![]() |
Obično izbjegavam SC zbog količine metaka koju moram ispucati da bi nekoga ubio. Zaigram tu i tamo promod. Šteta što nema HC promoda.
|
Citiraj:
|
uletava nam na server lik ponekad kaj pocne odjednom renameat sve likove po redu... koji je to hack, ima li kakav patch za to i kako vidjet koji je da ga se može banat?
hvala |
Bok, slazem si dedicated za LAN, stavljen je mod i radi ali kad se drugo racunalo spoji brzina skidanja je oko 20KB/s sto je pre malo.
Znaci nije to na netu nego na lokalnoj mrezi. Kako povecat tu brzinu? Ima negdje limiter? |
Morao sam uninstalirat steam zbog nekih razloga i sada nakon ponovne instalacije, i instalacije MW2, ja sam na lvl 1 !?!??!
WTF?? kako to popravit? i evo jedan link ako vec nije bio ovdje.. ja sam umro od smjeha!! http://www.pcgamer.com/2010/11/06/gr...visibly-upset/ |
Citiraj:
Lik je stvarno odlican |
Citiraj:
Da, Sandy je lik i pol :) Svaki CoD lik pravi gameplay video-e, lik igra maestralno. Samo što ovo nije (hvala Bogu) njegov commentary, inače totalno smiren lik. |
Ponekad kad me ubije heli i gledam killcam čujem kako lik čiji je heli puca (obično iz nekog lmg-a). To se događa povremeno i sa većinom ljudi se nećuje. Jel tu ima nešto ili je samo random bug?
|
Nije dobar baš kao Sandy ali svaka mu čast http://www.youtube.com/watch?v=aaEvRaTPECM
Mislim da mu je nick onlyusemeface :D |
jel netko uopce procitao moje pitanje? ili samo pogledali link :)
|
Citiraj:
|
Koji je najbolji custom server po pitanju oružja i tako to? Naletio nakon dugo vremena na jedan britanski server sta je ubacio sva nova oruzja od MW2 i te šprehe,nove mape koje variraju od genijalnih do bezveznih itd.... guštam se malo u tome,nisam niti znao da to postoji :D
|
Ne znam da li ti paše server Dark Angels promod,ali imaju dobre skinove na oruzjima :P i uvijek bude server pun,ali vjerojatno si probao.
nego,jel mozes ip ostaviti od toga britanskoga servera ? :D |
92.48.91.102:2304 izvolish :D
A ti meni os tog Dark angelsa... mada,pošto je izgleda HC server,gine se brzinom vjetra tu kod britanaca :) |
Evo da malo dignem temu i usput se "pohvalim" kaj su napravili neki klinci frendu iz klana.
Pretpostavljam da su djeca jer to ne bi niko zreliji napravio. Uglavnom prije par dana je zaradio ban na nekom VA(Virtual Assassins) serveru. Ništ mu nije bilo jasno kad su mu za nekih 15 minuta poslali "fejkani" SS sa wallhackom. Fino su mu u paintu nacrtali neke tirkizno plave kvadratiće i objasnili mu da je varao. Strašno što isfrustrirana djeca rade kad ih neko par puta zaredom ubije. Eto, nemojte se onda začudit ak poberete ban.:D |
Citiraj:
Cheater, Cheater, Wallhack bla bla fucking bla Mrzim takve >.< |
danasnjoj djecurliji fkt nije bed spustit se malo nize od ispljuvka na ulici samo da ispadne po njegovom :/
|
Ja ne mogu odigrat jednu partiju na public serverima a da me ne optuže bar za wallhack. Zadnji put me i je admin branio ali tip nikako da odustane, na kraju je dozvao i drugog admina koji je isto utvrdio da sam čist. Neki jednostavno ne mogu prihvatiti da postoje bolji igrači.
|
Žalosno je to. Ja sam upravo iz tog razloga prestao igrat na drugim serverima. Sad stalno igram serveru od klana i to je to. Jednom sam se opeko kad su mi spizdili ban na origigi key. Više mi se ne da natezat s dječurlijom.
|
Citiraj:
kad smo kod toga,sad sam malo oso halat na vas server taj i napravio ekipici foot loose sa 7-0 u startu...i naravno vec su se sumljivci pojavili i dobio kick(!) zbog crnog SS(sto bi znacilo screenshota pretpostavljam). Pošto se prvi put sa tim susrecem moš mi pojasnit kako da moj SS nebude crn više :D |
Citiraj:
U zadnje vrijeme ima puno igraca sa crnim ekranima . Puno ih ne zna da imaju crni ekran i ne mora znaciti da varaju, no ima i onih koji iskoristavaju "crni ekran" zbog koristenja wh i slicnih gluposti. |
LOL,ja sam jednom na dvojci iso stavit WH da vidim kak to zgleda pa ga nisam znao ispravno instalirat :D
Dakle,AA ugasit,Shadows iskljucit....aero*? |
Yep, najčešće aero stvara probleme jer prije ulaska u igru on nabrzinu minimizira igru i iskljuci aero, a na "sedmici" čim to napraviš imaš crni SS.
A to što su te kikali, hebiga, novi si na serveru, išli su provjeravat i eto.:) Ne kažem ja da si varao, ali takvu politku tjeramo. Bar neki od admina. Meni iskreno ne smeta, osim ako mi je netko baš sumnjiv onda ga upozorim, pa ako ne odgovori onda ga izbacim, ali nikako ne banam. |
Ne znam,ali black screenshot bude zbog iliti Windows 7 ( to napomenes adminima ) ili zbog toga sto imas ukljucen antialiasing.
U protivnome,ne kazem za tebe netko koristi nedozvoljene rekvizite ( cod 4 hook,wallhack,no recoil itd. ) |
OK,imam W7 i sta da napravim da nebude taj crni SS? :) kako da ubijem AERO?
|
Citiraj:
Imaš "Aero themes" i ispod njih "Basic and high-contrast themes" Odaberi jednu od tih basic tema (npr prva - W7 Basic) Eindowsi će ti izgledati jadno ali nebi trebao imati crni SS kad te nabrijani admin-klinac hoće provjeriti. Najbolje je otići dalje od takvog servera, ako netko po spectateu ne može skužiti da neko vara nego ga kicka zbog crnog SSa onda se ne vrijedi ni zadržavati na takom serveru To kickanje zbog crnog SSa je retardirano jer bi onda komotno pola igrača admini mogli kickati. Nije to problem do igrača ni igre već do idiotskog PB-a i što nezna uzeti SS kak-Bog-zapovijeda |
Ili desni klik na shortcut od cod-a, properties>compatibility>disable desktop composition.
Onda ne moraš isključivat ovako kako je hammer opisao. Slažem se da je to malo blesavo, ali opet napominjem da ne kickam ljude koje znam i nekog tko igra "normalno". Ako me neko prati preko zida, bez obzira na njegov score, kikat ću ga. Kasnije ako treba i banat. Jer nekih hackovi blokiraju pb, pa je crn SS. Isto tako ima hrpa hackova koji ne ostavljaju traga, tako da ga možeš slikat dva dana ništa se neće vidjet. |
Nas Clan evo kupio server od Diabollica,public,16 slotova.
E sada ako netko zna server je po defaultu promod ( valjda se prijatelj dogovorio da stave odmah promod ili je default tako ) zanimalo bi me kako da na server stavim da bude neko vrijeme HC Search and Destroy tj.sto treba napraviti da bude obican hardcore search destroy ( ne bitno koji mod,kasnije lagano promijenimo ). I kako vratiti na promod kada nam zatreba? Googl-ao sam,ali nista konkretno,pa evo ako bi mi neko objasnio na xfire ili MSN,ili dao neki tutorial preko Interneta,bio bih zahvalan! :) |
Najbolje da kontaktirate službu za korisnike. Oni će vam najbolje sve objasniti, i vjerojatno u najkraćem mogućem roku.
Inače gore su ti stavljeni neki modovi, ti ih samo instaliraš po potrebi. To sve radiš na panelu. |
Citiraj:
Al' nisam tolko dugo igr'o da više blage nemam xD |
Evo da se malo pohvalim, nastalo prije ~15 min. Naravno, nekima se to nije svidjelo. :)
http://screenshot.xfire.com/s/107571576-2.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne smeta ni meni kad me proglase čiterom, ali mi užasno smeta što radi toga počinju vrijeđat i psovat familiju.
|
Citiraj:
malo navike i bude OK :D |
Citiraj:
|
Ako netko hoće steknut dobar skill i čelične živce nek dođe na KK.:goood:
KK-ovci javite se.:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne sjecam se vise dal sam imal predefinirane rotacije mapa ali uglavnom Ovdje imas generator za mape: http://mavrick.id.au/cod4-map-generator.php Odaberi si defoltni gametype i onda slozi popis mapa koje bi se vrtile na serveru. Hard Core aktiviras sa sljedecom naredbom (to stavljas u server.cfg datoteku na serveru preko gamepanela) set scr_hardcore 1 Promjene izmedu "normalnog" moda i promoda i slicnih zamoli ove iz diabolica da ti naprave i objasne. Na upite odgovaraju u vrlo kratkom roku :goood: Manje vise sve imas na google al je malo teze ako ne znas sto trazit :D Ako trebas jos kakvu pomoc posalji mi na PP svoj xfire pa te dodam. LP |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:04. |