![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da jebiga, iako je ovo za konzole neki manji patch koliko sam procitao iz change loga. Patch ce vjerojatno sljedeci utorak / srijeda, ukoliko smo velike sreće možda i u ponedjeljak...
|
ma bit ce neki praznik ili strajk ili nesto da nerade kad im ponestane praznika bacaju se u strajk radi toga sto bi jos vise praznika :)
btw svedska ima jedan od najvecih standarda u EU |
zasto neradi TS?!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači odabereš di je igra i win7 sam skuži da je igra tu i samo pobaca potrebne fajlove u registry i to je to ne moraš update-at niništa. Vrijedi za sve igre. |
da skonto sam fala :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hebo vas patch... da je bar meni sad ta slatka briga... uffff...
|
Šta ćeš sa crknutom matičnom na kraju ?
|
Citiraj:
Odlicno. Nisam znao za taj feauter u Win7. Prije bih exportao registry i slicno. Thx |
Citiraj:
ako ti je lakse, ne propustas puno, isto sranje kao inace, krv siklja, nista se ne dogadja :fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
Evo pa slusaj :) |
Ova igrica uništava kompove,majke mi.Prvo ja,pa Nebbo.
:roller: Ali zbilja,masu ekipe po BFBC2 forumu otvara topice u kojima opisuju čudne probleme otkako graju ovu gru,najviše me fasciniraju hard lockup-ovi na high end gaming rigovima. Bravo DICE. :goood: |
Meni se desilo do sada 2-3 puta da mi se komp tokom igranja igre - ugasi potpuno, pa upali nakon 3-4 sekunde...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni je ova igra sahranila jednu grafu pa sam dobio zamjensku jebo ja igru ovu ako tako unistava racunalo....
|
meni je gtxica pocela isto bacati cudne simptome recimo crne linije na par sekundi na ekranu.....ili se malo zblesira na sekunu pa je sve ok....
|
Meni radi glatko :)
|
Citiraj:
|
Na maximalnim detaljima ali bez AA.
Reza nativna za monitor (1680x1050) Doduše, nekad se uspori kad je puno dima i eksplozija :D |
SVE na Max na tom procu i toj grafi??
Ti onda imaš slideshow a ne glatki gameplay. |
I btw kako si isključio anti aliasing? :stoopid:
|
Overall quality - advanced, pa AA na 1x (to je kao da je isključen)
|
Citiraj:
U njemu možeš više postavka mijenjat |
Win Xp i DX9 pa ni ne postoji mogućnost za AA u BC2
Inače framerate mi je oko 50, ali nekad padne 16-17 kad zadimi |
i to je tebi glatko? :roller:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |