![]() |
Ja igram od početka i inicijalno je 8.0 meni bio ok (preskočio sam Legiju), no 8.1 mi je ubrzo postao dosadnjikav, ostao samo na mythic raidovima. 8.2 dofurao nove zone i hrpetinu sitnica, u srijedu krece novi raid pa bi moglo bit puno interesantnije nego do sad.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk |
Riješio SW Battlefront 2 SP kampanju. Obzirom da je to EA/Battlefield klon, vrlo vrlo sam pozivitno iznenađen sa kampanjom. Nije prekratka ko BF i stvarno odlična grafika i priča. Generic pucačina je, ali sviđa mi se :)
Danas čabe dobio F1 2019 Anniversary Edition igru. Bio sam ju testirao prekjučer, ali danas je imam u trajnom vlasništvu. Stvarno je igra bomba. F1 2018 je bila odlična, ali ova 2019 je još bolja :) Gume, zvuk, osjećaj bolida je majka. |
Ima li tko da je zainteresiran za Wargame Red Dragon? zabavno je igrati s ekipom, a ekipe za tu igru nemam
|
Citiraj:
|
Jok. F710 joypad. Nisam ljubitelj volana.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Haha :)
Probao sam volan sa pedalama. Fora ali nije me se dojmilo da za to izdvojim par tišća kuna tako da F710 sasvim dobro odrađuje svoj posao već par godina :) Fino se može upravljat sa njime kao i doziranje gasa i kočnice. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Igram Days Gone trenutno.
Nakon toga AC: Odyssey. Pa nakon toga Borderlands 2, kojem se neizmjerno veselim. |
Zaželio sam se ponovno Portala i mozgalica pa sam instalirao dodatak za Portal 2, Mel Stories.
Neloše. Par zagonetki po danu... |
Portal 2 sam ponovo riješio baš neki dan.
Tjeram se napokon proći Crysis 3, ali Underlords mi neda mira. |
Citiraj:
|
Dead Space 2. Iako sam to sve prošo prije ohoho godina, htio DS1 ali neke jebade sa gličevima, pa reko idem na dvojku. Jebemti, zaboravil sam kak je to strašno i napeto. Sa slušalicama serem ko grlica na trgu...!
|
Turok jedinica. Konačno i jedinica i dvojka na steamu.
|
Ja trenutno guštam u spider-manu trenutno sam na 60% (amazing težina) igram malo i sporedne misijie i zadatke osim glavne priče. Nabavio sad na akciji The Evil Within i AC Origins Deluxe to ćemo kad spajdija pozavršavamo počet pomalo jednu pa drugu :macevanje:
|
Danju Sniper elite V2 remastered, noću se živciram uz Gothic armadu.
|
Stasis se igra. Stvarno dobra avantura koja stilom, pa čak i gameplayem jako podsjeća na legendarni Sanitarium.
|
Citiraj:
Planiram to već duže vrijeme odigrati ali nikako da mi dođe na red. Imaš i besplatni prednastavak: https://www.gog.com/game/cayne |
Krećem danas AC: Odyssey, pa da i to vidimo :)
|
Nadam se da te neće zadesit isti bug ko i mene. Inače, meni je igra bila bomba.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Da, sjećam se da si napisao za taj bug.
Ma ako se desi, delete i idemo dalje :D |
bok,
dali kod Maifa 3 igre, sve misije na isti kalup ili ? :stoopid: |
Ako misliš nešto tipa "idi tamo s autom, ubij tog i tog mafijaša", onda da.
Sve su jako slične. Nešto krađe auta imaš, itd. no generalno sve je na istu šemu. |
Citiraj:
malo ću još odigrati i onda idem nekaj radije drugo igrati jer je ovo postalo dosadno... fakat su bili bez mašte kod stvaranja misija, pa mafia 1 ima zanimljivije misije. |
Meni osobno Mafia 2 je vrhunac serijala, čak ako i usporedimo sa Godfather igrama pošto su si tu negdje sa gameplayem i tematikom.
Dovoljno raznovrsne misije da ne deinstaliraš igru prije vremena, i da te zadrže pred ekranom zabavljenog, a ne ubijenog u pojam. |
Jedinica i dvojka su nešto posebno za odigrati. Trojka nije ni do koljena prve dvije.
|
Citiraj:
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk |
A jbg, nisi za takve igre.
GTAV i Mafia 2 su među najboljim u tom žanru, ako ti ne odgovaraju, nisi za to. Sleeping dogs ne može u istu rečenicu s ove dvije, to je zajebancija više nego nešto ozbiljno. |
Da, bas zato sam i mogao podnijeti Sleeping dogs, jer ta igra se svjesno odnosi prema svojem trash karakteru, dok u Mafiji 2 i gtaV to nije slucaj. A za mene su te dvije price jednaki trash jao i Sleeping dogs. Pokusaj ozbiljnosti oko siromasnog mladog talijanskog imigranta sa svim jeftinim tropeovima ili ove gluposti u gtaV - totalni trash.
Ali veci problem u takvim igrama mi je nacin na koji ne uspijevaju integrirati "theme park" aktivnosti koje su same po sebi totalno isprazne i linearnu glavnu pricu. To je objektivno los dizajn. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk |
U tom slučaju za tebe je Saints row 3.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:53. |