![]() |
Pričaš o početku. Sve jasno.
Ja pričam o kraju gdje Piastri nije ni pokušao braniti poziciju, tj. odigrati timski kao Yuki, pa makar pod cijenu kazne. Još nakon utrke mrtvo hladno pita Maxa zašto nije usporio i zgusnuo ove iza sebe :D Mali je zmija. I dalje tvrdim da je savršen materijal za Red Bull i da će kad tad tamo završiti (zasad ima ugovor do kraja iduće sezone), samo što se i oni trude da postanu što manje toksični. Želim Hadjaru sve najbolje u idućoj sezoni i da ne postane usred sezone još jedan otpisani. |
Citiraj:
Al ono kaj hoću reći da po meni da je Hamilton prešao u Mclaren da bi rutinski uzeo još jedan naslov. Što se tiče Verstappena definitivno trenutno najbolji vozač prema onome kaj je pokazao. Al to ne znači da nema drugih tipa LEC koji nema puni potencijal da to pokaže. Jer ove kenjaže da Max vozi kantu i od nje radi čuda su izmišljotina. Jedino tko to radi je LEC u Ferrariju. RB je stavio sve karte na ovu sezonu i pitanje je kaj će biti na godinu. Odlazak Marka, plač Lambisasea te Maxova smirenost oko izgubljene titule za mene kriju nešto iza svega. I generalno TSUnoda nije ni bio tako loš kao prethodnici, kad gledaš zadnju utrku i zaostatke tisućinke su odlučivale tko ispada u Q1 ili Q2. Razlike su minimalne. I druga znimljiva statistika da Max nije još osvojio ni jedan naslov bez Pereza kao drugog vozača ... |
pogledajte kaj kažu sami vozači u nekom jubito videu kolku razliku čine vozači.... sad ću lagat , ali mislim da su spomenuli tipa 0.2 desetinke po krugu između najbržeg i najsporijeg vozača, a razlika između najbrzeg bolida i najsporijeg bolida ove sezone je bila 0.8 sekundi - najmanje ikada.
možda sam pobrkao brojke, ali bili su fora - pogotovo novi klinci. video |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:46. |