![]() |
Citiraj:
Ima nas kojima google u bilo kojem obliku ne treba, a i kako sad stvari stoje Huawei ga vise nece ni imati, to je proslost. Dakle, nekome odgovara, a drugi neka gledaju ostale brendove. |
Samo opet ne vidim po čemu je ovaj Huawei specijalan nasuprot moru sličnih mobitela, a košta ko sv. Petra kajgana....
Glavni feature mu je malo veći senzor UWA kamere. Usporedba s recimo P30p koji je 90% isti mobitel, a košta 3x manje i ima Google servise. |
To sto nema google je samo prednost
|
Život bez Googlea je odmor 😁
Samo ta divovska pilula bode u oči.... |
Koristim p30p al da p40p moze run bank app, odma bi mijenjao :D (jer mi socialke, google ne trebaju iskreno)
|
P40P+ u prodaju kreće 25.06. po cijeni od 1.400€
https://www.gsmarena.com/huawei_p40_...news-43701.php |
10600kn:roller:
|
I to smo dočekali, Huawei skinuo Samsung i postao najveći svjetski proizvođač pametnih telefona...
https://www.phonearena.com/news/huaw...april_id125328 https://www.rt.com/business/491863-h...rtphone-maker/ https://www.gizmochina.com/2020/06/1...er-april-2020/ |
Očekivano
|
Tako i treba, neka Šmašugn potrudi napraviti kvalitetno i boljom podrškom.
|
A nije se ni Huawei baš proslavio s podrškom, za moj P20 Pro neće doći EMUI 10.1 (ni 11, posljedično). Flagship iz 2018. Bitno da će Enjoy i Nova linije dobiti.
Nedostatak Google usluga mogu prožvakati, ali manjak podrške, tj. samo jednu veliku nadogradnju Androida u životnom vijeku uređaja ne. |
P20 Pro je dobio dvije velike nadogradnje kao i Samsung i većina ostalih proizvođača, otprilike svake godine po jedna. Tih dvije godine je nekako i vijek trajanja mobitela kod pojedinog korisnika i proizvođači idu s tim da ih svake dvije godine mijenjamo.
|
Isto kao i Mate 10P dve velike nadogradnje. To je to kod većine Androida.
|
za Matu dolazi andro 10.. vidim na talijanskom forumu da su poceli dobivat..
Poslano sa mog Mi Note 10 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Mate 10 je dobio treću koju je na android 10. Nije isto kao i P10 koji ostao na android 9. Отправлено через iPhone |
Citiraj:
U nekim stvarima slažem. Samo što nije većina ostalih nego LG i Sony kaskaju sa nadogradnjama. Puno su obećali popraviti a nije ni ostvareno kako treba. Samsung je ostao takav i nije u interesu napraviti nego naštancati više modela da zaboli glava. Nisam nikakav fanboy, kupujem/uzimam što mi sviđa. Nemojte misliti da sam kao plavuša radi vizualnog izgleda mobitela :) Отправлено через iPhone |
Ma iskreno ha 6/9/10 isto sranje po pitanju androida za 90% korisnika, ok sigurnosne zakrpe volim vidjeti, no verziju android-a manje vise. Kod naroda je fazon pricati ak nemaju sta "a gdje su update", imao sam samsung s3, pa lg g4, pa presao na huawei mate10/p30p.
G4 mi je sa 6.0 radio isto sto i p30p sa 10-tkom, sem sigurnosnih zakrpa okacim macku o rep verzije android-a. Svi novi features su mi cool 1 dan, i vratim se na istih 5-6 apps i ugasen phone dok mi ne treba kamera (ovo je moje misljenje, naravno takav je forum da se mora kukati na updates). |
Citiraj:
Ne znam tko ih vise uzima za ozbiljno, nisu bitan igrac vec par godina... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog Mi Note 10 koristeći Tapatalk |
Mislim da je Domy na vulgaris mate desetki. Ta se kodnas nije ni prodavala.
|
Mate 10 Pro i nema nadogradnje, frend je dobio nekidan na Honor 10 ak se ne varam..
|
Evo danas opet radija na mate 20 pro, strasno koliko je to dobar uredjaj...
Definitivno preporuka. |
Evo, napokon došla desetka i na Mate 10 pro (T-com).... :chears::beer:
|
10.1 OTA jucer na P30 Pro.
A1/Tomato (pošto je na T-mobileu već neko vrijeme prisutan) Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Može li se sad staviti da se AOD pali jedino ako ima notifikacija (za propuštene pozive, poruke i sl)? |
Citiraj:
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Upravo se instalira i kod mene, na Tomatu sam |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:10. |