![]() |
Citiraj:
Pravo je pitanje kako će se 4 jezgre ponašati u radu, hoće li i tada trošiti kao single core ili ne. Bilo bi kul da se one 3 jezgre mogu zaključati :) |
mislim da će trošiti manje.. 5ta jezgra ce se upotrebljavati i za lagane radnje..
@thor: mislio sam na ovaj: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1450962 danas, sutra ide nova finalna verzija, pa ti stvarno preporucam da probas |
pozz..može link sa uputama za ubacivanje room-a za Evo3D
ono... (pod 1 to i to, pod 2 to i to... itd.. :) zadnji put kad sam hd2 ubaciva gingerbear puno mi je pomoga u youtube uputa, koja opisuje korak po korak...pa ako imate kakvu .postaj te ;) |
Preporuka za King Cobra 3d rom, naci ces ga na xda stranici.. Samo, nadam se da si svjestan da moras imati S-off i root na mobu prije instalacije custom romova..
|
Citiraj:
zato i pitam.... mob sam neki dan kupia u tele2 pa stavia bi gps, i još neke programe. pa me zanima postupak od a do ž ... ali da je sastavljeno korak po korak...da nemoram sad čitat 100 stranica foruma ;=) znači pod 1.Moram prvo "taj S-off, podesit" da mi bude S-on i onda ubacit room? jel? daj konkretni link sa uputama(ako ga imaš di z favoritima....pa idemo dalje sa pitanjima ;) :) |
S-OFF mora biti, ne ON. GPS i još neke programe možeš stavit i na orginal rom. Tu je sve kaj trebaš.
|
Citiraj:
E vidiš taj još nisam. Probat ću kad uhvatim vremena :) |
Citiraj:
jer,, ako je meni sad S-OFF, pretpostavjam da bi triba napravit na S-ON, a onda boot, pa android...:) jel? ok...a kako da stavim recimo neki program koji mi se nalazi na comp-u.. u apk. proba sam ga prebacit na mobitel u my document....ali na mobu nemogu nać to nikako??? inače mislim da bi svakako proba ubacit room, na 4.0 čisto da vidim o čemu se radi... :) |
Sad ti je S-ON, da bi se moglo flashati treba biti S-OFF. Skini neki File Manager s Marketa, tipa File Expert. Prebaci .apk koji želiš na SD karticu preko računala i s File Managerom nađi taj apk i instaliraj. Vjerojatno češ u Settings-Applications prije toga morati označiti "Unknown sources".
|
ok,nadam se da nije kompliciranjije nego ubacit na hd2 android?? :) i prije toga promjenit HSPL ;)
mada sam i taj postupak zaboravija..no' nije problem čitaću...što nerazumjem pitaću :) ..imalil ko da mu radi kakva aplikacija za snimanje razgovora (callRecord) a da nije rootan mob..... |
Nedavno sam to pokusavao upogoniti, mora biti ili rootan a ni onda svi mobiteli ili mora biti na speakeru.
Onemoguceno je u samom kodu OSa |
Kaj samo 2500 kn?
|
Citiraj:
Pa u tele2 ti je u start paketu na bonove preko webshopa 1945kn, a otključan je na sve mreže. Baš uzeo jedan :) |
Uf, nisam znao da je tako jeftin u dućanima. Joj šta nije bio tako prije godinu dana. :/ Makar vidim da su tek došli na ljeto prošle godine. Moja 2 frenda su uzeli još prije taj HTC, stvarno mi je dobar bez obzira na težinu.
|
Citiraj:
|
Imate EVO 3D u katalogu tehnomarketa. 2500
|
ZG ekipo, u petak popodne vidio sam izlozen EVO 3D u izlogu SE-Marka u Importanneu (Glavni), cijena je 2499 krznenih.
Eto, ako ga netko jos pikira. |
Citiraj:
|
Ni ja ne kužim, već se par stranica spominje da je ispod 2000 kn u tele2, i onda se neki javljaju gdje su ga vidjeli za 2500, lol.
Daj malo čitajte postove. |
Ako je netko kupio u Evo 3D u Tele2-kolika je garancija na uređaj??
|
Dvije godine
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Vjerovatno jer su rasprodali zalihu.
|
Vjerojatno bi ga se dalo naći u nekim gradovima. Trebalo bi zvati i pitati.
|
Afaik, kod nas je jos dostupan u teletini...
|
Citiraj:
Na bonove još uvijek 1945kn preko webshopa, dostava gratis, a može se platiti karticom ili pouzećem. Ne vidim gdje je tu problem, osim u čekanju 1-2 dana da se isti dostavi. |
HTC Desire a8181 unlock?
Pozdrav svima,
Pokušavam napraviti sim unlock na svom HTC desire-u prema uputama sieemoi-a sa xda-developers foruma, ali mi nikako na uspijeva, kaže da ne podržava moj uređaj, a po forumima se javljaju korisnici da ga uredno utključavaju. Molim Vas za pomoć ako je netko uspio otključati ili ako ima netko u HR tko to radi. Lockan je na T-Mobile. |
To je onaj iso file od 11Mb? Ja sam uredno otključan mob s njime (VIP). Ali znam da se netko tu nedavno (kolega Dizel?) žalio da ga ne može otključati.
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:59. |