![]() |
Ma mogu i ja napraviti patch za bc2 samo sto isto nece proci QA
|
Zasto ne mogu registirati cdkey na steamu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
p.s. probaj aktivirati preko EA Download Managera Citiraj:
sto ne valja sa Steam-om? pa moras biti ulogiran i tako i tako kad se igras, svejedno da li je preko Steama ili EA... steam je trenutno najbolji sustav za distribuciju igara i meni je iskreno zao sto se retail keyjevi ne mogu registrirati na steamu |
Prodajem key pa me jedan potencijalni kupac pitao moze li se registrirati key preko steama.. Uglavnom nije se moglo pa propala prodaja :(
|
Citiraj:
Ja nemam Steam instaliran uopce, i igram bez problema. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Možeš koristit drugi key s istim accauntom,odnosno istim nickom.
|
Code:
zh1nt0: The current time we are aiming for BFBC2 PC patch releasebtw. koji put je ovo da ce patch biti slijedeci tjedan? 25.? edit: ma nije moguce: :) Code:
Bazajaytee: BFBC2 PC patch is back on its way for STEAM compatibility |
Meni se baš i ne ponavlja već rečeno. :)
Citiraj:
|
Da li netko zna kako se logirati/registrirati na EA forum,odnosno ovdje http://forums.electronicarts.co.uk/
Kad kliknem na register baci me na "EA Account Manager" i na moj account i tamo nemam bilo šta napraviti u vezi s tim forumom. Ako se probam ulogirati na forum sa mojim EA account mailom i passom onda to ispadne ovako http://img257.imageshack.us/img257/8325/75763407.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Dolje piše Done i to je to,tako uvijek bude bijeli ekran,isprobano sa Firefoxom i sa IE. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znači možemo se nadati pachu uskoro!
|
svakako, nadamo mu se iz tjedna u tjedan i ispadnemo budale jer će next week reći opet, next week.
|
Ovaj puta sam siguran da će sigurno doći...rekali su da je patch uspješno prošao kod steama i da sutra izlazi...pogledajte forum malo :)
|
Ček...još uvijek postoji opcija da nešto pođe po zlu, npr. sruše im se serveri ili nešto od silnog downloadanja patcha...
|
a kad patch stvarno i dodje, onda cemo vidjet sto je sve pokvario i cekat iduci....
|
Ovo su 2 najzanimljivja citata s EA foruma :D
"Tomorrow you will read on twitter: BazaJjwhatever: "WHAT PATCH?" "The patch will never come. You are stuck with this bad game for the rest of eternity. And a lil bit more." |
Citiraj:
na 70% servera mi se igraci teleportiraju :hitthewal: neigrivo :hitthewal: |
"Good morning ladies and gentlemen! I'll update you on the patch later today :)"
A neeee...ne opet, a bio sam siguran :( Kakav jebeni update, updejtaju nas već par mjeseci |
a što sam ti rekao :)
|
Malo upadam, ali šta ću... :D
Planiram mijenjati MW2 za BFBC2- pa me zanima što bi taj novi patch trebao donijeti. Mislim, postoji li neki changelog za taj patch? EDIT: Hvala, obojici :) |
Evo log http://forums.electronicarts.co.uk/b...er-r12-qa.html
Ali načekat češ se za patch :D To je nešto kao "U OČEKIVANJU GODOTA":roller: |
Citiraj:
http://forums.electronicarts.co.uk/b...er-r12-qa.html Code:
Changelog: |
zh1nt0: "When I know anything more about the Patch I will post it. It's still in QA."
LOL, svi mi ko da smo na nekom masivnom psihotestu. Kakav QA opet?! Neznaju vise ni sami sta da napisu, pa puknu prvu stvar sto im padne na pamet. Oni svi gledaju nogometno prvenstvo, idu na godišnja odmore, igraju Red Dead Redemption... Neka se ugledaju na firme kojima je stvarno stalo do svojih milijuna dolara i milijuna kupaca prema kojima imaju obavezu. Bas sam se sjetio nekog dokumentarca o Microsoftu i kako to izgleda kada se priblizava deadline... Sjedi se pred kompom 20sati dnevno i ostatak dana se spava u uredu... Skitstövel.... |
Citiraj:
da, totalno 5eru (vise nego inace), jer su jos u subotu pisali da je QA prosao OK i da samo cekaju Steam test... |
O hebem im sunce, ni site/forum im ne radi: We are performing maintenance on the site. The site will be up again soon.
Thank you for your patience. Stay Updated on the Battlefield Blog! |
Citiraj:
eto na kraju stvarno tako ispadne ,vjerovatno nece bit nista danas jer je vec skoro kraj dana. Vidjet cemo,rekli su slijepci :D od hrv servera takodjer jos nista... |
Ma u tom DICEu rade koliko vidim samo retardirani ljudi, jedan jedno kaže, drugi drugo, iz tjedan u tjedan najave patch i iz tjedna u tjedan ulazi u QA, znači odgađa se....
I koji racku svi koriste taj retardiran twitter ili face ili nešt, pa hebem ih retardirane ako imaju svoju stranicu, svoj forum nek tamo postaju novosti a ne da se to traži po šta ja znam koliko još stranica |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:12. |