![]() |
Citiraj:
Najvaznije mi je da ustedim sto vise vlastitog vremena pa bi printer trebao biti jednostavan za koristenje i obavljati svoj posao bez gresaka. Broj stranica - do 20ak mjesecno. Kolika je razlika u cijeni izmedju adf i dadf? |
ADF je automatsko uvlačenje papira, a DADF vjerojatno ima i duplex funkciju (ispisivanje s obje strane papira).
|
pozdrav! molim preporuku mf uređaja (print, scan, copy).
-ink jet, 100-300 str./mj., scan i copy ponekad (ne prečesto), fotke i takve stvari se uopće neće printati, neka velika kvaliteta ispisa nije krucijalna, što jeftinija zamjenska boja -poželjno ali nije strogi uvjet:wifi, duplex -budžet oko 700kn |
Uzmi neki HP nećeš pogriješit, a zamjenske boje pokušavaj izbjegavat.. nikad ne završi dobro
|
imam dva koja su progutala poprilične količine zamjenskih boja i još uvijek rade sasvim normalno...izračunao sam da se s oba isplatilo...a ovaj ne ide meni, zahtjevi su takvi kakvi jesu. samo sam prenio vama ;)
|
Ja sam canonovac :), al nisam siher da do 700 kn ima single ink multifunkcijki možda mg5xx serija ili ako ima nešto niže.
|
Citiraj:
Malo sam doradio opis, nadam se da je sada jasnije. Anyone? :) |
Koja je razlika između HP M125A i M127FS (osim 200 kuna)? Kakva je situacija sa zamjenskim tonerima? I na kraju, koji uzet? :)
|
ADF i fax, inače isto, hrpa zamjenski, cca 100kn za 1500str deklarativno
|
Hvala na info, onda će bit dobar i jeftiniji
|
Ja sam imao brother dcp-195c mf (print,scan) kostao oko 400kn i radio je nekih 6 godina na zamjenskim bojama od 20kn po cartridgeu, ali izgleda da ih sada na zalost vise nema na trzistu kao ni alternative za te novce.
|
Uzeo na kraju 127fs jer sam naletio na akciju u Metrou. Ako još koga zanima, 100 kuna manje od redovne cijene (899)
|
evo i mene sa istim/sličnim upitom: dakle printer/skener/kopirka, za što manje novaca a da nema problema sa radom sa zamjenskim bojama. printat će se kakvih 20-30 stranica mjesečno, kvaliteta ispisa krajnje nebitna (deklaracije i slične sitnice u maloj količini). i još jedno dodatno pitanje: imam epson sx130, da li tko zna koje zamjenske boje najmanje problema stvaraju jer me ove koje sada koristim izluđuju (orink). thx
|
Pozdrav,
malo sam prolistao prethodne stranice pa evo pitanje. Potreban mi je multi laserski printer (copy-scan-print) u boji -printanje 50ak stranica za kucnu upotrebu mjesecno -jeftine zamjenske tinte -nebitna kvaliteta i brzina ispisa Budzet 750-1000 kn |
Ima tko iskustva sa ovim Brother printerom?
http://www.futura-it.hr/katalog/peri...alni/bro-0025/ OK printer za tu cijenu ili ima sto bolje? |
Citiraj:
Ja ga uzeo jučer. Ima mrežni priključak, wifi i naravno usb mogučnost spajanja |
Giga
Multifunkcionalni i još laser u boji sa jeftinim zamjenskim tintama za soma kuna? Teško... |
Citiraj:
Citiraj:
|
trebao bih printer/skener 2u1 do maksimalno 500 KN, naravno bestbuy gdje bi cijena boja bila najjeftinija moguce, ugl. neki bust buy za tu cijenu. hvala!
|
pa odes na web trgovinu.. p/s/c
izlistaš po cijeni.. od min prema max. i koji je prvi.. pucaj |
Citiraj:
|
jel itko probavao adriatix pakete ovdje i isplati li se tamo kupovati?
|
Citiraj:
|
Možda su ovo nove verzije.
|
:) ne znam što bih rekao. pročitao sam raznih iskustava. najveći turn off mi je njegov "najeo sam se bunike" eleboracijski pristup kao odgovor na većinu pitanja kao i reklamacija.
|
Gledam malo njegove oglase... covjek je malo bahat... a da ne pricam da u dosta slucajeva tvrdi da su njegove punjive kazete bolje od onih s ebaya, a on ih isto od tamo nabavlja
|
|
Citiraj:
Lik je za jeftine novce nabavio te uredske printere, zatim po ebay-u ili amazonu pokupovao setove i onda to složi te prodaje po višoj cijeni. Ja imam negativna iskustva s tim likom, donio svoj printer da mi stavi zamjenske punjive tonere i boje i kad sam došao doma već od prvog dana nije radilo kako treba. Crna donekle, ali ostale tri boje nikad nisu proradile kako treba. A kad zoveš korisničku podršku onda ti samo sere preko telefona/mobitela "mora raditi mora raditi", tako da nemaš nikakvu korisničku podršku kad ti nešto pođe po zlu. Uglavnom nikad više ! Radije kupi novi printer jer je printer potrošna roba. Čak ti malo bolja tipkovnica ili miš traju dulje nego običan inkjet printer kojem je proječan vijek trajanja 4-5 godina. |
Pomoć momci.
Treba mi za jedan ured AIO ili kopirka. Nisam ni sam siguran što uzeti. Printer i skeniranje mi nisu nužni, ali nisam siguran da im treba profi kopirka od 5+k kn. Treba kopirati cca 1000 listova mjesečno, crno bijelo. Bitno da je robusnije, čvršće građe, da ima solidnu brzinu ispisa. Kaj bi bilo najisplativije kupiti za cca 2.500-3.000 kn? Ili je ipak za tu količinu bolje ić na neku skuplju kopirku? |
Za tu količinu ipak treba uzeti neko profi rješenje. ADF i duplex bi trebali biti pod 'obavezno'. Vidi Xeroxe.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:05. |