![]() |
Ja malo Far cry 4 igram... da završim da mogu probati peticu...
Nikako da se prisilim igrati novi metro... |
Citiraj:
O daa, modčina i pol :goood: |
nabavio nekidan Borderlands 2 GOTY za 4 eura :).
Free na Stimu; https://store.steampowered.com/app/9..._Texture_Pack/ |
Horizon Zero Dawn
Dugo nisam igrao neku igru koja mi je zanimljiva kao ova. Priča, gameplay, sve mi je ok. Šteta što nemam više vremena za igru. Zapeo na Cauldron Zeta. Došao slabo pripremljen, a mašina preagresivna i riješi me za čas. Trebaće malo levelirati... |
Nece ti level puno pomoci.
Malo pogledaj tehniku. Ako ti je sada tesko, kasnije ove velike monstere koji te oneshootaju neces moci nikako. Koji si lvl? |
Level 24.
Došao sam sa vrlo malo medicine, bez health poisona i bez žice pa ne mogu craftati jake strijele. Potrošio sve resurse na one stalkere na ulazu. Pripremićemo se bolje pa onda "rastaviti" mašinu. Inače, super su skombinirali igru. Smještena u budućnost, sve primitivno, a nije. |
Priča je top.
Meni top 3 igre za PS4. |
Zahvaljuci zadnja 4 posta, kupio Horizon Zero Dawn deluxe za 27 eur na nevidjeno. Uskoro ce godisnji 10ak dana pa reko da iskoristimo :)
|
Nećeš požaliti.
Meni je igra top 3 uz The Last of Us i Detroit. Tek onda GOW i RDR2. |
Rimworld - odlicna igra, steta sto je prije nisam poceo, no bar je sad full igra, prije je bila early access, kad se dodaju modovi, medu najboljim strategijama koje sam dosad igrao...podsjeca bas na dwarf fortress i gnome igru
|
Quake 1 HD remix po bog zna koji put.
Bila i ostala najbolja pucačina.... |
Citiraj:
Wrath: Aeon of Ruin is a new retro FPS built on Quake's bones Citiraj:
|
A i na ovo treba baciti oko https://youtu.be/4ThaHnRS-tE
|
Jedna bude valjda dobra.
Ako netko želi isprobati: http://quakehdremix.blogspot.com/2014/. U paketu nedostaje original igra, za koju se morate snaći. Makar za prvi prelazak preporučam vanila original, sa original sound trackom (nine inch nails) i quakespasm (http://quakespasm.sourceforge.net). BTW danas sam otkrio da se ove beštije mogu međusobno posvađat, pa da se sami poubijaju. Ko bi rekao. |
Lagano wot.. preko noci ce se zavrsiti bf v i ac unity pa cemo i to. A sutra apex nedjelja ;-)
|
CEMU Zelda: BoTW
Sa 4k rezom i modovima :goood::goood: |
Izasla jos jedna expa Overcooked 2 Campfire Cook Off, pa ko igra sa dragama, evo jos levela za svađanje :D
|
Zavrsio Horizon Zero Dawn pa opet krenio NG+
Strasno dobra igra - odusevljen sam! |
Nisam nikad imao u jednom danu 2 velika razočaranja:
Assassins Creed Odyssey (igrao do jutros cca 15h i ubio me glitch) World War Z - baš nahajpan krenem i nakon 10 minuta uninstall. Buaaaaaaaaaaaa!!! Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Ja nakon prelaska metro last light krenio RE 0 HD remaster i taman sam prešao prvu lokaciju (vlak)
|
Citiraj:
A šteta, baš te uhvatilo igranje nakon dužeg vremena i sad nemaš kaj igrati... Sent from Carmageddon |
Uvijek mogu igrati i igram F1 2018 sa 2019 modom :)
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Aaaaaaaaaaaaaaaaand WWZ uninstall. Koji šit
|
Hahahahahahaha :D
Ja sam odma po difoltu uzeo Moskvu :D i nakon 8 minuta rekoh daj me nemoj je... refund. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Baš ste rječiti... a da netko napiše šta točno ne valja u WWZ?
Ja sam gledao ovih dana gameplay po youtubu, čitao komentare ljudi i većinom svi kažu da je igra ok. |
A kaj reći, bezumno napucavanje, milijun zombija... Možda je nekome igra ok ili super čak, za razbibrigu sa frendovima, ali ne vidim smisao da na nju gubim dragocjeno vrijeme...
Ak mi se hoće protiv zombija, radije bum igral Dead Light Sent from Carmageddon |
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Uz to Guild wars 2 i DOtU. Na ps4 krenuo horizon newd dawn i na nekih 10% odustao, nije mi legla nikako. GoW puuuno bolja igra,imho :) |
Citiraj:
|
Raš bi, raš bi celi dan. Suka
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |