![]() |
500 kn je neka ok cijena za taj uređaj ako je ispravan. u dobrom stanju i ima neki stariji iOS od 7-ice (idealno 6.x).
Ali ako ima iOS 7, zaboravi, samo ćeš se naživcirati koristeći taj mob. Imao sam 7icu na 4-orci i to je katastrofa sporo. |
Ide 4 i za 400kn.
|
Jel imate na umu gdje bih mogao kupiti 4 za 400 kn koja je u relativno dobrom stanju?
|
Na njuškalu pogledaj, tamo precjenjuju ali ipak se nađe i nekih normalnih cijena. Naravno ako ces tamo kupovat nemoj nista poštom nego samo na ruke i dobro pregledaj mob.
|
A koji ios preporučujete za taj mobitel?
Jel bi osjetio kakve bolje perfomanse s obzirom na sony e1? |
Sony xperia e1 je neupotrebljiv mobitel, tako da ces osjetit razliku i vise nego peterostruku
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ispod 2000kn sigurno.
Da sada prodajem svoj savršeno očuvani iPs nebi ga dao ispod kakvih 2300kn. A obična petica bi po tome vrijedila od 1600-1900 |
Citiraj:
|
Neka oni drže cijenu, neka, a tko hoće neka kupi.
probaj ubost nešto, cjenkaj se, ali pazi što kupuješ. Obavezno kupuj "na vidjeno", i još bolje, provjeri mobitel tamo gdje je kupljen (vip, ht...). |
Jel znate neki dobar servis u Zagrebu a da je jeftin da mi promijeni zvučnik na 4s?
|
Dobar i jeftin ne znam. Moja preporuka je za iKliniku na Fallerovom šetalištu, dobri su, ali nisu baš jeftini.
|
Krex samo budi svjestan da gdje god odes ugradit ce ti kineza za masne pare.
|
Da li netko zna koliko bi koštala zamjena power tipke na iPhone 5 i WiFi antene?
|
Wifi antene ili wifi chipa?
Puno ljudi to miješa. |
Iskreno ne znam, znam samo da se ne mogu spojiti na wifi
Nisam još nikome nosio mobitel tako da ne znam |
Problem sa wifi je imao rodjak, odnio je mobitel u iExpert u Rijeci. Popravak je koštao 600kn i drugi dan smo ga pokupili sa servisa. Garantiraju 6 mjeseci ili čak godinu, nisam siguran.
Wifi i power tipka su dva vrlo vrlo poznata i popularna problema kod iP5. |
Wifi antena je ništa, to se može na ebayu naručit za siću i možeš sam promjenit.
Wifi chip je posve nešto drugo i skuplje kako kolega Omerta kaže, treba vrućim zrakom odlemit chip sa matične i ponovno novi zalemit, komplicirano u pm. |
1 privitaka
Pozdrav ljudi. Nabavio sam iPhone 6 silver. Zasada sam relativno zadovoljan. Nisam ljubitelj iOS-a ali mogu nekako na muku na njega čisto da isprobam. Prije njega sam imao S6 i evo zasada SS baterije današnjeg korištenja. Baterija je dosta dobra za svoj kapacitet, ali po meni lošija od konkurencije, imajte na umu da svako ima drugačije korištenje i da sam trenutno u BiH gdje je signal očajan iako njihovu karticu koristim. PozzPrivitak 15143
|
Gdje se može povoljno uzeti iPhone 5 ekran, 400 što se prodaje mi je ipak malo previše.
|
Previše? Za iPhone je to dosta povoljno.
|
Imam ja jedan za 5 skinut sa zaključanog uređaja (original naravno). Možemo se dogovoriti oko cijene...
|
Citiraj:
Ne znam baš, izvana se da narucit za nekih 300-tinjak kuna a ovdje na forumu je prije mjesec dva bio jedan oem zapakiran za 200kn. |
Nisam pratio neko vrijeme, znam da su prije bili kao od suhog zlata.
|
Citiraj:
|
A ne znam, prodavao ga je član ovdje na forumu, ko zna koliko ga je on platio.
|
Citiraj:
Glavna razlika između OEM i originala je u tome što OEM u pravilu dolaze bez plastičnog profila za prednju kameru (što je poprilično zahtjevno centrirati/zaljepiti bez oštećenja vidnog polja kamere) i mrežice za slušalicu. Što se tiče kvalitete gotovo su jednaki, s tim da OEM najčešće imaju malo "hladnije" boje. |
Citiraj:
Code:
Original equipment manufacturer |
OEM ili drito iz Preduzeća koje za Epl proizvodi, sve ostalo su zamjenski.
|
Citiraj:
Znam što govorim jer pred sobom imam upravo 6 komada za 5s (originali) i 1 OEM i evidentno je da su originali identični dok OEM (sa ebaya) odskače po pitanju temperature boja. |
Je li ko kupova kabele za iPhone 5/6 a da su kvalitetni i valjaju (naravno original bi bio plus) na ebaji?
AKo imate preporuku pisite tu, nebi tio punit marzu ovima u RH. |
http://pages.ebay.com/link/?nav=item...obalID=EBAY-US
Ja kupio ova 2 Za sad radi ko orginal na 6+ i 5 |
jel kupovao tko bateriju za iphone 4s? ebay
ako netko jest.. koju, da ne kupim neku sa 200 mA :) Ili iči na soluciju .. one 2500 mA, pa valjda bude onih standardnih 1350mA |
Uzeo sam ovaj, izdrzao je tocno pa cca 10tak punjenja kako spada, nakon toga se gubi kontakt ( treba dosta cackanja, da se ulovi kontakt i krene puniti ). Tako da taj izbjegavaj :D
|
trazite Belkin kablove, vjerovatno nisu original, ali evo meni 2 traju vec godinu dana. Puno su deblji i kvalitetniji od onih obicnih bijelih sto izgledaju kao original. Mislim da je cijena oko 20-30 kn
|
Citiraj:
|
|
iP6s će biti predstavljen 09.09.
http://thenextweb.com/apple/2015/08/...n-september-9/ |
I kojih par kabela da uzmen? Plan je bar 3 komada, a da se ne zajeben. Bio san kupio neke u Alo Alo ali su prdnili nakon 5 punjenja...
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:09. |