![]() |
Zovi sluzbu nek ti netko dode, zna daljinski pocet zajebavat, a ponekad i prijemnik na STB-u tak da će nešto morat promijenit.
|
Prije nekih 30dana bio tehnićar i zamijenio novi STB ali je ostao stari daljinski jbg. od onog prvog, a izgleda da ću morati probati zvati da vidim što će reći ali taman riješim neke probleme i sad opet neki novi:hitthewal: da znam da bi radio neki drugi daljinski kupio bi novi pa da sve mogu preko njega..... i TV,linija,net...
|
šta je ovo na nuli HBO
|
Citiraj:
|
imam jos godinu dana(2 ukupno) ugovora na opti tv surf znaci net i tv.zanima me prijevremeni raskid ugovora koliko bi me kostao.ruter i stb imam u najmu
|
otkad je ovo druga platforma optiv mi steka a dosad je sve radilo OK
kad ugasim stb onda pri 2.pokretanju samo crni ekran zvuk ništa pa moram restart imam i "bug", kad pritisnem INFO da vidim sta ima na programu onda mi se gore pri vrhu info nemiče sve dok ne prebacim na drugi program imali pomoci |
Jel se moze uzeti samo OptiTv, bez interneta ili telefona i kolika je cijena? Na stranici njihovoj vidim samo kombinaciju sa telefonom ili internetom.
|
Ako i može bit će ti skuplje od kombinacije. Uzmi si telefon i isključi ga, tj. nemoj ga ni spojiti.
|
Kako vam radi optitv? Trza li i ima li usporavanje neta dok tv radi?
|
meni radi OK al onaj bug jos nisu ispravili da mali info podsjetnik sa vrha ekrana nestane kad izađeš iz info aplikacije ili kako god
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Zakon im je ova opcija ponovnog pokretanja filmova ili serija koje smo propustili...
|
Optima ponudila nove pakete brzina do 40 Mbps
Kao što naslov kaže, i Optima je digla brzine. Koliko sam brzinski vidio, ponudili su i mogućnost uzimanja nekih paketa na mjesec dana i sl.,a ne kao do sada na 1 ili 2 godine (npr. HBO ili FULL paket).
Više o tome na: http://www.optima.hr/hr/korisnicka-podrska/obavijesti/ |
Ovo nije loše.
40Mbps VDSL (TO2 paket), 205kn na 2 godine. Samo da je dostupno :D |
zasto nema ponude pod O paketima?
nema O2TV paketa? sta sa nama koji smo pod ugovorom još?besplatno dobiti VDSL? |
Zvao sam danas za dostupnost, cura koja se javila nije znala za cijene TO2 paketa, pa sam joj čitao iz cjenika :fiju:
Kaže da su O2 paketi za VDSL u biti preko T-coma (bitstream), a TO2 paketi su preko njihove opreme... zato je i jeftinije. Za sada me samo ubilježila "da sam zainteresiran, pa će me netko kontaktirati slijedeći tjedan". O2 40Mbit VDSL 265kn TO2 40Mbit VDSL 205kn Bar tako piše u cjeniku... |
Citiraj:
|
Trenutno sam na O2TV Surf + 10mbit = 262kn
Po novom bi možda mogao uzeti TO2 40mbit (telefon+net) za 205kn. Fino fino. :) Kažu da promocija novih paketa ide od 1.3. |
da, i ja sam sad zvao...i neće biti besplatnog povećanja nama koji smo već pod ugovorom kao na tcom nego novi ugvor
kroz veljaču je bila kao promocija besplatna opcija TIMESHIFT ( gledanje propuštenog sadržaja) sada više nije i košta 10kn mjesečno kao dio paketa snimalica 10 (10h snimanja tv programa) ciganče fino fino |
Kostala je cijelo vrijeme toliko, samo sto je pustena promotivno na mjesec dana svima.
|
3 dana već čekam da mi uključe snimalicu 10 radi timeshifta
koda sam naručio kodove za lansiranje nuklearne bombe Citiraj:
to se odnosilo na nove pakete VDSL gdje neće biti besplatnog povećavanja brzine kao na TCOM (tako mi rekli u službi za korisnike) |
jučer sam se slučajno putem daljinskog pretplatio na cinemax nešto za 67.50kn, kako otkazati tu pretplatu?
|
Dvije godine se natežem s njima oko brzine, kažu 40/6 maximalno.. sad pred istek ugovora ( još par dana) podnesem zahtjev T com za priključak i danas Optima bez najave i ikave informacije digne brzinu na 60/ 10 bez problema. Nažalost kasno, al eto . Ruter se resetirao sam, opti tv smrznuo, restirao opti tv ,učitalo vrlo brzo, ja provjeriti brzinu i ono 60/ 10... čak i hd kanali rade bez trzanja. Pa eto, ako koga zanima..
|
Klasična hr prića, reagiraju kad je već kasno.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00. |