![]() |
Citiraj:
Druge runde pickovi? Ja sam vidio 4 unprotected 1.round picka u okc. Edit: 4x unprotected 1st rnd pick, 1x protected 1st rnd pick, 2x pick swaps. |
opa. pg13 i kawhi zajedno. to je odlican kombo plus sto clippersi vec imaju solidnu ekipu..
okc sad jos nek trejda westbrooka u lakerse ili knickse, i imaju osiguran rebuild i buducnost slijedecih deset godina :D |
dobar posao za obje strane, pg je rekao da zeli ic i ovi su ekspresno rijesili i u zamjenu dobili kamion pickova, danila i shaia
clippersi su odrijesili kesu ali to je bio uvjet za dobivanje kawhija, pa kad pogledas sta su sve dali za kawhija i pg, odlican posao sada je na okcu da rijese pitanje westbrooka, adamsa i danila, playoff je tesko dosezljiv ove godine uz ovakav zapad |
Citiraj:
|
I vratit u Seattle fransizu.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Iskreno, sumnjao sam da nešto mute kada su skupili toliko pickova (pogotovo sa ovim zadnjim kojeg su dobili od Miamia), ali nisam bio siguran što točno.
A tu su bili i ovi twitovi od prije par dana
All the signs were there :fiju: Jedino mi je žao što eventualno TOR nije dobio ništa u svemu tome ... osim 1. naslova naravno :) Njih sada čeka jeb.. posao oko rebuilda, ali nekako mi se čini da nisu bili niti spremni platiti 80-100 milja poreza u slučaju da zadrže Leonarda, a sada je sve puno jasnije. Sve u svemu, vjerujem da su svi zadovoljni. Ova dvojica idu kući, OKC je dobro prošao, TOR ima naslov, a liga je opet u balansu. Najs :) |
a Bron vise nece biti kralj ni u gradu u kojem igra :D
Leonard oko sebe opet ima slozenu mamojebacku obranu i dobru momcad. drago mi je da se PG maknuo od onog indijanca. OKC bi fakat najbolje napravio da i njega trejda i krene sad u kompletni rebuild, ovakva ekipa nece uci u PO na zapadu. irving, leonard, davis, george.. kad pogledas kako zadnjih godina zvijezde iskamcuju trejdove, sta ti uopce znace ugovori :D |
Može se očekivati da će Kawhi igrati 60ak utakmica u sezoni, a Georga neće biti prvi mjesec dana pa dok se uhoda i ako ga ne uhvati injury bug. Predviđam 53 pobjede za njih. Krvav je zapad.
|
Zubcu upala sjekira u med, iako sam navijao za to da Kawhi ostane u Torontu.
|
Sto sad s torontom?
Pascal, lowry, ko je ostao? Jel green ostao? Budu se borili u midfildu, to je to. |
Green u Lejkersima. Pascal najbolji igrač
|
Pisi kuci propalo :D
Povlacim napisano, borba na zacelju. |
Bit će zanimljiva sezona :)
Отправлено через iPhone |
Citiraj:
Cek, jel raptorsi stvarno nikog jaceg nece dovest. |
Nemaju mjesta u capu
|
Toronto doveo staly johnsona. :) :D eto pojacanja.
Zubac dobio 28/4. Dmc potpisao za lakerse na 1 godinu, rondo na 2. |
Citiraj:
Meni je zanimljivo pojačanja Clippersi, Lakersi, Jazz, Knicksi. Svakako će biti uzbudljivo. Edit. Boogie u Lakerse. Malo skeptičan, nakon ozljede nije baš puno pokazao GSW Отправлено через iPhone |
Dobro je popunjen roster Lejkersa
Rondo/Cook/Caruso Danny Green/Caldwell-Pope/Daniels LeBron/THT(rookie) Davis/Kuzma Boogie/McGee |
Nadao se i ja da će Kawhi ostati u Rapsima, ali vjerojatno je presudila želja za prstenom u 3 različite franšize. Ako ništa bar je odabrao ekipu bez Nba titule, koji su sad sa njime ozbiljni contenderi.
Ali daleko je to neizvjesnije od kretenčine Duranta, koji je prešao u 73-9 ekipu pa poslije kmezao okolo da je u pitanju "hardest road" :D |
Citiraj:
|
Ne pise. Ali mislim da je dobio 5 milja ili manje.
Imali su 32 milje mjest, d. Green je dobio 15, cook je dobio 3 (6/2), pope 8 (16/2), mcgee 4(8/2) rondo vet min 2.6 milja. Tak da je mozda uzeo i vet. minimum. |
3.5 milje.
Lejkersima ostalo 6.7-11 milja ovisno o tome kako su ugovori postavljeni. |
Citiraj:
|
tldr je
Imaš soft cap (108 milja) i svaki ugovor ti se računa za tu godinu. Ali min ugovori su manji cca 30% (veteranski minimalni ugovor ti je ak se sjećam 2.5 milje al se računa 1.7 ili tako nešto) a oni trenutno(službeno) imaju 110 milja KLIK . Ostaje im samo iznimka od 4.5 milje. Iznimke imaju ekipu koje su van tog capa da i dalje mogu taj iznos dati jednom igraču ili više njih. Ako si van capa možeš potpisat min ugovora kolko želiš. Lejkersi imaju LeBrona $37,436,858 Davisa $27,093,019 Greena $14,634,146 KCP $7,692,308 McGee $3,942,308 Cook $2,926,829 Kuzma $1,974,600 Dudley i Daniels 2x $1,620,564 Boogie $3,500,000 Ali zbog onog gorespomenutog exceptiona McGeeov ugovor i od Dudleya i Danielsa se ne broji u cap ako prije toga popune do 108 milja. Znači lejkersi sa gorespomenutim igračima imaju slobodno još 12,742,240, ali zato što nisu popunili sva mjesta u ekipi u cap ulazi i squad slot cap space koji je ja mislim 974,000 tj 974,000 * 6 mjesta (ukupno 6 potpisanih tj lebron, davis, boogie, cook, green, kuzma) i ispada cca 6,900,000 dolara u cap spejsu. |
Pa s cim su raptrosi popunili cap
|
Lowry ti je 33.5 milje, Gasol 25.5, Ibaka 23.3, Powell i FVV skupa 20 i to ti je skoro cijeli cap a imaš 5 igrača :D
|
nisam imao cajta citati nista drugo osim ove teme.
Green u LAL znaci Danny ili Draymond? pa koji vrag se dogodio u tih pol dana kak nisam online? :D |
danny, ne dray :D
|
valjda da se utjese kaj im Klay nije htio doci, uzeli su si njemu najslicnijeg igraca :D
|
U 50% cijene :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:29. |