![]() |
Ja i dalje rokam Fortnite i Red Dead Redemption 2.
Fortnite imam već nekih 2000 mečeva :) |
Borderlands 2 i baldurs gate 2
|
Vraćam se u teen dane igrajući legendarnu Mafiu 2... Prekrasna igra...
Sent from Carmageddon |
hmm mafiu 1 ili mafiu 2?
mafia 1 je jedna od najboljih igara ikad |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije vraćanje u teen dane ali imam osjećaj da je. Očito sam podsvijesno mislil na Mafia 1. Isto tako legendarna igra, kolko me sjećanje služi :) Sent from Carmageddon |
Citiraj:
Ima nekih dosadnih misija tipa odi u birtiju pa se vrati natrag u stan spat i tak to. Inače, uživancija u 40-ima, muzika, auti, mafijaška spika, guns blazing... ;) Ima svega :) Sent from Carmageddon |
ME: Andromeda
|
Citiraj:
cak mi nije tak loše ali ni blizu ME2 |
Citiraj:
Meni je trojka najdraža, pogotovo što sam jako puno multiplayer igrao, multiplayer mape su mi tamo bile bolje nego u Andromedi |
Citiraj:
Andromedu uninstalirao nakon negdje 15-20h igranja... |
He he, i ja razmišljam da opet krenem ME 1, 2, 3
Sent from Carmageddon |
Stavio skidat STALKER Road to the north... Igra mi se opet stalker a kad sam probao osvježit (izmodat) COP imam urednih 40 fpsa bez obzira na postavke. Odustao i našao ovaj standalone mod kojeg hvale pa reko da probamo i to...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim da se zvalo Mako |
Citiraj:
|
heh, kreno sinoc ovaj Supraland. Odlicna igra, podsjeca na portal.
|
Citiraj:
ME1 ima slow paced početak, ali je igra grower. Mene je ta atmosfera svemira u počeku usisala, taman učiš kontrole itd. ME2 ima šaku u glavu, intenzivan početak, ME3 nešto blizu također |
Citiraj:
Ja sam čak taj dio prošao. |
Frend mi posudio days gone igro preko vikenda. Kao sto sam i ocekivao borinng. Najzanimljiviji dio igre je brinut se o motoru i vozit se na njemu. Brutalno dosadna igrica moj savjet cekajte da padne na 200kn po oglasima. Podsjeca me na no mans sky. Hype bio ogroman oa igra ispala sranje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedan si od autora igre pa si ljut ili ? Umjesto da kazes hvala sta ti hocu ustedit kojih 300+kn na bacanje u smece. |
Days Gone se čini malo dosadna igra, barem meni, sudeći po onome što sam vidio po gameplayevima, ali ako uleti neka akcija ne bi bilo loše tad zaigrati hh.
|
Prešao Mad Maxa pa sam u potražnji sličnog naslova. Imate mi što pametnog preporučit? Shadow of War ili Mordor? Valja li to? Ili mozda imate bolje naslove za prepoeuku?
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk |
Assassins Creed Odyssey, ja ne vjerujem koliko je to dobro napravljena igra, sad sam na negdje 30h played i uzivam kao i prvih par sati :D
|
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from Carmageddon |
ja prešao cod ww2 sp, baš mi je dobar, naspram BF5 ovo je baš osjećaj ww2
|
Citiraj:
Radi te igre ove godine idem ljetovat u Grcku..a malo kad uhvatim vremena pocimam onaj atlantida dlc |
Probal Watch Dog 2, s obzirom da sam jedinicu igral nekoć davno i dok sam bil mlad bila mi je ok. Ali očito starost radi svoje, meni je sad prekomplicirana i očito sam premutav sad za nju :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:17. |