![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
ukratko nahebao sam ako skinem stock?:D:D:D i kaugume?:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ništa,2d 25%,3d 40-50-60%..pa eto..mala cijena najjače ATi kartice na tržištu... |
pozdrav ljudi...imam vistu i naravno ovu karticu..al u systemu mi pokazuje da graficka ima samo 512mb..odnosno kad odem u device manager pokaze mi da imam 2 kartice po 512mb..jel to u redu il???
|
hvala bogu pa je vec ovo pitanje bilo postavljeno... da, to je ok
|
ufff...vec sam mislio da je nes u k.... ,no hard feelings u vezi vec postavljenog pitanja
|
1 privitaka
Frend ima slican problem, samo sto njemu uopce ne radi druga jezgra iako je vidi (ali pod usklicnikom).
Javlja "device cannot start" i to je to. Savjetovali su mi da probam sa windows vistom pa mozda to bude posrijedi, no ja imam istu karticu i radi bez problema. Ima tko ideju u cemu je problem? |
Probaj s novim driverima,usporedite rezultate u igrama(fps-e),3d mark,iako mozda ima slabi psu pa mu ne radi druga jezgra?????(znam,glupa mogucnost)
|
Citiraj:
|
Znas kaj ak si blizu frenda umi njegovu i probaj kod sebe pa ces vidit da nije do neceg drugug!!!!
|
Samo malo, to ne znači uopće da mu ne radi druga jezgra, nego ima veze sa primarnim ili sekundarni video izlazom. Format i instaliranje zadnjih drivera toplo preporučam, smrdi na softverski problem. Navedi frendovu konfiguraciju cijelu, sa napajanjem i matičnom na početku.
|
jel ima negdje neki test gdje je ova grafa uparena sa 4850? i jel bi to sljakalo kak spada, s obzirom da je ova nova tehnologija puno jaca za AA?
|
Citiraj:
|
ma jasno mi je to, ali kak to radi? :D
|
Citiraj:
|
ma ja ak stavim, odmah pod vodu :D
|
Nažalost promjena plana...
Evo i jedna losa vijest iz atija: Citiraj:
http://www.fudzilla.com/index.php?op...=8075&Itemid=1 |
hehe...zato sam i pitao...drugacija tehnologija obrade 3d slike je to...uglavnom, mislim da cu prestati bacati pare u vjetar i preskocit jedno generaciju-dvije grafi...ovo je prevelika pusiona u prekratkom vremenu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Konfa stima, Corsair TX od 750W i maticna asus rampage forumula sa x48 cipsetom, q6600 na default frekvi, 4GB mushkin redline memorije itd. Uglavnom, konfa slicna (zapravo skoro ista) mojoj, s tim da ja imam q9300 procesor i karticu s kojom nisam imao nikakvih problema. :S |
Pa jeste probali reinstalat Winse? To vam je 1.5 h vremena posla, čisto da budete sigurni. U GPU-Z se ne možeš pouzdat.
|
Citiraj:
|
ajde pls objasni kako ti treba 40 sati za install
vucesh backup sa servera u Chilea koji ima samo 28k koneciju? evo kako ja inst win: 1. cd s int. sp3 2. update 3. driveri 4. winamp, vlc, firefox GOTOVO :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja npr backupiram sve mailove tamo negdje od 1995-te, pa onda koristim hrpu accounta za sve i sva (ICQ, AIM, Yahoo messenger, Skype, irc, Teamspeak, ventrilo...) Pa onda neke baze, programerski alati...a i što se igara tiče sam lud, npr nikad nisam dovršio Morrowind, al i dalje vučem instalaciju i sejvane igre u nadi da će me jednom uhvatit volja itd To i jest razlog što sam otkad sam prešao na XP imao samo 2 instalacije...i sad planiram treću nakon samo 2 godine :D |
hmmm, ajd ako tako velish :D
BTW meni xp sluzi za igranje cod4 (zaboravi ga navesti u popis za inst :D ) i za nista drugo :P 3d cmarko sam svaki odvrtio (osim vantage-a) po jednom - da vidim kako izgleda :D ipak stogod da radish vishe od 5 sati nije normalno - proces zahtijeva optimizaciju :D meni za inst Archlinuxa (OS-a koji koristim za svakodnevni rad treba 3 sata - sa svim updejtima i podesavanjima (narafno vecinu config fileova koji imaju velik broj promjena u odnosu na def. cuvan na sigurnom mjestu :D ) ) @ LAcy - sto JPB znaci? @ LAcy - aaaa - nema potrebe da ispitujem Jelca - svi znamo koji je jedini pravi browser :) EDIT: nema vishe OT od mene |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hmm, meni se u cod4 desava sljedece, kad me pukne flash ili kad auto ful blizu ekslpodira pojavljuju mi se crte po ekranu, monitor je spojen prek dvi adaptera,ak to ima veze.
evo slika, to je nakon flasha, znaci kad se kao oporavlja :D http://www.imagesforme.com/out.php/t90654_shot0003.jpghttp://www.imagesforme.com/out.php/t90653_shot0002.jpghttp://www.imagesforme.com/out.php/t90652_shot0001.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/t90651_shot0000.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@baterija - koji driveri?
|
8.6 i 8.5, dx march08, probao i aa i af i sve low, opet isto.
idem sad stavit 8.3 i dx november07. |
DX nema veze s tim probaj samo druge drivere. Kolega sa X2 je imao slične probleme. Stvar je bila u novim driverima...
|
stavio sam 8.3, ista stvar. :(
|
Jel ti se u još kojoj situaciji događa takvo "lomljenje" slike?
|
zasad sam jedino cod probao, znaci kad pukne auto, nakon flasha i stuna.
budem odvrtio 3dmark pa javim. |
odvrtio sam 3d06,sve na max, nisam nista cudno vidio.
aa i af na max, proc na 3.6,1280x1024, force full precision, 12 158, jel to ok? sry na duplom postu. |
To je ok. Može biti da je neki bug i slično u pitanju. Moja preporuka je da se kloniš granata i flash bangova :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |