![]() |
499 kuna zar nije 45 posto 224,55?
Uredu jasno mi je, oni oduzimaju taj postotak od ukupnog iznosa i onda je to ta cijena. |
nop, da bez kalkulatora računaš pola je 250, znači može bit samo iznad toga jel
|
Da objasnio sam dodatno u prethodnom postu kako dobiju tu cijenu. Ne znam zašto samo imaju u ponudi deluxe verziju igre. Ista stvar je i sa igrom Detroit become human koju sam uzeo na popustu koji mjesec ranije.
|
Citiraj:
Oduzimati od čega? 45% od nečega je taj iznos manje 45%. |
Igra je snizena za 45%, a ne da kosta 45% cijene. Da je tako, onda bi bila snizena 55%.
Ako cemo cjepidlacit, igra je snizena za 45.08016032064128% Snizenje od 45% bi bilo 274.45kn. |
Uspio piknuti Spidermana... Javim dojmove.
|
Kad ga predjes, mogao bi mi posudit :D
|
Citiraj:
|
Može. Javim se za koji dan čim ga prođem. Dat ću ga tu u opticaj na forumu kada ga prođem.
BTW. ima netko fifu 18 ili 19 da ne igra? |
Imam ja Fifu 18. Ako sinovi ne igraju mogu je posuditi. Nedavno zavrsio GoW, ali sam ga poklonio, jbg.
Poslano sa mog Samsung Note 8 |
Citiraj:
Za svaku igru skoro možeš to reći.. Citiraj:
A čuj, protiv kompa i kriplova je isto kao igrati call of duty na easy mode. Ali zato nije lako kada povećaš težinu, aka igraš protiv živih ljudi koji znaju igrati :beer: |
Nije izravno vezano za temu o igrama na konzoli ali HCL portal je prenio zanimljivu vijest prije par dana za sve vlasnike ps4.
Preporuka je isključiti primanje poruka od osoba koje nisu na listi prijatelja. Na PlayStationu 4 kruži poruka koja može uzrokovati rušenje sustava |
Kaže Sony da su to fixali danas/jučer.
|
Citiraj:
Poslano sa mog Samsung Note 8 |
Ako bi netko odigrao Rainbow six, neka se javi. Stoji mi doma jedno vrijeme već, zasitio sam ga se malo...
|
Igrao jučer Spidermana nekih 2-3 sata. Navukao sam se samo tako, odlična igra za sada. Grafika odlična, open world po New Yorku impresivan, za sada nema nikakve konkretne priče, idi tamo uzmi ovo, pa idi tamo pa napravi ovo, ali nekako imam feeling da će se lagano zapetljati sve zajedno.
Uglavnom, jedino što me ingrigiralo je to što kada sam ugasio igru pisalo je 10% da sam već prošao. Ostao sam onako WoW. Ali tako i računam, nekih 30h gameplaya. PS4 PRO se lijepo čuje kada igra radi, znači da je grafički na razini GOW i Horizona. |
Citiraj:
|
Za sada vrijedi.
Taj open world po New Yorku, savršeno :) Naravno, prvo sam tražio najviši neboder da odem gore, okrenem se prema sjeveru kad ono s nebodera vidiš Central Park... Fakat su to dobro odradili. Danas šibam dalje, pa da vidim kamo se priča razvija, za sada su neke sitnice samo kao Questovi. Idi spasi ove od provalnika, uzmi svoju torbu, upgrade armora itd. |
Ljudovi jel se isplati dat 38kn za need for speed iz 2015-te? Vidim da je sad na saletu a nisam ju dosad igrao :)
Imam Rivals i on mi je tak tak... Sent from my LG G6 |
Ja volim igrati NFS, bilo koji. Tako da mislim da tih 40-tak kuna nećeš požaliti.
|
Kupljeno, skida se :)
Sent from my LG G6 |
|
Hahaha. Koji disk imas, 500gb? :D
|
Briši ovo "Petak 13." smeće :D
|
Citiraj:
1000GB, ali kad sve imam digitalno onda se napunilo, ali sredio sam jer treba uz tih 100GB što treba skinut imat još dodatnih 50GB slobodno radi instalacije :zdero2: Citiraj:
Ma stavio bzvz da skidam da isprobam, a vjerojatno neću ni upalit :D |
Javi da li se isplati.
|
@mirko - onda si dobar :D
I ja sam na tb disku, ali nemwm jos toliko puno igrica :) Mislim da bi i kod mene sljedeca mogla biti rdr2. |
Ja jučer bacio oko na storage kad ono 680GB zauzeto od 860. Ostao sam onako, wow!
Imam PS 4 mjeseca :D Tako da sam se bacio na brisanje stvari koje sam prošao ili sam uzeo samo tako da imam. Uz to, imam pitanje. Imam spidermana na blurayu. Ako kupim DLC preko store-a, moram imati BR originalne igre ili da bi igrao DLC ne trebam? |
Trebas
|
Hvala.
|
Medij ti uvijek treba za pokretanje igre.
|
Da, čista logika, ali ajde, provjerio sam da budem siguran.
Enivej, spiderman je odličan, mada mi djeluje nekako kratak. Na 53% sam, nekih 10h gameplaya imam. Ali fightovi i swinganje kroz grad, odlično. Side misije bez ideja, bez ikakve poante, ali ajde, zabava ja zagarantirana. GOW slijedeći pa RDR 2. |
Misliš "Dad of Boy" je idući? :D
|
@mommi - svaka ti cast. Ja sam koma s vremenom pa se zna desit da jedanput kroz tjedan dana upalim ps. Ti to bogme dobro soras :)
|
Moj PS4 pro ima oko 400gb slobodno. Sta odigram obrisem. U prosjeku, igram dnevno 2 sata, ovisno o obvezama. Vikendom vise, ofc.
Poslano sa mog Galaxy S9+ |
Citiraj:
Uzeo sam prije 7 dana Spidermana, imam 10h gameplaya, tako da nije ništa prestrašno. Zvuči tako, ali nije. :) Mislim, znao sam ja i 10-12h PUBG odigrati u komadu, znao sam nekad i 20 i više sati igrati WoW. Ovo je mila majka. |
znači, slabi ste jebači vi ovdje
|
Dobri smo jebači, baš zato jer smo slabi igrači :)
|
Citiraj:
Ponekad bih volio da je obrnuto :D |
Istina, ja peglam cca 23 do 01 svaki dan, skupi se tu sati ho ho ho...
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:26. |