![]() |
Citiraj:
Baš sam probao prebacit fotke sa kompa na mob u Saved folder i sve bude kako treba. Probao sam i novu mapu kreirat pa u nju ubacit slike i to radi. Dakle nije nikakav biser WP-a :) Citiraj:
|
A meni ne radi, pa sad vjeruj ili ne.
|
Ne volite se ti i Njoka nikako :)
Na mojoj Njoki ne radi samo Bela :D |
Evo da se i ja nadodam za lumiu 930 i moja se grije u donjem desnom kutu. Koristim ju tjedan dana i mobitel je super ima sve što mi treba i kamera je mrak jedino to grijanje samog uređaja i baterija nije u rangu high end telefona.
|
ja sam kopirao video u Videos folder i isto mi ga nema u nijednom appu, jedino preko Files ga mogu otvorit..
|
Meni sve fercera kako spada. Npr. MoliPlayer mi sve nađe, bez obzira na folder.
|
Mene je jedino izluđivao kretenoidni Viber koji bi po pokretanju počeo sumanuto cuclat bateriju. Pokrenem Viber a potrošnja baterije ode na 40%/h :suicide:
|
Citiraj:
|
Kad kopiraš nekompatibilni video u Videos folder, onda te pita jel želiš konvertirati u prihvatljiv format ili samo kopirati.
Ako samo kopiraš, neće vidjeti, a druge aplikacije tipa MoliPlayer traže da video bude u Camera Roll folderu. Kod mene je Camera Roll folder i u njemu folder Videos u koji trpam filmove i sve radi bez greške. Nuklearna fizika je mala beba prema WP8 očito :D |
Takodjer na L920 sve normalno fercera :).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako nije problem nabaci koju fotku.
Ne zbog mene, vec zbog par ljudi koji bi presli na WP, a pikiraju 930 pa su me pitali da li je tko ima. |
Citiraj:
Imal sam ju namjeru uzimat al me dost stvari muce kod nje.. |
Fanboy-free review Lumie 930:
https://www.youtube.com/watch?v=dg5rL8Z6O2A |
Citiraj:
Svi znamo da su aplikacije, tj. nedostatak istih najveći problem. Ipak, lijepo je znati da je objektivno ("die hard Android user") :fiju: WP8.1 u rangu s ostalima. |
1020 bi iduci tjedan trebala dobiti sluzbenu, finalnu verziju wp 8.1?
|
Citiraj:
Lumia me iz dana u dan sve više i više živcira sa svojim mušicama/nedostacima. Jedino šta je spašava je nenadmašna kamera. |
Po meni SE JEDINO ISPLATI L635 kada dojde kod nas zbog EXTRA baterije i vseg ostalog. Ovi flagship uređaji su ****** najblaže da reknem. Nemojte zeti k srcu, ali nije to grožđe još zrelo, barem po meni BOGU smartfona.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom nedostatak aplikacija, a od postojećih, manjak njihovih sposobnosti ili jednostavno loše izvedbe istih. |
Citiraj:
Ti sam ga prestao gledati pošto mi je jasno o kakvom se tipu osobe radi. :D Gtalk-hangout je nedostatak. WP ima još dosta nedostataka kaj ih ovaj "pametni" nije ni spomenuo. :D |
Poanta je da njemu bitnih aplikacija ili nema ili su loše izvedene, šta je i moj slučaj.
Šta bi trebao reći, WP valja ? Ima još nedostataka, samo da ne uzurpiramo "report" botun bolje ne ulaziti u to ;) |
To nisi znao prije nego kaj si išao na WP? :D Nije mi baš jasno. :D
|
Meni jedino fali posteni app za pustanje muzike i internet radija s moba na zvucnik preko dlna ili airplaya. Najbolje bi bilo da je system-wide ko u iOSu i Win 8.1..
Kuzim ljude kojima mozda fali neki kljucan app, ja nisam htio ni pogledat WP dok nije izasao mPBZ.. I *ebo ovo zagrijavanje 930, kad je na punjacu mogu spec jaja na njoj. Pun intended. Sve 5 osim tog. |
Citiraj:
|
Postoje i jeftiniji fotići ili android telefoni sa super kamerama. :D
|
Nije mi se dalo tegliti digitalca, a svejedno mi treba i smartphone uz sposobnost slikavanja.
Ostale kamere se ne mogu mjeriti, šta je i najveći problem kod odricanja :/ |
Niste skuzili lika. Realno je rekao da je tesko opravdati cijenu od 650-700 dolara za telefon koji neces moci u potpunosti iskoristit (zbog nedostatka aplikacija ponajvise). Google Voice je njima puno bitniji u esadeu, nego sto je ovdje u Europi. Runkeeper, eh, ima Endomondo i Runtastic. Na sve to zazmiris kad kupujes Lumiu 630, ali za neki flagship je malo drukcije.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kuzim i ak bas volis fotkat mobitelom i hoces najbolje, volim i ja al ne bas tolko da imam WP za primarni mob. Predosadan mi je iako sluzi svrsi. Slazem se za 630. Za tu lovu je to pun pogodak bez obzira na WP, flagship ne znam bas. Grozna kamera btw. cist da spomenem.. |
Citiraj:
|
Nemojte opet se fatat za glavu u vezi WP-a :).
Samo mi je smijesno OS zvati fejlom ako nema ono sto tebi treba (kad procitas par puta jos smijesnije zvuci ^^). Uvijek je bilo biras sta ti treba, u slucaju WP-a on radi kak spada cim ga upalis, eh sada ko je napacen dizajnom (sto vi izgleda zovete "personalizacija" ili da ga dirate "u srce" ili ti ga mijenjate tonove svake tipke :P) to je druga prica. A u ostalom S5 poprilicno dolazi blizu L1020 (nije ravnopravna, ali sekundu je iza). |
Citiraj:
Citiraj:
Blaža verzija: WP nije "fail", per se. Jednostavno kaska za konkurencijom, i to debelo. Ne radi se tu o "mijenjanju tonova svake tipke", kako ti želiš prikazati umanjenu težinu problematike. Problemi su puno dublji, no na kraju krajeva, očito ima ljudi kojima uopće ne smeta nedostatak aplikacija, loša izvedba trenutno raspoloživih te općenito manjak mogućnosti sistema naspram drugih, a to sve skupa dobiva dodatno na težini šta je uređaj bliži "high-end" kraju spektruma, odnosno većoj cijeni. Kao npr. L930 o kojoj se trenutno raspravlja, a kojoj se u usporedbi sa S5 gubi smisao i opravdanost kupnje. Zato bolje da ne idemo dalje, može? |
Citiraj:
E da je bar problem samo zagrijavanje kod 930.. |
Citiraj:
Citiraj:
Jel ima kameru? Ima! Jel ima aplikacije? Ima! Jel ima gugl? Ima! mod: lakše malo sa flejmom |
Citiraj:
|
Nije mi bas jasan stav. Svaki os ima mane, a neki od popularnih do svoje x verzije nisu mogli staviti custom zvuk zvona.
Naravno da nema google aplikacija za wp kada su direktna konkurencija, a i wp nema postotak trzista koji bi za google igrao ulogu. Koja je razlika na runkeeper na lumia 630 i lumia 930? Os je isti. Ko da uzmes celerona i i7 te na oboje stavis win 8 i pises kako ti nedostaje linux terminal te kako je ok da ga nema celeron, ali da si ipak za i7 ocekivao. :D Os tj.WP je za sada pouzdan i radi. I ativ s se grije iza kod kamere ali to je tako. Svaki telefon se grije negdje. |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:13. |