![]() |
Svaka čast Huaweiu, P40 je zadržao standardne dimenzije za tu seriju telefona. Ako se da (a navodno da) instalirat google play. Odličan izbor za one koji ne žele ciglu u ruci.
|
Za sada se (navodno) da instalirati GP. Međutim, bili smo svjedoci da je Google blokirao instalaciju na neke njihove modele nakon što se otkrio hack za instalaciju GP-a.
|
Citiraj:
Recimo tako su se nekad davno,kada sam dobio dozvolu kupovali i auti. Jedan je pisalo za serijsku opremu: klima,servo,el. podizači prozora,CD player,putno računalo,grijana sjedala,automatik. Drugog si pogledao i piše za serijsku opremu: ne,ne,kurbla prozor,radio kazetofon,obrtomjer,ne,šaltgetriba. Nisi treba sjesti u oba da bi znao da je prvi bolji za tu(istu) cijenu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače su to mrtve brojke na papiru, treba vidjeti kako je to sve optimizirano, koliko je softver ispoliran, ima li bugova... |
Samo nadobudni misle da ak je na papiru bolje da je tako i u praksi.
|
Citiraj:
Отправлено через SM-N975F |
Citiraj:
Napravili su ogroman hype i fokus na specse - pogotovo one od kamere da bi na kraju od svega toga ispalo govno. Totalno neopravdana cijena za uredjaj koji u startu ima takve falinge i to kod osnovnih stvari poput fokusa i kvalitete leca. Edit: Da ne offtopicarimo previse o zamzungu u huawei temi, stavio sam tamo link za jedan kvalitetan (IMO) review s20U kamere... |
Citiraj:
Ameri su fino podmetnuli huaweiu, nadajmo se da cemo dugorocno baram dobiti alternativu googlu. |
108mpix u mobu je jedna od najvecih prevara.
Zanimljivo iskljucivo tehnoloski nepismenim osobama. |
Citiraj:
I ne govorimo o nekoj amaterskoj konkurenciji već o hebenom Šaomiju. |
|
Citiraj:
_________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Što su na kraju, relevantni ili plaćenici? Ili ovisno o mobitelu i diskusiji :) ? |
Citiraj:
|
Znači isto kao i ovdje na forumu? Sve jasno.
|
Po meni je jedino relevantno sam vidjet i usporedit slike, ima nekoliko smartphone siteova koji su dovoljno pošteni da stave ne-modificirane slike. Pa čovjek može sam vidjet što mu je bolje.
Ovi DxO i sl. gdje mi netko drugi govori što je bolje bi radije preskočio. |
DxO, bezveze, treba vidit u praksi rezultate, znaci u svakodnevnom koristenju..
Huavej ce jos kamere ispolirat, zato jer ce vrijeme pokazat neke propuste u softveru i onda ce to rijesit. Kamera na P40 out of box je bolja, nego dok je izisla P30 serija, tam su kameru sredili tek nakon brojnih updejta koji su ju ispeglali. |
Da, dobar su posao napravili sa P30 serijom unatoč ovim izdrkavanjima sa USA. Mene je ugodno iznenadilo i brzina i učestalost izbacivanja tih update-a prošle godine.
|
Ljudi se previse pale na te jadne mobitelske kamerice sa jadnim malim tiny senzorima i overorocesiranim jadom od slika.
|
Širiš negativu po forumu u svakoj temi. Još par takvih i ideš u izolaciju :D
|
Po DxO-u su pljucali i kad je P30P izašao pa se ispostavilo da nisu bili u pravu...toliko o tome.
Isto tako su ovdje neki govorili kako Huawei i updateovi ne ide u istu rečenicu, pa su opet pogriješili i oko toga... P40P je zvijerka u svakom slučaju, mogu mislit šta će onda P40P+ napraviti na tržištu...dar-mar :D |
Ma ovaj P40 će bit super mob, jedino me bode u oči što nema podršku za gappse..
|
Citiraj:
A s Googlom se nikad ne zna, već su izjavili da bi htjeli natrag suradnju sa Huaweiem, pitanje je jedino šta Trump o tome misli...ili ne misli. S obzirom da su trenutno fokusirani na koronu, možda Huawei bude morao duže čekati na ikakvo razmatranje. |
Citiraj:
Jel to onda znači da nema ni reklama? |
Citiraj:
|
Gledajući ovaj video, ispada da sam ja od svog Galaxy S7 napravio Huawei jer sam u custom ROMu ubio skoro sve Googlove servise i stock appove osim Gmaila i Mapsa :D
Fala na info. Meni osobno bi čak i ovakav "oklaštreni" Huawei i odgovarao. |
tako je, odgovaralo bi nama na PCE, ali nebi tvojoj mami, babi, ujni :D
mislim da smo mi promil ipak ljudi kojima ovo nebi predstavljalo problem |
Ako je išta sigurno sa P40 serijom, to je da neće imati bloata 🤭
_________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Za njih su Galaxy A modeli, Šijajomiji do 200 ojra, Realmijevi i slični akcijski junaci :)
A ovdje i pričam o "nama". |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:49. |