![]()  | 

Jel mogu google apps i sve vezano uz to radit "direktnije" na P50Pro il se mora koristit Gspace?  
	Inace mob je jako dobar, mogli su jedino jaci proc stavit od Snap 888, a kamera te zna nekad zeznut i izbaci mutnu sliku na zoom opciji do "lossless" zuma, al steta kaj su ga zeznuli oko tih nekih stvari iako je premija.  | 

Od EMUI 13.1 verzije možeš instalirati nativni Google. Na AppGallery instaliraš microg companion i nakon toga sve Google apps s Aurora storea. Jedino ne radi Wallet i Gpay... 
	Inače kod virtualki meni je bolji Gbox...  | 

Ma ne rade dobro notifikacije sa virtualkom. 
	 | 

Meni rade na Mate 40 Pro. Doslovno ništa ne kasni... 
	 | 

Rade li NFC plaćanja preko samih bankovnih aplikacija na Huawei mobitelima? 
	Čitao sam recenziju od Tonija sa Smartphone Hrvatska i gledao recenziju na Benchmarku za Pura 70 i oni kažu, ne radi Wallet ali radi plaćanje preko aplikacija pa nemate brige. Znači, George od Erstea bi radio tako da prislonim mobitel na POS? Nekako mi to ne drži vodu iskreno ili sam ja nešto krivo shvatio ovaj dvojac 🥴 Sent from my SM-S911B using Tapatalk  | 

| 

Citiraj: 

| 

Radi, ako tako nešto još uvijek postoji. Ili su svi prešli na Gpay koji naravno ne radi? Dotična app bi trebala biti na popisu kad otvoriš NFC postavke. Mzaba je nekad davno to imala i ukinula kad je došao Gpay. Par puta sam se žalio, ali ne zanima ih. Na taj način sam mogao ne samo plaćati, nego i mobitelom podići novce na bankomatu. 
	 | 

Huawei mobiteli 

Citiraj: 

Supported Banks: Russia, Pakistan i slično ako sam dobro pročitao na stranici plus Njemačka i Austrija skeniranjem QR koda.  | 

Citiraj: 

| 

Da li radi bas placanje nasim karticama na pos uredjaju npr ? 
	 | 

Ne. 
	Koristis Curve karticu preko huawei walleta.  | 

Upravo to. Kod instalacije Walleta odmah nudi instalaciju Curve za plaćanje... 
	 | 

| 

pozdrav 
	imam huawei p20, te bih želio zamjeniti bateriju na mobitelu koliko vidim Huawei ima dobar deal za promjenu baterije u ovlaštenom servisu. ono što mene zanima, dali kada oni stave novu original bateriju, dali tada mobitel ima približnu odnosno istu autonomiju kao i kada je mobitel bio kupljen ? kakva su vaša iskustva, ako je netko možda mjenjao bateriju u ovlaštenom servisu ? tnx  | 

Mijenjao na nekoliko Huaweija. Original baterija i nemaš brige za trajanje i kvalitet. Zadnje na Mate 40 Pro. Vidljivo bolje u odnosu na staru... 
	 | 

super 
	hvala za info  | 

Izgleda da rade na tri-fold modelu 
	https://innogyan.in/2024/09/02/huawe...ry-brand-gala/  | 

čekam kraj godine i HMO Next 
	 | 

| 

Huawei se opet razbacao, a tek stižu Mate 70, Kirin 9100 i HarmonyOS Next... 
	 | 

i ovaj GBox radi bez problema. 
	Mislim da će opet idući mob biti Huawei, čak i Android Auto radi.  | 

Ja sam na Mate 50 Pro instalirao nativni Google i sve radi kako spada. Instalacija jednostavna... 
	Evo tutorijal ako nekom zatreba... https://youtu.be/QpFXTUgZcY8  | 

notifikacije? 
	 | 

Bez greške, WhatsApp, 3 gmail accounta, Viber, Messenger. Obavezno pogasim one optimizacije za svaki slučaj.... 
	 | 

Android auto? 
	 | 

Ne koristim ga, ali kažu da radi....Od Googlea skoro sve radi uredno bez kašnjenja, čak i WhatsApp backup. 
	Jedino Wallet i Gpay ne rade...  | 

Ja sam više manje sve tako odradio čim je došao 13.1 i sada mi rade nativno i maps i još par aplikacija koje su prije vikale da trebaju play services, ali AA ne mogu dobiti da radi (na Puri vidim po netu da pišu da radi, na Mate 50 PRO još nisam našao) 
	 | 

ja sam isproba sa Pura 70, radilo je. 
	 | 

Negdje na Redditu sam vidio da radi na Mate 50 Pro...Meni jedino ajmo reći fale paswordi na Chromeu, ali imam ih na Huawei Cloud pa je i to riješeno.... 
	Samo u početku kad sam sve složio kasnio je Messenger, ali sad je sve ok.  | 

Na Harmony OS-u 4.2 nema opcije da skeniraš ili shareas WiFI mrežu. To mi je onak zaostalo. Ili ja to ne znam naći. 
	 | 

Sljedeći mjesec bi navodno Huawei trebao izaći sa finalnom verzijom Harmony OS Next te lansirat Nova 13 seriju telefona na kirin chipsetu. 
	 | 

Harmony Next samo za Kinu, zasad... 
	 | 

Uvijek je i bio. Al bitno je da je globalan. Inace 08.10 bi trebala izaci Public beta. Dosegli su brojku od 10000 aplikacija. 
	 | 

mah, uvik se sitim windows phonea i njegovih "aplikacija". 
	Na početku sve od reda poluproizvodi i showcase aplikacije bez ikakvih funkcionalnosti, tako da sumnjam da je to zaista 10 000 aplikacija.  | 

Vidjet ćemo uskoro. Mislim da se ovo ne može uspoređivat sa WP jer Huawei će uložit 1 bilion dolara u razvoj i promociju app-a. 
	 | 

Ma Huawei je ozbiljan u ovome, ali trebat će godine za razvoj i prilagodbu aplikacija na novi format... 
	 | 

Citiraj: 

| 

Moš mislit .... 
	"On Monday, Microsoft and Nokia said they would invest a total of 18 million euros ($23.9 million) into a new mobile application development program, AppCampus, at Helsinki's Aalto University during the next three years."  | 

22.10. izlazi Nova 13 serija sa Kirin 5G chipom i službeno izlazi Harmony OS Next. U međuvremenu U.S. istražuje TSMC zbog chipova ugovorenih sa Huaweijem. 
	 | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |