![]() |
Nemamo svi iste prioritete :D
|
Nije stvar prioriteta. Igra ispod 50 fps-a jednostavno nije igriva. Što god ljudi govore, vidi se to trzanje i gotovo. Pričam svoje iskustvo.
|
A čuj ipak je. Da igram 60fps+ moram dati minimalno 1500 kn za bolji gpu koje ću ipak potrošiti na druge prioritete trenutno. Ja sam zadovoljan sa 30fps u single playeru. Bitno da je igra zanimljiva IMO.
|
igra je na 50fpsa je vise nego igriva
to sta si ti naucen na lockanih 60fpsa na ultra je druga stvar :D |
sve sto je u rangu sa televizijskim standardom je dobro za igranje, a to je nekih 25 fpsa...kao sto je telka fluidna, tako je i igra....stuttering i trzakanje je nesto drugo i nema veze sa fpsom...
|
može preporuke neke igre ili više njih za bilo pc ili ps4 koje bi me zaokupile preko 20-30h, volim open world tip, da ima zagonetke, malo mozga di moraš uključit, te ove pomalo dječje skoči, pokupi i pucaj, tipa super mario,rachet, a volim igre tipa: serijal uncharted, tomb raider, last guardian, zelda,far cry, amnesia, soma, rachet&clank
PS. navedene sam prešao, zasad gledam možda da kupim deus ex mankind divided za ps4 što bi me koštalo oko 100kn, zanimljive su mi i horizon zero dawn i crash bandicoot za ps4 a to bi uzo poslije deus exa zbog toga što mogu preprodat igru kad se izigram |
Fallout?
U svakom slučaju dobro vrijeme si izabrao, posto je sad steam summer sale :) |
Sad ti je witcher 3 na akciji 180kn (GOTY).
|
Moze preporuka neke stealth igre tipa Hitman, MGS, Splinter Cell itd.
|
Citiraj:
|
sniper elite 3 & 4 (obavezno igrat na Authentic težini bez radara i wall-hakova)
|
Thanks...
Igrao sam sve osim sniper elite 4...tako da i ona ide na listu:) Ps ako ima jos koja slobodno predlozite, ne mora bit novija. |
Može preporuka neke laganije strategije? Nešto tipa Age og Empires 2, Stronghold 2, Rise of Nation. Igrao sam recimo Red Dragon i on mi je pretežak, tj. ne da mi se ulaziti u neke dubioze. Tražim nešto lagano za ljetne dane :D
|
Igrao si Company of Heroes?
Inače, turn based su lagane. :D Civilizacija (IV, V), HOMM (III, V), ili drugačiji tip: XCOM, XCOM 2. Sve iz Total War serijala. |
Citiraj:
Citiraj:
|
A managment i city builderi? Tipa Cities Skylines, Banished, SimCity, Tropico, Anno... pa Rimworld, Football Manager, Farming Simulator :D Ljetne igre. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Earth 2150, vrhunska strategija. Nije komplicirana, a ima zanimljivu i prilično originalnu mehaniku.
|
Igra netko Paladins?
|
To je neka lošija kopija Overwatcha?
|
Citiraj:
|
Overwatch za sirotinju :D šalu na stranu, to je najavljivano prije OWa i prije je bilo available za igranje. S vremenom je igra pobrala dosta elemenata iz OWa, što vizualnih što mehaničkih, al fura neki svoj film i game modove. Dovoljno da ih direktno nebi uspoređivo osim hero based dijela.
|
ko voli akcijski rpg nek čekira;
(dva dana do izlaska) https://www.pathofexile.com/oriath u prošlosti je znalo bit problema sa serverima na dan izlaska veče ekspanzije...nadam se da ovaj put nebude :) |
Pitanja, odgovori, preporuke, savjeti, info, svaštara vezana za igre
Evo, otvaram temu da imamo službenu raspravu o tome.
Naime, tražim nešto za igrati iza Metro-a, a da je novije, i jednostavno ne mogu vjerovati da je 2017 za sada tako loša. Pa neće valjda Prey biti GOTY... Za sada loša godina što se igara tiče. Znam da dolazi još dobrih naslova, ali za sada loše. |
Jesi možda odigrao novi RE?
|
Ne igram takve igre, uopće.
Nisam tip za horore općenito, nešto miksano s hororom možda, ali ovako nešto ne. RE sam igrao još davnih vremena na PS1 i 2 ali kasnije ništa. Ovaj Anthem mi se čini ok. |
Hellblade: Senua's Sacrifice ima jako dobre kritike. Možda se isplati probati.
|
Nisam iskreno ni vidio da je ovo izašlo, ja ću svakako probati.
|
Stvarno je mršava ova 2017. Ja sad derem DOOM pa sam mislio Titanfall 1 i 2 odigrati jer stalno odgađam a nakon toga BF1. Sada je R9 Fury unuta pa napokon mogu prismrditi i 2017. g. :lol2:
Gear of War 4 mi se čini zanimljiva igra pa eto probaj ako nisi. |
PUBG? :D ili baš mora biti single player?
|
Ne mora biti, ali sigurno neće biti GOTY :)
Uvijek ide kombinacija SP + MP itd. Makar je SP u prvom planu. |
Da govorimo o PS4 onda bi ti svakako mogu preporučiti Horizon: Zero Dawn.
To je po meni PS4 GOTY. |
uncharted 4 ako je riječ o konzoli za mene
|
Citiraj:
|
Starcraft remastered :D
|
Citiraj:
|
Meni ova godina i nije loša.
Na PC-u imamo: Nier, RE7, Outlast 2, Prey, Hellblade, Torment, Night in the Woods, What Remains of Edith Finch, Endless Space 2, Hitman Complete S1, Styx: Shards of Darkness, Tekken 7, F1 2017, Od PS4 dobili Nioh, novi Uncharted, Horizon, Persona 5, Kingdom Hearts 1.5 i 2.5, Crash Bandicoot Isplati se jos spomenuti i odigrati Bayonettu i Vanquish koji su dosli na PC, Get Even i par ostalih. Konacno i Quake dosao, tj.dolazi, trenutno je u early accessu. Dolazi jos Wolfenstein 2, Divinity: Original Sin II, Dishonored: Death of the Outsider, The Evil Within 2, South Park: The Fractured but Whole, Assassin's Creed: Origins, Vamypr mozda. |
Dižem temu.
Što kažete? Ja sam odigrao dosta igara iz ove godine. PUBG, Call of Duty: WW2, Hellblade igram upravo, probao sam NFS: Payback, probao sam SW:BF2, probao sam Destiny 2, probao sam Dirt 4, probao FIFA-u 2018. Igrao sam i Prey jedno 3 sata, dosadilo, obrisao. Ono što nisam probao a moglo bi se možda spomenuti je Wolfenstein 2 i Andromeda, ali ne zvone mi ni one baš kao GOTY. Za sada nemam favorita ove godine. Meni je prilično crapy godina. Off Topic: Što se dešava s forumom zadnjih par sati? Svaki post mi baca errore, ova tema nije otišla na top kada sam komentirao itd.? |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:30. |