![]() |
dobro pa kad ce vise taj patch
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne sjecam se te runde, ali obicno se ekipa tih njubova ukempa na brdu i pokusava nabost koji kill. juris na mcom im ni ne pada na pamet, da ne bi poginuli slucajno. tako se ne moze rush igrat. a ni ne spotaju.
takvi nam na serveru ne trebaju. sinoc sam po prvi put popizdio na lika i zalijepio mu ban. udje u heli, napuni se nas 6 unutra, a on se ne mice. i tako jedno minutu i naravno popili raketu.:fuming: |
Citiraj:
Moram opet počet pjevat. :D Ali ono,mene najviše nasmije kad vidim Nebbo-a sa crvenom kapicom,vrištim. :roller: A ono ownanje na Valparaisou,Isuse Kriste.Nebbo i ja smo plentali C4 na svaki grumen zemlje tamo.Mapa svijetli k'o Betlehem. I šta hoćete,pjevanje je zdravo. Čak sam uspio i rimovat. :roller: |
Citiraj:
moram malo dozivit i kada mene netko owna a ne samo kada ja ownam :D |
Ma ježite se, covjek ne moze minutu bit ziv, ludjaci ste koji ubijaju sve i svugdje odmah :D
Noob sam, dodjem s prijateljem na server, ali uglavnom brzo odemo ća kad vidimo da su recimo Neo, Manhunt, Veky itd. gore, jer ne uspijevamo napravit 2 koraka a da me nas ne isamarate :D |
Citiraj:
Dobro,bili smo jači pa nisu uspjeli ali opet,nije mi to fora... Trebamo se podjeliti kad nas ima 6-7-8,ovako nam više nitko neče dolaziti na server osim Amera i Australaca koje glupi Play Now baci na server... |
Može mi neko dat ime servera ili IP ili nesto? Mansky ti si iz Siska? Koje si godiste?
|
Citiraj:
Napokon od danas opet :rambo::CoolRamb::Machineg: (nema smajlic koji postavlja mine...ccc) :D |
Da trebalo bi se podjelit jer mi je veci gust ubijat vas nego neke strance (srbe kak bi reko mansky) :D
jedva cekam patch da poprave noz pa da se ponovo mogu vratit knajfanju :D |
KK, puno hvala, vidimo se danas preko nisana...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Š'o? @Lepi - Danas sam dva tenka digao u zrak minama. :D Ne smije se zaboravit na Lepog na serveru,ccc.Ja sam nešto kao konstantni reminder. :D |
Poznas mozda Brleke iz Budaševa? Odprilike tvoje godiste.
|
Neka neka, nema ljepseg osjecaja nego kad vec zaboravis na minu kado ono iskoči multikill +iljadu milijuna bodova :D
Nemojte offtopicarti, javi mu se na PM ili TS za poznanstva :) |
Citiraj:
mansky je sinoc bio vrhunski stihoklepac, plakao sam :lol2: :respekt: Citiraj:
|
Citiraj:
A da,ovo ša DeadMan kaže...pa jebemu,ja k'o zadnji debil trčim assaultom na tri medica,normalno - ubiju me.Jedno pet puta sam vikao koliko ih ide i sa koje strane i ono,nitko ništa da poduzme. Jebemu. EDiT: Kontakt Triumph2407 kaže: Veki je prelos za cheatera - hahahahhahahahahahahahhaa |
Zato Manskom nismo ni dali pass za administriranje,... nismo namjerno ni uzeli server u HR jer bi ga ošo razhebat palicom :D
|
jucer smo ja i mansky imali nezaboravnu vecer na HC serveru :D
|
Citiraj:
:roller: Ali bilo je prejako.Proudixz ubija nekog snajpera,ja trčkaram okolo i rivajvam ga.Naravno,dogovorena akcija.Ono,za pred spavanje. :D |
Ja sam jučer na Arici razmještao ljude u teamove prema rankovima, da budemo približno jednake snage (nakon onog masakra na valparaisu), pa ne bi bilo loše da ubuduće "balance" znači i to...
|
Patch navodno stiže sutra,ali ne vjerujem u to,pošto na twitteru kažu da su sinoć testirali i da su naišli na neočekivane kreševe.
Tako da...čini se da ćemo se načekati do izlaska novog patcha. |
trebao je jos u pon izaci,cigani.. pola toga ne radi kako treba
|
Ma jao.Danas će opet odgodit za sljedeći tjedan,lol.
Battlefield : Bad Company 2 The Movie? Kako mi jebeno rula ovaj teaser trailer koji je napravo neki forumaš. |
Originally Posted by Baza on twitter
Citiraj:
|
a jbte,ja uopce necu igrat dok ne izađe patch.
|
Citiraj:
|
|
e pozdrav ljudi napokon i ja kupio betlič(fala bogu) samo da vas pitam kak da pronađem pc expertov server?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:32. |