![]() |
Citiraj:
BTW ja sam generacija "studiram, i učim cijeli život" a ti si guglo generacija koja sve zna i bezobrazna je. Malo si pomiješao stvari. A sad on topic. Boli me kuki za te aplikacije i za to što MS nije to omogućio u svojem API-u. Piši hejterski mail MS-u odmah sada. BTW, API se ne može mijenjati?? |
Citiraj:
skini moli player, on ima neku opciju da napravi share na mobitelu, pa mores s kompa direkt bacat preko wlana :) |
Citiraj:
Na gsmareni ima rivju od Icona a to vrijedi i za 930.. |
Citiraj:
|
otvoriš browser na kompu, u njemu upišeš adresu koju će ti moliplayer pokazat na mobu, i uploadaš
|
The Nokia Lumia 930 does not have Glance, here’s why The problem with the Nokia Icon/930 and running Glance comes down to the display type. No, it’s not the AMOLED technology (the Lumia 928 proves otherwise) and it’s obviously not the 1080P resolution (the Lumia 1520 attests to that) but rather it’s the type of AMOLED screen used. More to the point, the screen used on the Lumia Icon/930 lacks ‘display memory’. Long story short, in order for Glance to work, it needs display memory to maintain the information presented by the program.
|
Citiraj:
Jednom sam to radil, al izgubil volju za stavljenjem sadržaja na mob :D moli player sad koristim samo za streamanje sa mreže jer drugi način nisam našel :) |
Predstavljen Samsug Ativ SE. Solidan uređaj, a jedini veći nedostatak je izostanak tipke okidača. Za tjedan dana počinje isporuka(na početku će dolaziti s WP 8). Uskoro bi trebala izaći i globalna verzija.
Radi se o modifikaciji Galaxya S4 pogonjenog Snapdragonom 800. Također, ovo je prvi WP s IR blasterom. |
Sve manje WP uređaja će imati tu tipku nažalost.
|
Citiraj:
|
Koja je svrha izdavati 930-ku kada imaš na tržištu več Icona koji je sličan 930 kao jaje jajetu?
|
Nokia Icon je uređaj napravljen ekskluzivno za američkog operatera Verizon, i samo će se nuditi kod njih u US.
930 je globalni uređaj za ostatak naše planete. Tako je bilo i do sada, 928 je bio kod njih, dok je ostatak svijeta imao 920, 822 je također bio kod njih dok su svi ostali imali 820. |
Hvala na pojašnjenju,znači ameri imaju ekskluzivu "nije govno nego se pas usro":D
|
Citiraj:
|
Postoje neke sitne razlike, ali u globalu to je to.
NFC ima i 820, 928 ima xenon bljeskalicu, 920 dual led.. |
Mislio je na wireless charging vjerojatno. Ima i 820, ali s posebnom maskom.
Ono što bih želio vidjeti i na ostalim Nokiama je princip tih maski s 820. Imaš običnu, imaš protective imaš wireless charging, pa ti biraj. Fali samo protective with wireless charging :) 820 mi još uvijek ima najbolji i za ruku najugodniji oblik. |
Koliko sam čitao, takvo punjenje je užasno sporo pa baš i ne vidim neki veliki smisao istoga osim da ne možeš zapeti za žicu punjača.
|
Možda je 15-20 minuta sporije od običnog, što odgovara onom što se piše (cca. 10%). Obično mobitel puniš preko noći, pa to ni ne osjetiš.
Sasvim normalno s obzirom na gubitak energije u procesu. Meni je još uvijek puno draži način punjenja od kabela. Kad god mi zatreba micro USB kabel, nikad ga nemam pri ruci :D Usput, već sam im našao bug na mPBZ aplikaciji. 1020 mi kod skeniranja 2D barkoda s računa samo fokusira u beskonačno. Čak i s LED osvjetljanjem. Nema ni zaštitu kod ponovnog ulaska u aplikaciju ako je se opet otvori preko task managera. |
Citiraj:
Odkad imam wireless punjač, mobitel mi je non stop puni i preporučio bih svakome... |
Citiraj:
|
evo super vijesti
http://nokiamob.me/2014/04/04/mpbz-i...a-wp8-uredaje/ napokon upravo ih skidam i odma cu testirat da vidim kakve su :D |
Napisao sam u WP8 temi već par zamjerki.
Koji ono model imaš? Probaj jel ti radi očitavanje 2D barkoda. |
Citiraj:
ako idem aktivirat preko weba s starim tokenom trazi 50kn za to pa cu vidit jel u banci besplatno kako je i prije bilo |
Ja sam si samo iz internet bankarstva prepisao autorizacijske kodove i to je to. mPBZ aplikacija. Onaj mToken ne mogu očito bez banke pokrenuti.
|
radi mi ocitavanje bar kodova
u sekundi mi ga je ocitao lumia 820 |
1020 samo fokusira i fokusira....ali ništa.
|
skuzia sta je
moras mobitel naopako okrenit kad mi je normalno okrenut da su mi tipke(ove normalne strelica nazad, home i search) s desne strane nece skenira neznam zasto i jos kad skeniram kamera mi je isto obrnuta btw i video kako izgleda call app na wp8.1 napokon grupiranje istih brojeva :D https://www.youtube.com/watch?v=OxTfqVdodqw#t=75 |
Probao na sve načine, onda mi se isto obrnulo ono što se vidi na kameri. Još uvijek ništa.
Bitno da ostalo radi, ovo će već pokrpati s vremenom. |
Citiraj:
probaj drugi racun ili ugasit upalit mobitel |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:26. |