |
"Yes it's pink" lol |
Teško je naći unbiased review, koji će objektivno sagledat vrline i mane za te pare...
|
Citiraj:
Ali cinjenica je da i dalje nemamo pristojnih recenzija na domacim portalima. Smartphonehrvatska i onaj toni su ok, ali covjeku je to vise hobi nego pravi posao kao jednom linusu. Mob.hr pak odavno ne posjecujem, dapace, blokirani su mi u hostsima. Nema toliko veze sa recenzijama (koje su cisto ok, ali meni osobno koplje ispod smartphonehrv), vec sa uzasnom stranicom i apsolutno nikakvom moderacijom uzasnih komentara. Zato se osobno i dalje drzim linusa, mkbhd-a i sl. jubito zvijezda. Ali jedina recenzija koju priznam je kad meni mobitel prodje kroz ruke. Hebes sve te zvijezde i njihove (odlicne) recenzije kad (cesto) nemamo isti ukus :D |
Jel nekome iOS 9 radio probleme prilikom AirPlaya? U mom slučaju daje samo opciju streamanja zvuka, dok je na 8 radilo normalno.
|
Vecer, da li netko ima iskustva sa kupovinom iphona u Americi i to na ugovor, kakve su opcije? Zahvaljujem.
|
Trazim iPhone 6 64 GB na njuskalu vec par dana. Gledam samo one sto pise T-mobile, svi imaju garanciju, ali nitko nema racuna. U cemu je tu stvar? Vec sam jedno 20 oglasa zvao i nista. Racun kao da se ne dobije uz kupnju uredaja. Pa i ako je iz firme, moze se kopirati racun. Ali ne, tu se jos neki naljute sto trazim racun....
|
Citiraj:
Telefon brzo radi osim par sitnica (hint spotlight), očigledno da brže otvara aplikacije koje reloada (valjda dio ostane u memoriji, dunno). Manje reloada tabove npr u safariju, te san primjetio da mi zapamti app (tipa podcast od sinoc) dok bi to 6 ubio (iz onog control centra), baterija je ista cca 1 dan (na knap) uz vise pricanja tesko izdura dan, a manje vise sve ostalo isto. Uvik san bio zadovoljan s iPhonom (jos kad popeglaju tih par sitnica). 3D Touch je baza, pocimam se navikavat, ali jos fali podrske u 3d party appova, tako da definitivno ima potencijala. Citiraj:
Uglavnom radi se o 3 stvari: 1. Sverc iz vana, i ne zele ti dat racun, samo ti da to "jamstvo" 2. Uzeli su na firmu tj dobili, pa je sad glupo trazit racun za sluzbeni mob koji ces prodat (a viruj mi kupio san takav 4S, faktura 29000 kn, drzavna "firma" i zaposlenik mi nije da racun, ali san ga izvuka svojin kanalima) 3. Izgubili su racun ili muljaju s garancijom |
Znaci bjezati od takvih ajfona?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:35. |