![]() |
Citiraj:
|
To meni smrdi da ti na trenutak izgubi kontakt prsta sa staklom pa registrira push. Pa skini staklo i probaj bez njega.
|
Citiraj:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...f8&oe=5F31245B https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...f3&oe=5F323890 Po ovim statistikama mi nije jasno sto toliko krsi bateriju :stoopid: |
meni na p30p najveci potrosac facebook, draina bateriju nevjerovatno. cak i kada se ne koristi
|
Citiraj:
Probaj deinstalirati odnosno isključiti Facebook app i instaliraj Facebook Lite. Vidi pa javi. Отправлено через SM-G975F |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad smo naručili modul, pa bumo vidjeli. Nadam se da će drugi dio savjeta biti dobar :D |
Jel imao netko huawri nova 5t i p30 da moze kakvu usporedbu povuci. Jel se iaplati cca 1000kn vise dati za p30?
Hvala |
Ako ti je bitan OLED i bolje kamere, onda tih 800-900kn razlike vrijedi.
https://youtu.be/52rGUGuYdeI |
Nisam toliko u tom pa.mi forma oleda niti ne znaci puno, obziron da ni ne znam koja je razlika izmedju njega i ipsa...
Sad imam p20 i mobitel je super, al eto, zeljan promjene I s jednim i drugim bi trebao dobiti razliku od p20, to je sigurno, premda je taj p20 odlican mobitel... |
OLED bolji kontrast, beskonačna crna, življe boje, ali mogući burn in.
P30 ima bolju kameru, posebno noću, napredniji glavni senzor, OIS... Ako to trebaš, nisi pogriješio. A opet i Nova 5T vrijedi svake lipe. Manje od 300€, a ipak je tu flagship procesor, dobre kamere, baterija, punjenje....Tu tek nisi pogriješio 😁 |
@locks....hvala na pojasnjenju....trenutno si situaciju ucinio jos gorom za odluciti
|
A čuj, ne mogu ja i ni bilo ko ovdje znati tvoje navike. Sam po svojim afinitetima odluči. Koliko koristiš kameru, da li si napredniji korisnik, koliko gledaš video i filmove na mobu, sve to igra ulogu. OLED daje bogatiji prikaz boja, ali je osjetljiv na burn in, nakon dužeg korištenja. Kamere na P30 su za naprednijeg korisnika. Sam odluči vrijedi li ta nadoplata. Ne možeš ni s jednim pogriješiti, jer su oba u svom cjenovnom rangu jako dobra kupnja 😉
|
Ma naravno, znam.
Kako god hvala na savjetima. Koristenje....msn, face, pozivi, puno web surfanja, tu i tamo koja slika klinaca....uglavnom to je to Vise me brine sto je nova 5t osjetljiv an prasinu, jel nema nikakve "zastite" . Mislim da me iled ili neoled niti ne zabrinjava toliko. Jasno da je ekran drugaciji i kamere, al sve ostalo bi trebalo biti...isto. E da, vazna mi je baterija, al i to je tu negdje... |
P30 ima IP53, to je osnovna zaštita. Ne smeta prskanje i pokoji proliven gemišt 😁 Nema IP68/69 ni MIL-STD 810 vojni standard.
|
Kojeg Nova 5t nema, jel tako
|
Nema 😬
|
Nemoj da te burn in smeta previše. Imam 3 godine Huawei sa oledom ni traga burn inu. Niti iko oko mene a ekipa 90% olede fura ovih dana :)
Veće su šanse da ćeš frontalku imati sa autom nego burn in. Go P30 |
Imam p20 sad vec 2g i nemam burnin. Tako da me to ne plasi. Viss me.plasi stonje 1000kn skuplji skoro
|
Imam kod kuće nova 5t i p20. Nova je brži mob, bolja baterija, ekran podjednak, kamere ćemo vidjeti, novu imam tek nekoliko dana, al mislim da p20 zbog oisa ima nešto bolju kameru...
Uglavnom, oba su po meni super mobiteli, a prelazak s p20 na novu se ne isplati... Igrice ne igram |
Citiraj:
|
Danas sam krstio Mate 10 Pro. Puklo mi je staklo od naprijed/nazad pa me zanima jel moguca zamjena samo stakla bez da se panel mijenja jer 1500 kn za 2 god star mobitel mi se ne isplati dati.
|
@Buger...dakle s p20 na nova 5tse ne isplati?
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
900kn je bilo u službenom prije božica
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dal.se onda uopce isplati preci i na p30???
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:10. |