![]() |
Citiraj:
Na više mobitela sam probao, S7, S8, S9, evo sad i Mate 20 pro, ako staviš kaljeno staklo od ruba do ruba i još gore masku, onda maska diže kaljeno. Istina, i ta stakla od ruba do ruba ne služe apsolutno ničem jer se ne drže na zakrivljenom dijelu |
Citiraj:
Translator na description itema pa skuzis da je staklo. |
Skinuo HiCare aplikaciju, stavio Bosnu i Hercegovinu i skinuo Android 10 na Mate 20 Pro.
Mobitel radi još brže, ne znam kako im je to uspjelo. Zasad samo pozitivna iskustva. |
Jel ima itko sa M20P da mu je došao A10 update sa HiCareom postavljenim na Hrvatsku?
|
Citiraj:
|
U cemu je razlika ako skinem update za hrv ili bih?
Poslano sa mog LYA-L29 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Malo updatea:
Cuca Android 10 bateriju, zasad ju je prepolovio, umjesto 4 dana će mi trajati 2 :D ostavit ću ga još 2-3 dana, možda treba reindexirati sve, itd, pa nadođe. Ako ne, ide factory reset, pa javim onda rezultate. |
Stiže novi kralj mobilnih kamera 🤭
https://www.gsmarena.com/huawei_p40_...news-40690.php ____________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Ma to je gluparija, zrcalni objektivi su odavno propali na fotoaparatima jer proizvode nepoželjne optičke artefakte i ne propuštaju puno svjetla.
Meni je Mate 30 Pro vrlo zanimljiv zbog one velike ultra široke kamere koja je kvalitetna kao i glavna dok kod svih ostalih mobitela UWA i tele imaju puno manje senzore i lošiju optiku. Nažalost, cijena i nedostupnost Mate je problem. Sad dolazi novi S11 sa onim 108mp senzorom i stvarno mi nije jasno zašto ne naprave širu optiku, recimo 20mm ekvivalent na tom senzoru po defaultu, a da se po želji 28mm ili 35mm ekvivalent dobije cropanjem. To bi bila puno bolja opcija od ovih trenutnih uwa kamera. |
Citiraj:
|
P30, kupljen u A1. Jel netko dobio android 10 na njemu? Isprobano i preko Hisuita i prek Hicarea al i dalje stoji devetka. A kakti update krenuo još u studenom.
|
Dobio 10tku nekidan OTA na P30 Pro. 4.7GB.
Jutros tek instalirao i neloše za sada. Malo je izgled "jednostavniji" i više "iPhone-ovski". |
A1 mreža?
|
Tcom.
____________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
Pa napisao sam da ne ide ni preko Hicarea...
Zvao A1 upravo i oni vele da oni nemaju ništa s time nego da Huawei pušta update. Dakle trebao je već stić OTA. Svašta... |
Citiraj:
Ocito nije do urote huaweija da ubija bateriju :D |
Uvijek Al uvijek nakon majore updatea....factory reset :D
|
Pozzz.. planiram kupiti ženi mob do cca 3000kn +/- pa mi za oko zapeo ovaj Huawei Nova 5t.. pa me malo brine ova google podrska.. ako ima iskustva pomagajte ;)
|
A imati će Android 10 ako već nema. I na tome bu ostalo ako se ne dogovore u sljedeće 2 god. Ali telefon ćeš moći koristiti bez beda.
Idi rađe na P30 ako je 3k u igri. Toliko su vakumirani na njušci. |
Huawei u suradnji sa Oppom pokušava stvoriti alternativu GMS-u
https://telecom.economictimes.indiat...india/72932958 |
Hahaha, mene bas moj Mate 20 Pro zajebava, sinoc dosla nadogradnja za 9.1, a 10 ni na vidiku... Dok je drugi Mate pobrao 10tku odmah -.-
|
Ima li tko ovdje Mate 30 Pro? Gdje bi ga bilo najpovoljnije uzeti?
|
Ja sam sebi uzeo Mate 10 i za kolegu u Njemačkoj Mate 30 s Etorena...
https://eu.etoren.com/ Jedino što je jamstvo ostvarivo isključivo u Singapuru, ali mi smo ionako često tamo pa nije problem. |
Kako stojite s ekranima na Huawei mobovima? Imam p20 pola godine, ne pazim ga nešto posebno, mob je u caseu, nema ni zaštitnu foliju i ima dosta ogrebotina. U istim uvjetima rada, Redmi 6 (koji isto nije gorilla) nije imao niti jednu ogrebotinu.
|
Jesi sigurno skinuo onu njegovu tvornicku foliju? Dosta ljudi ne skuzi da je folija gore, ne samo huawei nego i na drugim modelima
|
Jesam, bila se oštetila, a i pokušao sam staviti tempered glass
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:32. |