![]() |
Citiraj:
Carina ima strahovite ovlasti, u nekim slučajeva veće i opsežnije nego policija. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ajd da malo i pohvalimo kineze što se tiče brzine :D
Sale date: 04/14/12 Tracking number: -- danas došla dva itema kupljena na gore navedeni datum... inače sam naručivao i u 1 mjesecu i šiping je bio skoro 40 dana |
Mogu ih i ja pohvaliti, stigao mi mis iz Kine za 8 dana. :goood:
Iz Juzne Koreje paketi redovito stizu za 7-10 dana. Sto znaci da prije stigne paket iz istocne Azije nego s drugog kraja Hrvatske. :lol2: |
I meni su stvari iz Kine pocele dolaziti munjevitom brzinom.
|
Imam situaciju, naime naručio sam nesto, doslo mi je nakon 30 dana, no međutim doslo je nesipravno, kontaktirao sam sellera i dogovorili smo se da će mi on poalat novi item i ja sad čekam da mi stigne.
Nisam mu jos dao feedback, pa me zanim koji je rok za davanje feedbacka, odnosno je nakon 45 dana od narudžbe ističe vrijeme za davanje feedbacka? |
Ja sam se bas ponadao procitati da iz nekoga razloga paketi Juzne Koreje kasne posto mi je jedan na putu vec 11 dana a navikao sam da stizu za 7-8 dana. Paket je po tracking nr. predan avio kompaniji prije 9 dana. Obicno bi se nakon 3-4 dana nakon toga pojavio s nase strane tracking sustava (primljen-carina-proslijeden).
|
Citiraj:
zaboravi feedback, to ti ne riješava tvoj problem rok za otvaranje dispute-a odnosno reklamacije na proizvod je 45 dana, nakon tog ništa, ne možeš tražiti refund niti se žaliti... |
To mi je jasno, ali glupo mi je sad otvarat case, ako smo se dogovorili, nego ako me svalja da mu mogu bar dat -rep.
|
Feedback možeš dati do 60 dana nakon kupovine.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ioffer
ne kupujte lažnjake sa Ioffera. upravo sam dobio riješenje o privremenom oduzimanju robe i sad drhtim dok me ne ubiju sa cifrom za kaznu i uništenje konversica koje sam platio 130 kn.
:wtf2: |
Citiraj:
|
Tko ima iskustva sa prodajom preko ebaya? Jel postoji kakva posebna procedura ili je kao i za kupovinu dovoljno imati paypal racun i samo objaviti item za prodaju?
|
Citiraj:
Isto kao i kod mene, 10 dana ravno. Što se tiče naručivanja fejk stvari, sestrina frendica je naručivala neku torbicu ili što već, i sad je dobila čestitku uz onu sa carine da bi se trebala pojaviti u US u skorašnje vrijeme da se nagode ili što već. (Tako bar ona kaže, u detalje nemogu jer ih ni ta osoba nezna, a izgleda da se ni nenamjerava informirat više o tome) |
Citiraj:
|
Pozdrav,
zanima me kupuje li netko NBA dresove na ebayu i kakva su mu iskustva? Nije mi bitno da budu aktualni dresovi, dapače, rado bi uzeo neke starije. I vjerojatno replike jer su dosta jeftinije, iako se može uhvatit i pokoji original, posebno na aukciji. Zanima me znate li nekog sellera koji je potvrđeno dobar i s dobrom ponudom? I ima li problema s carinom? Ne bih naručivao više komada odjednom upravo zbog toga. Ako znate još neku stranicu sa dobrom ponudom, molim vas preporučite. Gledao sam na iofferu, postoji nekoliko sellera, ali nakon što sam im poslao nekoliko upita, ne čine mi se pouzdani. |
jedno pitanjce;
Citiraj:
Citiraj:
usput; ako imam visu electron, i na njoj trenutno nula kuna, šta će mi onda ebay skinuti, ili ću ići u minus zbog toga? |
Citiraj:
dužan si im $4.40 neće ti ništa skidat, ali će ti slat svaki tjedan dosadne mailove za invoice |
kako se toga riješiti? da im jednostavno platim? piše da će naplatiti oko 15-17.5.?
|
Citiraj:
ali neće ti neznam zamrznut račun u banci i slična sranja, i to nakon kojih 3 mjeseca valjda tek :lol2: i kao što već rekoh, svaki tjedan invoice da moraš platiti tih $4.40 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
za koliko vam otprilike stizu paketi iz UK? Narucio sam neke ventove jucer pa me zanima za koliko ih mogu ocekivat..
Ty |
Citiraj:
|
Citiraj:
narucivo sam s eBuy-a i zavii-a... |
Citiraj:
Bilo bi odlicno kad bi tako brzo stiglo :) :fala: EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Iz USA također, a Kina i oni dolje - ako dođe za 30 ja sretan :) |
Ako sam nesto htio uzeti i kliknuo commit to buy, a ne zelim sad to, kako se to rijesava ? cura je nes htjela i ja krivo kliknuo i sta sad ? jel se moze otkazati narudzba ili ?
|
posalji covjeku poruku
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Oba su rekla da nema problema i stornirali bez daljnjih pitanja. |
Evo uspjesno stornirano :)
|
Citiraj:
|
kupih tenisice, i dobio sam krivi broj, umjesto 44 lik poslao 46.
tenisice sam platio 500kn i 200kn carinskih troskova. lika sad idem tuziti na paypal, sto mogu ocekivati? ako cu mu morati vracati nazad i on opet meni ispravan broj, tko placa postarinu za vracanje tenisica? sta je sa carinom hocu li morati opet placati, ili pri primitku ispravnog broja samo pokazem placeno? ili pri slanju tenisica nazad selleru zatrazim na carini povrat carinskih troskova? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:02. |