![]() |
Jel iko zna zas twitter for android ne prima custom notification soundove? Sta god postavis on na default stavi
|
Ima li neka kvalitetna Android aplikacija za odgovor na poziv, da se ne mora swipe-at po ekranu? Samsung recimo ima hardversku Home tipku, ali ako postoje aplikacije koje mogu automatski odgovoriti na poziv npr. kad se telefon prisloni na uho, to bi mi trebalo. Naravno ako iz vasih iskustava mozete reci da to dobro radi, nemam bas iskustva sa Androidom.
Vidim na play store razlicite aplikacije za odgovor na poziv, ali ne znam koliko to dobro radi u praksi. |
Citiraj:
ima opciju javljanja na poziv kad prislonis mob uz glavu... Mene s druge strane muci pamcenje hehe.. Ne mogu se sjetiti kako se zove jedna jako zabavna platformska igra koju sam igra prije cca 3 god na sgs3. Uglavnom radi se o "sarenoj" platformskoj igri bocnog pogleda ali u 3d-u. Igra bi svaki put pocela sa pogledom od iza i onda bi animacijom presla u bocni pogled... U igri upravljate (tap to jump vecinom) nekim zelenim (cini mi se) likom, kupite zlatnike (u stilu super maria), preskacete s platforme na platformu koje se izmicu, propadaju, njisu itd... Sjecam se da su bile i neke "vafre" koje je trebalo preskakati i neki kao trampolini koji bi vas lansirali u zrak... Zna li itko kako se ta igra zove, vec lagano ludim jer je ne mogu nikako pronaci. A sjecam se da je bila ultra zabavna. Btw, proba sam traziti kroz all apps u google playu - 0 bodova. Takodjer sam gleda u google gamesu, isto nista :hitthewal: |
Jel ima neki app da promjeni gornje ikone za signal, bateriju, wifi, bluetooth itd. - da ne budu monokromatski nego u boji, a da to nije preko launchera? (Mob je SAMSUNG, galaxy serija), tnx.
|
Citiraj:
Probaj sa Xposed installer + Gravity box i onda skidas jos dodatne module za Xposed. |
Citiraj:
Znači ništ' jednostavno? šmrc... |
Citiraj:
Ako ti je mob pod jamstvo,ne znam da li root okida Knox,da ne bi jamstvo izgubio. |
Citiraj:
|
Preporucujem APUS Browser, jedan od ljepsih browsera koji radi dovoljno brzo i glatko.
|
Citiraj:
uopce, ali posto se ne mogu sjetiti imena :hitthewal: nisam siguran.. Kakav mindfuck :suicide: Svejedno thx na pokusaju... |
Što preporučate za skidanje glazbe yt->mp3? Thanks
|
Pokušaj sa Snap tube
|
Jel netko probao ovo?
http://net.hr/tehnoklik/vijesti-tehn...id-telefonima/ |
kad je telefon rootan, možeš ga debloatati sa raznim alatima, probao sam ovo ali nije mi nešto.. najbolji program mi je rootappdeleter..
https://play.google.com/store/apps/d...stemappremover |
Mario92 je već nekoliko puta spominjao taj program ;) za uređaje bez roota je odlično rješenje.
|
Ak nije rootan mozes neke aplikacije onemogucit i kroz postavke. Debloater ne moze nista vise napraviti..
|
Citiraj:
|
Bez roota meni nece ni pokrenit Debloater
|
Većina modela sa Kitkatom i više može koristiti debloat, osim ako je sam OEM "zakrpao" tu mogućnost.
|
S4 sa 5.0.1
Što nakon roota preporučujete za micanje reklama a zatim i aplikacija tipa Flipboard..... |
Za reklame AdAway.
A za ovo drugo, bilo što kaj služi za freezanje/uninstall aplikacija |
Jel postoji aplikacija za blokadu reklama na youtube app na androidu, naravno mob je rootan, a da radi bez xposed frameworka. Jedino znam zs youtube adaway, ali ta app ne radi bez xposeda.
|
Kaj postoje reklame u youtube aplikaciji?
Koristim AdAway i nikad nisam vidio reklamu nigdje |
Pa ono kad moraš čekati reklamu da prođe pa onda dalje ide video.
Znači prije nego video krene imaju one razne reklame. |
Nikad vidio, ni na kompu ni na mobu. Jbg, svugdje ad blockeri
|
Koje imaš adblokere. Imam adaway skinut preko fdroida.
Zatim nadalje preko xposeda isto adwawy za YouTube. |
Pa samo AdAway, ništa drugo.
|
Dobro probat ću deinstalirat ovaj xposed module adaway za youtube pa ćemo vidjeti.
|
ja imam adaway pa sam primjetio reklame u youtube aplikaciji..
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:18. |