![]() |
Citiraj:
lol |
Došli su novi driveri za ATI grafičke kartice, probaj snimiti 10.4. ako već nisi.
Preporučujem i ostalima isto. http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...=xp/radeonx-xp "Battlefield 2: Bad Company" maps no longer takes unusually long to load for ATI Radeon™ HD 5000 Series Flickering corruption and flashing textures are no longer visible in "Battlefield 2: Bad Company" Ali kaže i sljedeće: Known Issues Under All Windows Operating Systems The following section provides a summary of open issues that may be experienced under the Windows operating system in the latest version of Catalyst™. These include: Loading time between maps in "Battlefield 2: Bad Company" may be long for ATI Radeon™ HD 2000, 3000 and 4000 Series |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma no frks brat,eo danas ćemo ti i ja izmrcvarit nekog snajpa. :D :chears:
JA BI VOZILA ČOPEEEERAAAAAAAAAAAAAA |
Ma idi baci motion sensor ili nešto :D
|
Citiraj:
Da ga metnem il da ga ne metnem pitanje je to? :sweating: Možda isprobam pa ću vidjet razliku. Ćemo da vidimo. |
Citiraj:
Trebaš 10.4a Preview drivere koji u sebi imaju i fix za 4xxx seriju. Citiraj:
|
Hvala Veki, to je mene isto mučilo. Baš si srce :D
Ovo je fix za Vistu i Win 7. Ja sam na XP-u |
|
Battlefield: Bad Company 2 - Long load times for new maps when using a Windows® 7 / Windows Vista® based system with an:
Malo si fulao ali nema veze. Triumpj mi je objasnio da je do procesora tako da badava meni ovo. Ali hvala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
isplati ih se stavljat stare drivere nisam uninstaliro nego sam ih sam pregazio sa novima i nemam nikakvih problema |
Evo ja sam malo obnovio konfu i sad mi igra radi dosta fluidnije! :chears:
|
Ček malo, koja je razlika između 10.4 i 10.4a ?
Imam 10.4 i 4850 i učitava užasno dugo. |
Citiraj:
|
Za BC2 serija 4xxx najibolje je 10.4b verzija..mape se load-aju stvarno brzo:zdero2:
|
mislim kaj vi ne znate citat
http://support.amd.com/us/kbarticles...-a-Hotfix.aspx tu sve lijepo pise The ATI Catalyst 10.4a Preview provides resolution for the following issue:
|
EuroGamers klan organizira friendly turnir (16vs16) početkom 6. mjeseca, 2 tima su, Warthogs i Cobras, pa si vi sami brate u kojem želite biti; znači nije da se klanovi prijavljuju za to nego vi pojedinačno ulazite u pojedini tim koji odaberete...
Uglavnom evo linkove za sve: Pravila Timovi Registracija Prijavio bi se, al ne znam koliko ću vremena imat u 6. mjesecu :D Btw pogledajte ovo: http://www.youtube.com/watch?v=k_XyPvK3bG0 Predobro :D |
op vidim da se igra conquest. zanimljivo kako nisu rush stavili...
softcore i killcam off, to je to:respekt: |
Citiraj:
|
Jesu li ovo ti najnoviji driveri?
http://img202.imageshack.us/img202/2138/atil.th.jpg Nemam instaliran CCC pa mogu vidjeti samo odavde, a nigdje mi ne piše 10.4 Primjetia sam da mi i dalje bljeskaju mape dok se ne uključim u igru. |
Citiraj:
Driver date:19.04.2010 Driver version: 8.723.5.0 a te sam sad instaliral ,10.4a ljepo skini opet i instaliraj ,nist te nekosta ... |
Moram se ispricati B3mti-u za jucerasnje prebacivanje po kanalima. Ali mislim da nit nije uredu da budes na TS i u suprotnom timu si, a da nit neznamo da si na kanalu.
Eto sljedeci put se barem javi pa cemo te prebaciti u nas tim ili cemo paziti sta pricamo :D |
Citiraj:
Meni je ponudilo ove drivere kao zadnje. |
Aww,predivan post Bazajaytee-a na Twitteru:
NO PATCH FOR YOU TODAY. _____________ Aww <3 I kaže da imaju,pazi sad,DRUGOG programera koji radi na patchu,pošto je glavni na godišnjem.Divno.Unajmili su nekog lijevog da krpa njihov posao. :goood: |
možda taj lijevi napravi posao kako spada :D
|
To su budale,koliko sam skontao na EA forumu,ti što prave patch ne rade subotom nikada a u Švedskoj svaki tjedan ima bar dva praznika u ovih 5 radih dana,komedija.
|
Citiraj:
Ma boli njih k.., oni su novce pokupili i to je to |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:32. |