![]() |
dali mi može ovo biti od kakve koristi?
https://www.muziker.hr/lenovo-mini-d...ravel-hub-gen2 znači moj dell monitor ima displayport i avg prastari, a ovaj lenovo usb travel hub ima hdmi, onaj kontektor za spajanje više monitora odjedanput :D, rj45, i također prastari avg... znači ako nabavim avg kabel, da su oba kraja muški, mogu spojiti na taj način preko USB C? |
daje sliku samo na jedan monitor
ili HDMI ili VGA Imam i ja mini dock i super je stvar https://gfx3.senetic.com/akeneo-cata...5EU_image2.jpg |
da, da, to mi je trebalo, super, hvala, uspio sam :D
povezao s avg kabelom i sada gledam na "velikom" monitoru samo, dok tipkam na laptopu... to je to |
ljudi znani i neznani, poznanici i ostali - imam pitanje za vas, primjetio sam da unazad dva mjeseca, prvi put kada upalim laptop windowsi se ne žele bootati, već ekran 'svijetli samo crno' i windozi se nikada ne dignu, osim kada iskopčam type c hub koji mi je spojen vanjski monitor VGA kablom, onda se počnu dizati, o čemu je riječ? padu napona? :P :D ili iskopčam taj hub pa se win digne, ili pak moram na power button laptopa stisnuti 3-4 puta da bi se windowsi digli... malo čudan 'bug'?
|
Ako taj type c hub nije spojen sve radi kak treba?
Mislim da ti taj hub radi sranja i pod hitno bi ga zamjenio. Imao sam davno sličan slučaj gdje su mi jedne slušalice spojene u usb radile probleme. Trebalo mi jedno vrijeme da shvatim zašto, bacio slušalice. Neke kineske bile. |
sve radi čim ga iskopčam i ponovno ukopčam, kao da bi trebao bootati windowse sa tim hubom iskopčanim i kada se dignu windozi, onda bi ga slobodno mogao prebaciti, inače na tom hubu koristim dodatni usb chinese hub + vanjski monitor preko vga... vidiš vidiš... probati ću samo sa monitorom ukopčanim, možda stvarno nema dovoljno napona :D
|
A kad uopće nije ukopčan, radi bez da ga moraš ukopčvati?
Siguran sam da je do tog huba. |
kako može raditi, ako nije ukopčan :)
|
HUB ako nije ukopčan, da li se bootaju windowsi?
|
:lol2:
Najjače je što je u hubu dodatan kineski hub :D |
Citiraj:
|
i još plus na to, ne biste vjerovali, još jedan dodatni hub kineski :D
i da, odgovor na pitanje, ako nije ukopčan type c hub - koji je lenovo, ali isto iz kine, sve dobro radi, ali na meni je sada da istestiram dali je problem u kineskom original lenovo type c hubu, hubu hubu, ili pak hubu hubu hubu :D :D :D :D |
:D
Do huba je, case closed. |
Kolega Alien, daj stavi sliku te...naprave:D
|
|
hahaha.... pa da i šta fali tome, znači ima vanjsko napajanje i sve bi trebalo funkcjonirati kak spada hehe
:D a šta imate gledati, pa nije nikakva erotika, samo jedan hub, na koji je spojen drugi hub, a na drugi hub treći hub :D znači hub, na hubu hub, a na hubu hubu hub :D |
Pa fali to da ne radi. :D
Osim toga ništa. :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:20. |