![]() |
Tako je! :D Te uvijek fulam, a uglate i vitičaste nešto manje koristim, ali i manje fulam, na jednoj je prišt, a druga je točno u sredini. Odavno imam naviku prvo staviti otvorenu i zatvorenu zagradu, a onda pisati unutra - jedan mogući syntax error je odmah eliminiran. :)
|
Neo Ergo uzmete, ne postoji bolji layout imho. Ove 100% gitare što držite na stolu, ne znam kako možete išta raditi kraj toga. Meni je i TKL prevelika
|
Na stolu od preko 2 m2 se nađe mjesta za 100% dugmetaru. :)
|
Ja sam se navikao na 80%, nema nazad.
Ono što znam, više nikada 60%. |
Citiraj:
Oprosti sto imas stol od 2m, imam i ja al mi smeta numpad za miš. Kupiš zasebno numpad s lijeve strane ili uzmeš southpaw i to je to. |
Meni je baš lijepo što ima izbora za svakoga, ne valja biti uskovidan.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije uskovidan, nego 60% vidan. Drugim riječima, tvrdiš da 60% ne valja :D
|
NAbavio neki dan mchose g98 pro, mnogo zadovoljan
|
Citiraj:
|
imam 60 atm ali mi fali gornji red tipaka
tako da ce iduca biti 75 ili 80 imam jednu staru logijevu 100% koja mi je super jer baterija traje jako dugo, i one macro tipke lijevo, i sada nema sanse se vratit na nju. misem lupam u desni dio tipkovnice, a s druge strane umjesto escape stiscem neki macro... |
Citiraj:
Ali ozbiljno, toliko sam navikao sad na taj klasični layout, čim neka tipkovnica ima 2mm pomaknutu tipku ja ne znam više tipkat. Numpad mi ne treba, ne smeta mi jer sam ljevak ali mi baš ne treba. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A jel se switchevi daju minjati ? |
Izgleda da može: https://www.youtube.com/watch?v=EXIZTtvRFyA
Jedino otvoreno pitanje je od kakvog su materijala capsi. |
Citiraj:
E to od čega su capsi i mene kopka jer kolega je napisa Citiraj:
a u ovom reviewu se navodi PBT REVIEW – UVI GEAR PRIDE MINI PBT KEYBOARD |
Pa onda se čini da su sve baze pokrivene. Jedino bih volio čuti kako zvuče tipke pošto ovaj gore Zlovenac nije vidio za shodno da umukne na 5 sekundi pa da čujemo tipkanje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni baš i ne jer san navika na niski profil tipki (Keychron V3 Max mi nikako sisti kako triba!) Ipak naručih "UVI Pride Mini", pa što bude. 50 € i nije neka cifra. cyber piggy - UVI Gear Tipkovnice Cijena dostave putem GLS-a 3,08 €. |
Citiraj:
|
Ta mini je isto s plavim switchevima?
|
Citiraj:
|
Ma sve je to stvar navike, i to kratkotrajne
|
Vjerujem, da.
No problem je da sada imam 2 s velikim, Keychron neću prodavati tako skoro, htio bi imati za rezervu još jednu ili dvije, Mchose mi se sviđa. Ali kad nema s velikim enterom. |
Citiraj:
Tipkalo me super služi za svakodnevno korištenje i gaming, za sada prezadovoljan. EDIT: Sada tek vidim da je kolega stavio video gdje ih lik skida, tako da onda valjda može, jedino ne znam pašu li svi switchevi na sve tipkovnice. Što se tiče plastike, ne mogu ocijenit koja je u pitanju, ali meni to sve nebitno, jbg do sada koristio tipkala od 20-30 eurića, imao od jačih jedino Roccat Suoru, ali riknila nakon 2 god pa se vratio na jeftinjare. :D |
Ajde slavonac snimi jedan audio, da čujemo to tipkanje malo.
|
Citiraj:
|
@mkey Evo link za download videa koji traje 3 dana.
https://wetransfer.com/downloads/969...ource=sendgrid @Mommistake Na službenoj stranici od tipkovnice ne vidim da ima za kupiti posebno switcheve, tako da bi onda tu mogao nastati problem... |
Hvala, kod mene je download trajao svega nekoliko sekundi :D
Zvuk je donekle sličan ovoj mojoj nesretnoj patki, dosta se čuje tipkovnica a relativno malo se čuju switchevi. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:17. |