![]() |
Citiraj:
Ma jedino kaj me brine ta baterija, ostalo je na nivou.. Imao prije G4 i baterija e srednja žalost, a pogotovo dok mob pritegneš.. Nadam se da na G5 nije baš tolko loša, naravno ne očekujem čuda, al okolo pričaju da je baterija bolja neg na G4.. |
Jel netko naisao na G5 Dual sim (H860N) a da ga prodaje koliko-toliko provjeren trgovac ?
|
Citiraj:
100% 07:09h-korištenjem do 07:17 99% |
Obicno 100% funkcionira malo drugacije od ostalih stanja. 100% je vise kao 100-105%. Probaj sa 90-ak % ostavit telefon preko noci.
Kod mene G3 u idle-u moze bit 15h sa 100% battery. Dok inace preko noci padne za 1-2%, ali ja ne gasim WiFi. |
Citiraj:
Salu na stranu, vjerojatno drugacije kalibriraju bateriju, tipa da pokazuje 100% kad je zapravo malo vise, kao sto i sam kazes... Meni je G4 sa MM-om inace trosija samo 2-3% preko noci. |
14%-23:25h
Wifi on |
Kod mene se G4 preko noći puni na bezicnom punjaču, jedino se zna desit da ga ne stavim ispravno, obično ak idem kasnije spavat pa se ne napuni do jutra onda bude veselo tokom dana :D.
|
9%-06:10
10ak obavjesti na not.baru |
Da li LG uređaji imaju 1 godinu ili 2 godine jamstva ? Vidim da mi piše u jamstvu neko osnovno jamstvo od 12 mjeseci na uređaj i onda je spomenuto neko produženo jamstvo od jos 12 mjeseci, ali ne znam jel to svakak vrijedi ili se to nešto moralo "dokupiti" ?
|
Dvije godine
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Dvije godien na uređaj, ali na bateriju i dodatnu opremu 12 mjeseci:beer: |
Ako cak nije 6m na opremu
|
Citiraj:
SD810 na Nexus 6p i HTC M9. Poznate grijalice i žderači baterije. |
Citiraj:
Mislim da si se prevario po pitanju 6P, recenzije to nisu spominjale kao problem, mnoge su čak pohvalile kako hendla SD810 po pitanju grijanja i cpu trotlanja. Just sayin' |
Citiraj:
To je bilo u početku. Koliko sam čitao u početku problematični SD810, no Nexusi znaju dobro imati ispoliran softwer. Koliko je išlo fixeva na 6p. |
Citiraj:
Tema je LG pa... /off Edit: bit ce da mi je krivo "zazvonilo", tnx @mileni. |
Nedavno sam ponovno uzeo OP2. Nema nikakvog grijanja, ali ama bas nikakvog. Cak ni topao na trenutke nije. Ne gejmam nesto previse, ali ovo malo sto odigrao podnosi odlicno, i stvarno ni u jednom trenutku nije bio ma ni malo jace topao, kamo li tek vruc.
Imao sam OP2 i kad je tek izasao. Imao je strasnih sw bugova, ali nije mi se pregrijavao nikako. Zato sam ga sad ponovno i uzeo, instalirao cm13 i uzivam :) |
Da li G4 ima kakve poznate probleme sa mrezom na nacin da je sam od sebe nedostupan za poziv i sms a normalno radi korisniku?
|
jučer dobio mail od ekupi sa popustima, uglavnom ima mobitel LG G3 D855 16gb za 1889kn, mene zanima jel ga se isplati kupovat? model star 2god. mislim bio je pila kad je izašao no danas kako se nosi sa operativnim sustavom i aplikacijama? sadašnji mob mi je iphone 5s koji zadovoljava moje potrebe, malo fejsa, mail, koja poruka i poziv na dan ali mislim da je vrijeme za upgrade, nisam neki pretjerano zahtjevan korisnik
i jedno OT neko mišljenje o wireless punjenju, jel to "šteti" bateriji, sestra uzela neki bundle sa s7 edge i dobila one očale, sd karticu i onaj tanjur :D za punit mobitel koji bi sebi prisvojio ako nije nešto loše za bateriju, pod uvjetom da G3 podržava tako punjenje |
Imaš jeftinije kod Todorića. Upiši kod CAT10 za 10% popusta.
|
Citiraj:
ako imaš poklopac sa wireless chargerom onda možeš a ako nem ima za kupiti tih modula ili čak cijelih poklopaca.. https://www.youtube.com/watch?v=AKAR1KUBt9k |
Sta je zadnje izaslo od FW-a za G3 32Gb ? Nisam sad pratio neko vrijeme.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
v30f grcki
|
Citiraj:
|
Meni radi sve OK...
|
Službeno, v30c, čisto da se ne nađeš iznenađen, ako ti mobitel završi na servisu, pa mu garancija bude poništena.
|
Nema to veze sa garancijom. Moj stari g3 je bio na 6.0 a jos nije bio dostupan kod nas i uredno je servisiran
To je sve update od lg-a |
Čitaj starije postove, pa vidi kako je u slučaju "to je sve update od LG-a" poništena garancija.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
Imas ti slucajeva gdje ljudima kojima neznaju svoja prava svašta uvale.
Nemam ja sta citat. Meni je priznata i mora bit priznata. Pricam o stock firmware verziji. Apsolutno nema nijedan razlog zasto nebi bila priznata. Jel ti mozes kupit taj mob u grckoj? I gdje ces s njim na garanciju? U grcku? |
Svaki IMEI ima svoju listu verzija softvera koje podržava. Ako se to ne poklapa kad mobitel dođe u servis, radi se o neovlaštenom flashanju, a zbog toga imaju svako pravo poništiti garanciju. Samo je do njihove dobre volje hoće li progledati kroz prste ili ne.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam Lg G3 32gb.
Trebam pomoč.Dakle imam dva problema. 1. nemam one zvučne obavijesti ko na lolipopu kada reguliram glasnoću zvona uopče mi se ne čuje glasnoća tj. onaj pip. 2. Kad je baterija slaba uopče mi mobitel također ne baci obavijest da je baterija slaba, tj. on stavi vizualnu obavijest kad ga ja otključam, ali nema također zvučne obavijesti. Na mobitelu je android 6.0,Pa evo molim da mi bilo tko pomogne. Hvala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: @devaa e to je već normalnija slika korištenja ram-a ;) |
Citiraj:
|
|
Danas sam saznao da se LG navodno nakon idućeg kvartala povlači sa HR tržišta i da neće više biti prisutan kod niti jednog operatera, prema izvorima "iznutra" Lenovo će se gurati sada
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:24. |