![]() |
Bloodborne ne moze dosadit.
Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk |
zakačio se na Warframe pisiju.... a na ps4 se roka Uncharted The lost legacy.
|
Atom RPG - ljubitelji Fallouta 1 i 2 će doć na svoje s ovom igrom jer je Atom skoro čista kopija samo ruska i indie. :) A jednako dobra!https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a6f1d8a12a.jpg
|
Izgleda kul.
Inače probao sam na par sati iznimno hvaljenu subnauticu što se besplatno djelila. Štajaznam, OK je, iznimno lijep podvodni svijet, ali te crafting/survival igre koje su trendy u zadnje vrijeme nisu my cup of tea. Ali razumijem zašto je hvaljena |
Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy
Danas uzeo na Steamu za 2 eura. Igra je iz tamo negdje početka stoljeća i kad se u konzoli naštela rezolucija 2560x1440, izgleda sasvim pristojno :) meni najbolja Star Wars igra. Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
STAR WARS Jedi Knight II - Jedi Outcast Ako nisi igrao, ovo je IMO još bolje, gotovo ista grafika i gameplay ali puno bolja priča i atmosfera. |
Napokon stigao i Switch, pa nadoknađujem propušteno;
zasad Mario Odyssey i Donkey Kong, u planu je i Zelda. Ali nevjerojatno kako su ti mikro-kontroleri za patuljke nezgodni za igranje .. morat ću nabaviti Pro kontroler, taj je normalnih dimenzija. |
Citiraj:
Mislim da je imam u Libraryju, ako ne budem je danas kupio. I vidiš, nisam je nikad igrao. Svakako ću je odigrati. Igre debele 1.2GB sa gameplayom od 30tak sati. Danas debele 50+GB sa gameplayom 10tak sati sa skupljanjem svega i svačega. Jebena evolucija gaminga :( Btw, tražim Twisted Metal ll i Soldier of Fortune ll za PC keyeve. Ako netko može pomoći, bilo bi lijepo. Slažem sada i jednu mašinu koja bude vrtila Windows XP sa DX9 grafom (7900GS 256MB) za takve stare naslove :) Sent from Usreo Mobara |
Dosta retro gamnga po forumu :D
Ja sam isto neki dan počeo remake Full Throttlea, igrao sam ga ranije no igra mi je imala neki debug error u SCUM-u pa ju nikad nisam uspio završit. Now it's time |
Sc2
|
hl2 :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
I dalje sam na AC odyssey. Imam preko 60h gameplaya, završio glavnu misiju, riješio kult i sad još malo rješavam upitnike i mislim da mi je dosta :) Žena me se skoro odrekla, djeca me gledala dok sam igral :) Uglavnom, jako lijepa, lijepa igra, neki sajd kvestovi dosadni ali inače, ja skroz zadovoljan. Više mi je sjela nego Origins...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Po tome je slična Alpha protocolu, koja ima još bolju priču, i nažalost još lošiji gameplay. |
Citiraj:
:goood: |
C&C:Generals /Zero Hour
Sid Meier’s:Pirates |
Jučer počeo Red Alert 2.
|
subnautica - nisam fan survivala, ali zasad me igra oduševljava PRIČOM (mislio sam da je nema), atmosferom i zvukom.
sanjao nočas živine iz dubina :D jako dobro |
Samo PS4, za sada...
RDR2 na pauzi, Fortnite intenzivno (žalosno, ali istina), Uncharted 2 privodim kraju, ali na silu. |
Citiraj:
Meni postane umarajuće to ponavljenje tj. monotono |
i mene inače. zato i prekinem igrati takve igre nakon par dana.
dok igram me drži ono - još samo da ovo napravim, još samo da ono. hoću ovaj upgrade itd. onda prođe par dana zbog obaveza pa me više ne zanima sljedeci upgrade itd. pa i odustanem i nikad ne upalim više. ovdje me svaki dan vuče kako će se priča dalje razviti. mislim, znam završetak ali me zanima "kako". ne znam dokle si došao s igrom, otprilike s pričom se nalaze bolji blueprintovi. ja trenutno nalazim po dnu dijelove prawnsuita; bolest lika je uznapredovala imam po koži lezije :) |
Ma ja sam možda sat-dva-tri, još sam kod prvog "Pod-a", nabavio si nožićak, bocu kisika, skener... i odustao.
Jbga kad udaram Skyrim Special Edition, prebacio 60-ak h do sada, a main quest tek zagrebao, guildovi još ništa... IMO Oblivion je bolja igra, pogotovo u kontekstu svog vremena, kao što je i vjerojatno Morrowind od Obliviona, samo njega nisam igrao |
Citiraj:
Btw Path of Exile i BFV na godisnjem, uzivanje :) |
Citiraj:
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Plivam u Subnautici. Nisam ni ja fan preživljavanja ali kad je priča počeka sad želim sve istražiti. Perem na freedom težini. Lagani chill bez brige za klopom i vodom.
|
Baš završio main story na Batman A. Knight.Na 50% sam .SAd budem malo čistio ostatak.
Zbilja su se potrudili oko igre.Meni najbolji Batman dosad! |
Neki dan napokon nakon silnih godina riješen Darksiders.
Sad sam na dvojci, priprema za tricu. |
Paralelno Shadow Of The Tomb Raider i DiRT 4.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |