![]() |
Citiraj:
Frend dobio 200EUR kaznu zbog IPTV-a. Vrlo vjerojatno ovisi o sreći i/ili nećeš trećem, ali eto, ovo je provjerena info, moj frend je dobio. |
Evo ja sam u Stuttgartu i gledam IPTV vec godinama bez problema. Kao sto kaze Brodjo, svaki Auslender ovde ima IPTV i nitko nema problema. Frend ti je vjerovatno dobio kaznu radi P2P a to onda nije 200€ nego 900€ za prvu kaznu. Kasnije raste eksponencijalno.
|
JA sam promjenio jednu 2 liste i s nicim nisam zadovoljan.Sve jebb zastajkuje il steka..
A pogotovo kad mi se nest jebeno gleda. I ne, ne trebam 89346473 kanala, daj mi neke ex yu i sport klub da mogu NFL gledat.. Znaci SVAKI put al svaki kad je NFL meni slika jebb, zastajkuje il blokira.. na iskonu sam |
Citiraj:
Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk |
Tast ima iskon,isti provider,njemu steka,meni na A1 fluidno radi...
|
Citiraj:
Poslano sa mog M5 Note koristeći Tapatalk |
DAnas se cuo s legom.Uvjerava me da iskon nisrta ne drka , i da oni ne znaju kako mi promet trosimo.
Decko vec 10g radi tamo |
Citiraj:
this ^^ Kao netko tko je radio u vise providera, mogu potvrditi. ISPovi kod nas tek reagiraju ako dobe neku prijavu ako i tada. |
Koje apps koristite za gledanje IPTVa?
Na Lg koristim Smart IPTV (RD lista) ali bi probao neku druga app na drugom tv s pravim android sustavom pa slusam savjete..hvala unaprijed! |
Citiraj:
Sent from my SM-N986B using Tapatalk |
Skidam s Playstorea ili drugi izvori?
|
besplatan je .. a napredne stvari plati
|
Citiraj:
Sent from my SM-N986B using Tapatalk |
dali neko ima listu il providera da je ok ali samo dokumentarni kanali,može na pm.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
|
Najbolje da instaliras free i vidjet ces koje opcije su ti pod lokotom (i ako su ti te opcije bitne). Sjecam se da je meni free app nudio premalo i odmah sam uzeo godisnju pretplatu. Nakon godinu dana uzeo lifetime (169kn, to su naknadno uveli kao opciju) i sad sam miran. Mocan je app, pogotovo ako ti je iptv bitan, zelis kontrolu nad grupama/kanalima, podesiti UI po nekim zeljama, i ono najjace - podesiti daljinski po zelji. Ako ti box radi s daljinskim od tv-a, tivimate moze podesiti skoro pa sve te tipke na neku naredbu.
Ovisno o listi koju koristis, odlicno je podrzan vod i tvod sadrzaj, koristenje eksternog playera umjesto internog itd... |
Nakon instaliranja u postavkama imam ovo a pod Stalker Portal mi je MAC adresa koju javljam "pruzatelju iptv usluge"?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cf3da2f7d5.jpg
|
To ces morati rijesiti s pruzateljem usluge, ako koristi stalker login ili m3u playlistu... Kod mene oba slucaja rade bez ikakvih dojava mac adresa, samo next next username password. Al nemojmo o tome :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam tko ce platiti 10€ za ovo. Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
Citiraj:
Za moj pojam i za smart TV mi je još duplex san snova...no za android box koristim XCIPTV ugodno sucelje i naj važnije je to da je free a TVMate mi je poćeo na nerve ic s svojim gubljenjem EPG i onda mi nestane i vracanje unazad snimljenih emisija....definitivno sam mu da otpust i delite naravno s boxa:no2drug: |
Meni je za Samsung NetIptv aplikacija skroz OK
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Duplex je meni jedini player onako solidan u odnosu na druge playere ali na SmartTV dok mi je na Android Boxu Perfect playeru ili XCIPTV player....dok mi je za windozw ProgDVB mrak al triba u njemu znat delat,inace mi je cool...:chears::chears::chears::chears: |
Jel netko ima euro pretplatu kod makedonaca ? Uzeo sam test i slika na HRT1 je kao na TVu. Testirat cu jos malo ostale, 10€ mi se cini malo odvec.
Mogu neke 100% pouzdane preporuke za bolju cijenu u inbox ? |
Koje liste imaju HD dokumentarne kanale ? Maxedonian nema nijedan u HDu a to su mi najbitniji kanali. Cisto za usporedbu na PP.
|
Citiraj:
|
Ljudi kako dobit EPG na TiViMate 2.80 ? Upisujem ko budala sve verzije al ne mogu dobit EPG.
|
na mom provideru sam samo dao url koji su mi dali s xml.php, tj, ovi providaju shortani url pa mislim da sam samo njega stavio.
|
Citiraj:
Koju listu koristis i koji si EPG ubacio? https://www.youtube.com/watch?v=njTx...=HighTechViews |
Ako nista, uvijek imas javno dostupni besplatni phoenix epg. Taj provjereno radi u tivimateu
|
Ne radi ni nakon brisanja.
Moze detaljnije taj javni kako da upisem ? Hvala EDIT: ovaj mukte radi, znaci da je do linka, negdje grijesim. |
Koji je to Duplex player kad ga Xiaomi Stick ne vidi u storeu ?
Nasao ga na njihovoj stranici, nije TiViMate do koljena, to izgleda kao da su djeca pravila. Ostajem na TiViMate ali moram rijesiti EPG problem. |
Molim preporuku za frenda.
IPTV do 500kn godišnje (uzeo bi odmah 12 mjeseci), znači mjesečno do nekakvih 8-10 EUR (pa da ja paket od 12 mjeseci nekih 70-80EUR). Po mogućnosti nešto naše, filmovi su prioritet. Molim u PM. |
Pozdrav,
Ja sam malo stari/novi tu pa hvatam korak, ako moze netko reći koja oprema mi treba i koja je dobra ta lista/kome se javiti da bi nabavio taj iptv, cijena nije bitna samo da radi a brzina mi je oko 20, netflix radi dobro pa bi trebalo i ovo pretpostavljam. Hvala |
Ima tko za preporučiti listu sa sportskim kanalima? Nogomet europske lige, malo HNLa i fight channel bi bilo idealno...
|
Može li mi netko preporučiti dobar IPTV (cijena nije bitna) za ove naše ex-yu programe i UK programe..
pozz.. |
Može u inbox za iptv.. balkanski, sportski me zanimaju, da se može koristiti na više uređaja tnx :chears:
|
Ljudi sta znaci da se moze koristit na vise uređaja ?
Jel to znaci isti ruter tj ip adresa i vise uređaja odjednom raz i sadrzaj gleda ili mogu gledat ja i starci kod kuce isto pa da je malo jeftinije nego dvije pretplate ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:14. |