![]() |
samy 43e450, do 3000kn ,ima li bolje? i što bi se preporučilo do 2500kn??? tnx
|
Jel ima tko kakvih iskustava sa Philipsom 32PFL3017? Ima li još koji tv vrijedan razmatranja kupovine, pod uvjetom da je 32" i do 2000kn?
|
kupovina televizora
Pozdrav,
zamolio bih vas da mi pomognete oko odabira lcd tv-a za kupit. razmišljam o par njih al ni sam vise ne znam sto uzet. Samsung ue40eh6030 Sony kdl-42ex440b ili ako imate kakvu drugu preporuku dobrodošla je. Hvala. |
Zna li netko kako uključiti titlove na panasonic s30tki? nikako da prorade...film čita preko usb-a ali ne i tilove...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pa poželjno je, mislio sam plazmu ali su mi vecinom svi rekli da uzmem led lcd |
Ja ti kažem ako ćeš pretežno gledati filmove, a ne TV koristiti kao monitor i zaboraviti ga ugasiti onda uzmi plazmu jer je gotovo uvijek bolja od LCD-a. U tom cijenovnom rangu ti je dostupan Panasonic P42UT50. Još je pitanje trebaju li ti kakve dodatne funkcije na TV-u kao media player i slično?
|
evo mene kratko i jasno zanima što uzeti do 4000kn, dijagonala 40'' pa na više, po mogućnosti s dobrim media playerom i dodatnim funkcijama... znači, zanima me kako dobit što više za tu lovu.. hvala
|
SAMSUNG PS-43E450 ti ide sad u Pevecu za 3000 kn. Ak hoćeš 3d, onda SAMSUNG PS-43E490. To ti je do 4000 kn. Dobar media player al zaboravi na smartTV. Za LCD nemam blage veze al sumnjam da se ijedan u tom rangu cijene može mjerit kvalitetom s nekom plazmom.
|
Citiraj:
Nedavno mi je krepao TV i sad trazim neki novi. Obzirom da cu ga gledati s cca. 2,5-3 m udaljenosti mislio sam uzeti nesto 32" ili 37" (pretpostavljam da nesto vece nije potrebno, pogotovo kad se uzme u obzir da je krepali TV bio CRT dijagonale 55cm). Za ove dijagonale sam skuzio da ocito nije potrebna full HD rezolucija. Nazalost, plazme tih dimenzija izgleda ne postoje i osudjen sam na LCD (a rađe bi uzeo plazmu). Razmisljao sam mozda uzeti i plazmu 43", ali nekako mi se cini da je rezolucija od 1366x768 mozda premala. 3D mi nije potreban, ali bi mozda dobro doslo da mogu na youtube da djeci pustam crtice. Obavezno treba imati ulaz za analognu kabelsku TV i USB (iako je oboje valjda standardno za bilo koji novi TV). Ciljani rang je do 3000kn. Obzirom da imam dvoje djece, gledam malo na eKupi aukcijama sto se nudi, jer mi nije problem ako je TV malo izgreban i slicno, ako ga mogu dobit nesto jeftinije. Također, ima li TV-a s duzom garancijom od 2 god (za manje od 3000kn)? Unaprijed hvala na odgovorima. |
Citiraj:
Za 3000kn imaš sad u Emezetti Panasonic plazmu na akciji i nema bolje od toga za tu lovu. Također, kad ju spojim putem kompa (preko HDMI-ja), BR720p rip izgleda fantastično!! |
Citiraj:
EDIT: Mislis na ovu plasmu? http://www.emmezeta.hr/multimedija/t...-plasma-mpeg4/ |
Ja sam bio 32"-->42" sad ispod 50" ne bih išao. Udaljenost mi je cca 3 -3,5m.
|
Mislim da su reviewi malo na strani samsunga u slučaju Panasonic TX-P42X50 vs Samsung ps43e450. I zbog kvalitete slike (ajd, tu su možda razlike male i diskutabilne) a pogotovo zbog media playera koji odlično odrađuje posao za razliku od panasonica. Tu je i inch više na ekranu a i 400 krznatih viška u novčaniku. I ta ti udaljenost nije nikakva prepreka. Frend što je uzeo panija 42st50 gleda s 2.5 metara udaljenosti i veli da mu 46" uopće ne bi bilo preveliko. Što se gare tiče, mislim da ni samsung ni panasonic za te entry modele ne daju više od 2 godine. Al u technomarketu znam da se može doplatit garancija za samsung za još 2 godine mislim. Parstokuna.
|
Citiraj:
|
Ekipa, gledam danas u metrou na akciji LG 42LM3400 na akciji 3200 kn. Ima li nesto bolje za tu lovu?
TV mi je za starce, bitno je da ima digitalni reciever i full hd sliku... bit ce povezan jedino sa max-tvom aj pomozite, plizzzz inace, vidio sam i lg 50PA4500 al je hd ready. kakva su iskustva sa ta dva tv-a? |
Zašto je tvojim staricma bitno da je fullHD?
|
Samsung UE32EH5450 za samo 3000 kn, snižen sa 4200
Šta ovdje neštima? |
Molim za savjet. Tražim novi TV :
- plazma =>50" - pasivni 3D (važno!) - full HD (imam satelitski HD prijemnik) - smartTV nije nužan (imam full HD Android TV box) |
Ak tražiš pasivu, LG je izbor za tebe. Ako uspiješ nać negdje LG PDP TV 50PM6800. Ima ovdje al je upitna raspoloživost. Baci oko na http://www.lg.com/hr/plazma-tv, pa kontaktiraj njih gdje kupit pošto slabo viđam LG po dućanima. Sve je manje više samsung i panasonic.
EDIT; http://www.ronis.hr/plazma-tv-50-inc...klon/50PM6800/ http://www.jeftinije.hr/audio-video/...FreshestPrices |
LG PDP TV 50PM6800 je aktivna tehnologija, ja tražim pasivnu (važno!).
Neki drugi savjet ? |
Hm, u pravu si, aktivna je. Izgleda da su samo njihovi LCD-i pasivni. Guglao malo i izgleda da to što tražiš ne postoji. Jbg.
|
Jbg.
Ako nema plazma, onda LCD. Neki savjet ? |
fanATIk - nije njima bitno al kad vec kupuju da kad pozelim prespavat kod njih... mogu uzivat u ponekom hd filmu. sto mozes preporucit?
stole13 - gdje si vidio UE32EH5450 za tu lovu? hvala |
Imaš Samsung ps43e450 za 3000 kn u Pevecu. Al to je plazma. Čak i bolja od tog LCD-a što se tiče sd signala (maxTV). A i HD izgleda odlično na plazmama bez obzira na rezu. Al ak hoćeš baš lcd, ta ponuda iz metroa je odlična. 42 inča, 3D, 4 naočale u paketu.
@zzmakii; http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=lg-55LM To su već malo više cijene i nema 50" nego od 55" na dalje. Al je pasivni 3d. |
Citiraj:
Nemoj dozvoliti da te ljudi obmane s tim mitovima o fullHD a koristi ga 5% populacije!! |
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
Danas ići na bilo što ispod 1080P je ljudska glupost osim ako se ne štedi jer TV ide "starcima". O svojim preferencijama neću pričati jer su netipične. Ne gledam TV uopće (rađe čitam na netu), a striktno gledam serije u 720P (ili 1080P kad bluray izađe) i sve filmove u 1080P. |
Zašto davati više love ako ne treba? Prvo neka vidi za što mu treba. Ako ne gleda 1080p materijal jer mu je nedostupan, zašto da daje 1000 kuna više za FullHD?
|
Citiraj:
|
Ima li tko samsung ue40eh5450 da iz prve ruke napiše jel to valja čemu, našao sam ga za 4000kn, več sam umoran od gledanja i hodanja po centrima, ako ima bolje za tu lovu javite, ako ne mislim ga uzeti i spojiti na ps3 i laptop, tv program ne gledam već 5 godina, bilo bi dobro da čita sa usb razne video formate i da se mogu isključiti video procesori koji naprave sapunicu od filma.
|
Citiraj:
Danas bio kod frenda, upalim meni, kadli sve ono što je nedostajalo, sad je tu. Kako, zašto, pojma nemam. Prebacio sam u postavkama zvuk na monitor tako da smo dobili stereo izlaz van na kućno kino. Je da je to onda samo pro logic, al opet dobro. Spojili bez beda logitech bežičnu tipkovnicu i šljaka. Web browser skroz brz. Spojili i miša al miš ne šljaka, jbg. Micanje kursora miša tipkovnicom radi. Ovih dana će mo probat spojit tv s kompom mrežnim kabelom, ak će mi se dat. Ak ne, reći ću mu da kupi 10 m hdmi kabela i bok |
Procito sam prvi post i linkove. Odlucio sam se za slijedeci tv -> http://www.ronis.hr/led-tv-37-incha-...bel/TX_L37E5E/ . Uzeo bih i veci ali ovaj mi ide taman naknap u regal..niti milimetra veci ne ide. U petak idem po njega. Jel to okej tv, s obzirom da kupujem do 4500kn i da po dimenziji max je sirok 895 mm ?
Hvala. ;) |
Citiraj:
Treba samo realno vidjet šta mu treba. I ja isto gledam sve serije u 720p i 1080p i tu nema nikakve razlike--samo mi reci da to primjetiš?? I dalje većina ljudi gleda SD program i za to im je dovoljna obična HD plazma. Za korištenje TV-a kao monitora nek uzme neki fullHD LCD i nek uživa! I to je sve! |
Citiraj:
|
Citiraj:
:lol2: :roller: to gledas serije na 22 inca full hd monitoru pa ne vidis ili? hehe |
evo jedno brzinsko
u tehnomarketu me SAMSUNG PS-43E450 sa dodatnim 5god. jamstvom izadje 3500kn na 12 rata da uzmem? ili ima sta isplativije za tu paru? gledace se domaci program, mozda koji puta film sa usb-a, udaljenost 4m fala |
Svi testovi upućuju na to da nema boljeg izbora za tu lovu i tu namjenu.
|
Uzimaj.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:47. |