![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
The Final Destination (2009) film je onak solidan, malo sam vise ocekivao no u svakom slucaju onaj tko je gledao ostale dijelove i ovaj ce mu biti super :D
|
....
|
Citiraj:
|
gledali 2012 u kinu...meni odličan,pokoja glupa scena ali toga uvijek ima...dragoj niš posebno,ali me većim dijelom filma grčevito stiskala :D dobar dobar,s obzirom na "potrošeni žanr" iznenadio me
|
POP i Pupo hvala na preporukama. Film je zaista odličan.Ja bi mu dao 7/10.
Sljedeće u planu B13-U. |
Citiraj:
Pogledao sam ga nekidan, svidio mi se. Malo drugačiji a i francuska produkcija je odradila svoje. Freedom Fighters :goood: |
Citiraj:
Prvi me odusevio jer je bio nesto novo ali to nije tip filma koji trazi nastavak, kao i Butterfly Effect. Od oba filma su mi prvi djelovi vrhunski a ostalo smece :banned: |
|
Citiraj:
Džek ko Džek, ali gluma sporednih likova je nevjerojatna. Ovo mi je mozda i the movie, u svakom slucaju je na top 3... Pogledao Rekvijem za snove. Ne znam jeli za preporuku ili ne :D iako je film izuzetan, pogledat samo ako imate veelik zeludac. Glazba, kamera, gluma i psihički profil likova je strašan. Teško, bolesno, brutalno, realno i iskreno. Mislim da bi ovaj film radio odličnu prevenciju droga kod mladih.(?) |
Upravo pogledao Whatever Works, odlična sarkastična, kritična i, nazovimo tako, specifična komedija za užu publiku :D Woody-style, pravo osvježenje u moru moronskih "brainless" filmova.
Može li netko preporučiti sličan film? Hvala. |
Nije film, ali mogu preporučiti seriju sa larry davidom. Curb Your Enthusiasm.
(Naravno i ostale woody filmove, ali to znaš pretpostavljam) :D |
Pogledah:
Bruno - glup ali smiješan film 4/10 Mary and Max - neka animirana melodrama - smiješan ali malo dug 5/10 American Pie: Book of Love (tako nekako) 5/10 (očekivao sam malo više od samo umjetnih sisa) |
|
Citiraj:
Može i Worlds Greatest Dad. |
Ti i brojiš pute? :D
Hvala ;) |
Jel se isplati pogledaj onaj drzavni neprijatelj broj 1?kolko to djelova uopce ima?
|
Dva. Meni je odličan film.
|
Pa zar uopce postoje bolji filmovi od francuskih?
Sta se tice Nemilosrdnih gadova,film je mocan,Hans je predobar lik,a tek Apacheovo pricanje talijanskog 'rrivederci :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sam gleda Basterdse prije misec dana i meni su odlični...dakako da nemaju veze sa zdravim mozgom al to nije bitno...ako ništa dobar su odmak od tipičnih holywoodskih shitova...2 ipo sata mi proletila u sekundu. :fiju:
|
Pogledao world's greatest dad i ako je to komedija , ja sam onda mahatma gandhi.Pa ne da nije komedija nego nema niti jedne smijesne scene, film je glup i morbidan ,jel lik na osnovu svojeg mrtvog sina, koji necu reci kako umre ( on je jos veci pacijent od svog starog) , se kao proslavi i onda odjednom ga kao pece savjest i sve prizna. 4/10 samo zbog williamsa.
|
Pogledao Watchmena. Skoro 3 sata dosade. Izdržao sam samo zato da vidim ko je ubio komedijaša.
Niš posebno. 4/10 |
Citiraj:
|
Harsh Times. Meni ništa posebno, ima dobrih scena, pokazuje određenu realnost oko nas, ali malo mi je yo, yo previše bro.
|
Pogledao Američku Pitu The Book Of Love
Čisto OK filmić ako se voli američke teeny komedije. Ništa posebno, puno bolji od Beta Housea. "Stiffler" je loš, nimalo smješan. Originalni Stiffler je legendaran. Onaj debeli je car :roller: , koji njega halovi pucaju, a tek kak dže obrve :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:35. |